Haydi Yine Yeniden...

Galiba biraz fazla olmuş canım bugün. Karbon çok olmuş ama sen sözünü tutarsin

öğlen nere gittin yedin gülümmm tavuk köfte çiğ köfte hepsi var :))))

öğlen nere gittin yedin gülümmm tavuk köfte çiğ köfte hepsi var :))))

Anamdaydım iki gündür gülüm ne yapıcanı şaşırıyo oraya gidince. Onu yapim torun yer onu yapim kız yer onu da yapim bunu da derkennn ortaya bu tablo çıktı herşeyden az az yedim ama bu yediklerimin bana hediyesi büyük sanırım tartıda belli olacak. Yağlı falan bişi yemedim annem hep az yağ az tuz az salça kullanır ama bu kadar karıştırınca mide de şaşırdı şu an fenayım.

ayy doğru yaaa sen annendeydin anacım diğer sayfaya da yazdım benim b12 iğnesi zamanı 1 hafta kadar gecikince benim kafa karışıyor zihnimi düşüncelerimi bile toparlıyamıyorum unutuyorum karıştıyorum çorba oluyor her şey kusuruma bakma gülüm iğnemi yaptırdım az önce allahın izniyle yarına kafam toparlanmaya başlar hep böyle oluyor :)
teyzem yanına da verdi yemeklerden demiii eve gidince uğraşma diye :)

Yok canım insanlık hali hepimizin unutkanlığı oluyor sıkma canını. Tabi verdi vermez mi ona kalsa herşeyden veriyo da almadım yarın yememem lazım anne dedim kilo alıcam yoksa dedim. Yarına uğraşma kızım hazır yersin diyo napsın aklı kalıyo. Benim oğlan zor bi çocuk. Bir de çok yorulduğumu görüyo rahatsızlandığımı görüyo dayanamıyo.

bence diyecek bir şey yok canım şimdiden kolay gelsin sana bitirince foto bekliyoruz artık
Canim ben foto yukleyemiyorum tel olmuyo kac kere ugrastim olmadi yaa simdi pon pon yapiyorum agac olcak onlardan kestigim kirpik iplerden cim yapcam tabanina taslardan yol dusunuyorum birde cit yaptirayim diyorum cocuklarla yapcaz ben evde hazirligi yapcsm cuma cocuklarla montajini yapcaz ve bes yasinda cocuklar eski gunlere donucem bende cocuk gelisimciyim guzel ama yorucu bir gun olacak galiba

Belki artiya gecmezsin sabit kalirsin.olumsuz dusunme canim.toparlarsin canim

Kankim menun super yaaaa afiyet olsun kuzummm

ne güzel yazıyorsunuz gülüm bu akşam ağzınızdan bal damlıyor hepiniz keşkeee 8 lere yakın olsammmm
Olcaksin bitanem beraber asacagiz seninle bak gor sen pes etmedigin surece birakmadigin da dahada kolay olcak bak gor ben sana inaniyorum vede guveniyorum gulumm ne zaman caresiz hissedersin o zaman tutup elinden kaldiracagim oratagim benim kader arkadasim

Insallah canim.bizi de haberdar et.hayirdir seker belirtileri falan mi var
Ogretmenimiz supelendi cok tuvalete cikiyomus kilo kaybi var terleme bizde tedbir olsun diye yaptircaz tahlileri insallah bisey cikmaz benim babamda var kayinpederde var seker korkuyorumda yoktur ins oglusumda

Kizlar halen pon pon yapiyorum menu yorumu yapamadim kusuruma bakmayin ne olur gercekten cok yogunum bitsin su calisma soz daha cok yorum yapcam daha on gune araba yetistirmem gerekiyo oglum icinde yuruyecegi sekilde askili olcak itfaiyeci arabasi yap anne dedi yapcaz artik off off isler cok yurus zaten yoruyo caliscaz artik gecen senede atik malzemelerden dr kiyafeti yapmistim ogluma defile yapmislardi buda onun gibi bisey oldu artik amann kresinde hic isi bitmiyo sali gunu agac dikcez ormana anneler gunu yemegimiz var yilsonu pilav senligimiz var mezuniyet balomuz var ve sadece iki ayimiz varr yanfim benn tempo tempo

Olsun cnm diyetini ihmal etme sen.onemli olan o.kosturmacada kacmasin arada kacamaklar.bak yuruyuslerinde de basladin.emeklerini bosa cikarma.artik 7 rakamindan kalici olarak uzaklas

Ogretmenimiz supelendi cok tuvalete cikiyomus kilo kaybi var terleme bizde tedbir olsun diye yaptircaz tahlileri insallah bisey cikmaz benim babamda var kayinpederde var seker korkuyorumda yoktur ins oglusumda
Insallah endiselendiginiz gibi cikmaz.belki usutmustur cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…