Haydi Yine Yeniden...

canım afiyet olsun her şey güzel ama sanki acıkırsın gibi geldi bana

şişkinlik için hafif tuttum demişsin de çok hafif olmuş be gülüm hemde erkenden bitirmişsin

Oyy kankim çok az olmuş ama yaa acıkacaksın erkenden

Evet canım arkadaşlarımın da dediği gibi çok az menün.ama sen kendini en iyi bilensin.acıkmayacak ve böyle daha iyi hissedeceksen süt de yeterli gelir

Evet canım arkadaşlarımın da dediği gibi çok az menün.ama sen kendini en iyi bilensin.acıkmayacak ve böyle daha iyi hissedeceksen süt de yeterli gelir
Haklısınız canım bi normale döneyim de normal menulerimi veririm. Bu arada unuttum oglede bir bardak Ayranım da var D Deligonul783

tomurcukkk
SABAH 08:00
1 yumurta + 1 domates+1 salatalık ve yeşillik ekmek arası

ARA 10:30
3 ceviz
3 tane kuru üzüm

ÖĞLE 13:00
1 Bardak ayran
1 kase susuz nohut yemeği
1 kase mercimek çorba
2 kaşık dolu değil pirinç pilavı

ARA 16:00
3 ceviz
4 kuru üzüm

AKŞAM 18:00
1 kase yoğurt
1 kase tavuk suyu çorba

3,5 lt su

Öğleni görünce akşam kesin süt icmiştir demiştim ama değilmiş oglenin sağlam olmuş akşamında gayet sade ve güzel canım afiyet olsun

Afiyet olsun canımm öğlen sağlam akşam hafif ama zararlı hiçbişi yok hepsi faydalı şeyler. Bir tek pilav var o da zaten az yemişsin. Akşamın da güzel çok hafif.

Güzel olmuş canım.öğlen yediklerin şişkinlik yapabilecek şeyler ama suyun bol sorun kalmaz

Aynen canım zaten çok şişmiştim ama neyseki normale döndüm şimdi
Bizde de balık varmış akşama.Kv aradı.Aslında dün kurufasulye pilav vardı bugün onu yiyecektik ama pazara gitmiş canı istemiş almış.Ekmeksiz salatayla yerim artık.Kuru fasulyeden iyidir :)

inciiitanesi
sabah 08.00
1 haslanmis yumurta
1 etimek uzerine krem peynir
1 catal tulum peynir

ara 12.00
10 adet cig findik

oglen 14.00
1 kase salcali makarna

ara 17.30
1 çilek

aksam 19.00
yarim kase mercimek corba
7-8 adet cinekop tava
kivircik salata

ara yapmam cay icerim . Su 3 litre

Çok güzel menün canım valla hayran kalıyorum bir sabah o saatten öğlene kadar ara yapmadan ben duramıyorum hemen baş ağrısı oluyor süper orti maşallah

Iyi aksamlar kizlr disardaydim bugun aile katilimim var bu cuma ev yapacaz cubuklardan bahcesi falan olcak cok isim var cok onun icin malzeme almaya gittim gelelim menuye
Sabah : iki dilm ekmek 10 30
Biraz tel peynir
Birazda roka
Sekersiz cay
Ara : yesil cay cai 12 00
Aksam17 30
Bir tabak tavuklu patlican yemegi uc kasik anca tabak ufakti
Iki kasik bulgur pilavi
Dort kasik yogurt
Bir bardak elma suyu kendim yaptim
SU 1 litre anca ama icerim daha
Spor 10 km yurudum carsi ya gidip geldim onun haricinde yurudum
Artik yuruyuslerim basladi insallah iyi gider kilom kas yapip gitmeyebilirde ama en azindan daha siki olur vucudum
............@ekim2009.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…