Haydi Yine Yeniden...

bence diyecek bir şey yok canım şimdiden kolay gelsin sana bitirince foto bekliyoruz artık

Hem baya az yemissin hem baya yurumussun canim.su da cogalt ama.hadi bakalim yurumelerin hayirli olsun

Öğlenin ödül olmuş canım afiyet olsun
Menün harika canım sadece o kadar yürüyüşe suyun az kalıyor. Bu aralar az oluyor sanki ama gerisi harika

bence güzel menü akşamı da hafif tutmuşsun zaten bol eksiler gelir inşallah

güzel sağlıklı menün her zaman ki gibi afiye olsun :)

menün güzel yürüyüş şahanee olmuş canomm süpersin

angelina35 ve fıstıklar
sabah öğle beraber 12:20
1.5 servis kaşığı yumurtalı melemen
yarım k.k. peynir
5 zeytin
bir lokmalık kaymakla bal
1 t.b. ekmeği
1 dilim de sarı buğday ekmeği

ara 17 :00
1 bardak süt azcık nescafeli

18 :40
2 kaseden biraz az karnıbahar çorbası
yarım dilim t.b. ekmeği

Maşallah çok güzel 8 li rakamlara hızlı geliceksin inşallah

Afiyet olsun canım. Menün az bile bence. Kahvaltın sağlam olmuş

Waaaww super menu canim.annen ne iyi geldi sana ya.bakiyorum da hakkaten bir duzen olustu.boyle devam insallah.anneni yolcu ederken bakarsin 8 lere yakin olursun

Icimde birseyler durtukledi sanki kacamak yap diye.ama yenilmedim tabi.
uzun zamandir nescafe icmiyordum.sade sekersiz nescafe yaptim kendime ve 1 kare bitter yedim yaninda.hem istahimi kesti hem kacamak istegimi bastirdi
nescafe benim de iştahımı kesiyor ben hep sıcak sütle içiyorum çok işe yarıyor:)

Waaaww super menu canim.annen ne iyi geldi sana ya.bakiyorum da hakkaten bir duzen olustu.boyle devam insallah.anneni yolcu ederken bakarsin 8 lere yakin olursun
ne güzel yazıyorsunuz gülüm bu akşam ağzınızdan bal damlıyor hepiniz keşkeee 8 lere yakın olsammmm

Selam kızlar az önce girdim eve. Çantaları yerleştiriyorum her yer birbirinde. Menümü yazayım ama felaket. Kesin artıdayım ama yarın hemen toparliycam söz canlarım.
tevafuk55 M Melrin

Kahvaltı (10:00)
1 yumurta tavada, 2 dilim tb, 1-2 dilim domates, kk peynir, çay kaşığı reçel ve yağ, çay kaşığı nutella, 1 üçgen peynir

Öğle (14:30)
1 kepçe şehriye çorba, 7-8 sarma(ince), 1 parça tavuk, 1 köfte, yoğurt, yeşillik, 2 çiğ köfte

Ara (16:30)
Ş.siz nescafe, 1-2 çatal pasta

Akşam (19:30)
yarım kepçe çorba, 2 kaşık ıspanak, 2-3 kaşık kısır (bol yeşillikli), 1 köfte, 2 lokma ekmek

2,5 lt su
30 dk zumba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…