Haydi Yine Yeniden...

Pek kimseler ugramamis
hersey yolunda keyifler yerindedir umarim.bende yatayim bari.hayirli geceler

Ogretmenimiz supelendi cok tuvalete cikiyomus kilo kaybi var terleme bizde tedbir olsun diye yaptircaz tahlileri insallah bisey cikmaz benim babamda var kayinpederde var seker korkuyorumda yoktur ins oglusumda
tedbir iyidir tabii
bence o yaşta özellikle alerjik çocuklar çok terliyor çok su içiyor ve doğal olarak sık wc ye gidiyor benim de oğlum küçükken şüphelenmiştik şükür sapasağlam çıktı sen de korkma gülüm çok çocukta oluyor bunlar

ahaa senin koşturma maratonun başlamış allah kolaylık versin geçen sene de çok koşturmuştun :)

taa samimiyetini kalbimde hissettim yanımdaymışsın gibi sesini duyar gibi hissettim allah razı olsun rabbim işini gücünü rast getirsin gülümmm
inan pes etmek aklımdan geçmedi hatta daha da kararlıyım sadece sabırsızmıyım ne oluyor bilmiyorum kendimden bıktım gibiydi b12 iğnesini oldum akşam yarına geçer kesin bu duygu halim siz de olmasanız ben kaş altından hıh diye gülen bu kocayla inan tırlatırdım

Bende cok kararli gordum seni bu sefer olacak canim o gulen kocanda sasiracak inanamiycak fistik gibi olcaksin canim benim

ne kadar güzel ve eglenceli olur

kızlar galiba vücudum ödem yaptı bitki çayları içiyorum ama form çayı fayda etmedi menülerim malum çok değil parmağımdaki yüzükten anladım tartıda zaten sabit fikri olan var mı

kızlar galiba vücudum ödem yaptı bitki çayları içiyorum ama form çayı fayda etmedi menülerim malum çok değil parmağımdaki yüzükten anladım tartıda zaten sabit fikri olan var mı
Dün de demiştim ya canım öğlen yediklerin şişkinlik yapabilecek şeylerdi.Uykusuz da kalmış olabilirsin.Benim de dünkü menümde sıkıntı yoktu ama bende sabittim sabah.Gün içinde gidiyor zaten o şişlik.Bitki çaylarından ziyade bol su içmeye bak

evet canım ya 2 gündür sabit suyu da bol içiyorum ama bakalım

evet canım ya 2 gündür sabit suyu da bol içiyorum ama bakalım
Olsun canım dönem dönem duraksamalarımız olacaktır elbet.Hergün eksi çıkacağız diye beklenti içine giriyoruz haliyle.Çünkü bir önceki gün çok güzel menü veriyoruz.Su yerinde e peki terslik nerde diyor insan.Haklısın ama sabır ve zaman her şeyin ilacı.Direnç dönemlerinde bırakmadı mı insan zaten hedefine ulaşmaması mümkün değil

evet canım ya benim zaman da daralıyor ya eşime karşı
aslında altın bahane bana eşimin diline düşmemek
bir zayıfladıkça daha da zayıflama isteği

Kızlar özür diliyorum hepinizden haber veremedil iki haftadır hastanede kaldık önce küçük oğlum sonrada büyük oğlumu yatırdık çok zor günlerdi psikolojim bozuldu şimdi daha iyiler ama benim diyet falan kalmadı diyet yapmaya isteğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…