- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.581
tedbir iyidir tabiiOgretmenimiz supelendi cok tuvalete cikiyomus kilo kaybi var terleme bizde tedbir olsun diye yaptircaz tahlileri insallah bisey cikmaz benim babamda var kayinpederde var seker korkuyorumda yoktur ins oglusumda
ahaa senin koşturma maratonun başlamış allah kolaylık versin geçen sene de çok koşturmuştun :)Kizlar halen pon pon yapiyorum menu yorumu yapamadim kusuruma bakmayin ne olur gercekten cok yogunum bitsin su calisma soz daha cok yorum yapcam daha on gune araba yetistirmem gerekiyo oglum icinde yuruyecegi sekilde askili olcak itfaiyeci arabasi yap anne dedi yapcaz artik off off isler cok yurus zaten yoruyo caliscaz artik gecen senede atik malzemelerden dr kiyafeti yapmistim ogluma defile yapmislardi buda onun gibi bisey oldu artik amann kresinde hic isi bitmiyo sali gunu agac dikcez ormana anneler gunu yemegimiz var yilsonu pilav senligimiz var mezuniyet balomuz var ve sadece iki ayimiz varr yanfim benn tempo tempo
allah rahatlık versin tomurcuğum bende yatmadan bi bakıyım kızlara diye uğramıştım :)Pek kimseler ugramamis
hersey yolunda keyifler yerindedir umarim.bende yatayim bari.hayirli geceler
taa samimiyetini kalbimde hissettim yanımdaymışsın gibi sesini duyar gibi hissettim allah razı olsun rabbim işini gücünü rast getirsin gülümmmOlcaksin bitanem beraber asacagiz seninle bak gor sen pes etmedigin surece birakmadigin da dahada kolay olcak bak gor ben sana inaniyorum vede guveniyorum gulumm ne zaman caresiz hissedersin o zaman tutup elinden kaldiracagim oratagim benim kader arkadasim
Bende cok kararli gordum seni bu sefer olacak canim o gulen kocanda sasiracak inanamiycak fistik gibi olcaksin canim benimtaa samimiyetini kalbimde hissettim yanımdaymışsın gibi sesini duyar gibi hissettim allah razı olsun rabbim işini gücünü rast getirsin gülümmm
inan pes etmek aklımdan geçmedi hatta daha da kararlıyım sadece sabırsızmıyım ne oluyor bilmiyorum kendimden bıktım gibiydi b12 iğnesini oldum akşam yarına geçer kesin bu duygu halim siz de olmasanız ben kaş altından hıh diye gülen bu kocayla inan tırlatırdım
rabbim o günleri de tez zaman da gösterir inşallahBende cok kararli gordum seni bu sefer olacak canim o gulen kocanda sasiracak inanamiycak fistik gibi olcaksin canim benim
Canim ben foto yukleyemiyorum tel olmuyo kac kere ugrastim olmadi yaa simdi pon pon yapiyorum agac olcak onlardan kestigim kirpik iplerden cim yapcam tabanina taslardan yol dusunuyorum birde cit yaptirayim diyorum cocuklarla yapcaz ben evde hazirligi yapcsm cuma cocuklarla montajini yapcaz ve bes yasinda cocuklar eski gunlere donucem bende cocuk gelisimciyim guzel ama yorucu bir gun olacak galiba
Ogretmenimiz supelendi cok tuvalete cikiyomus kilo kaybi var terleme bizde tedbir olsun diye yaptircaz tahlileri insallah bisey cikmaz benim babamda var kayinpederde var seker korkuyorumda yoktur ins oglusumda
Dün de demiştim ya canım öğlen yediklerin şişkinlik yapabilecek şeylerdi.Uykusuz da kalmış olabilirsin.Benim de dünkü menümde sıkıntı yoktu ama bende sabittim sabah.Gün içinde gidiyor zaten o şişlik.Bitki çaylarından ziyade bol su içmeye bakkızlar galiba vücudum ödem yaptı bitki çayları içiyorum ama form çayı fayda etmedi menülerim malum çok değil parmağımdaki yüzükten anladım tartıda zaten sabit fikri olan var mı
Dün de demiştim ya canım öğlen yediklerin şişkinlik yapabilecek şeylerdi.Uykusuz da kalmış olabilirsin.Benim de dünkü menümde sıkıntı yoktu ama bende sabittim sabah.Gün içinde gidiyor zaten o şişlik.Bitki çaylarından ziyade bol su içmeye bak
Olsun canım dönem dönem duraksamalarımız olacaktır elbet.Hergün eksi çıkacağız diye beklenti içine giriyoruz haliyle.Çünkü bir önceki gün çok güzel menü veriyoruz.Su yerinde e peki terslik nerde diyor insan.Haklısın ama sabır ve zaman her şeyin ilacı.Direnç dönemlerinde bırakmadı mı insan zaten hedefine ulaşmaması mümkün değilevet canım ya 2 gündür sabit suyu da bol içiyorum ama bakalım
Olsun canım dönem dönem duraksamalarımız olacaktır elbet.Hergün eksi çıkacağız diye beklenti içine giriyoruz haliyle.Çünkü bir önceki gün çok güzel menü veriyoruz.Su yerinde e peki terslik nerde diyor insan.Haklısın ama sabır ve zaman her şeyin ilacı.Direnç dönemlerinde bırakmadı mı insan zaten hedefine ulaşmaması mümkün değil
gunaydin kizlarr oglusun kani verdik benimki kaldi kota dolmus ana saglikta kahvalti yaptik simdide oglusun saclari kestiriyorum bayan kuaforundeerkek berberler beceremiyo neyse gun icinde ugramaya calisam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?