- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.601
Kızlar özür diliyorum hepinizden haber veremedil iki haftadır hastanede kaldık önce küçük oğlum sonrada büyük oğlumu yatırdık çok zor günlerdi psikolojim bozuldu şimdi daha iyiler ama benim diyet falan kalmadı diyet yapmaya isteğimde
Yok canım.neden yemeyeceksin akşam.bence zararsız bir ara öğünçok sağlam bir ara öğün yaptım kızlar anlatamam 2 avuç kuruyemiş yedim (kuru üzüm +ceviz+fındık) karışımı
arkadaşım gelmişti bir baktım onunla laflarken bitmiş artık akşamı yemek yok bana
tomurcukkk ve angelina35 her ikinize de geçmiş olsun canım. Bizleri de haberdar edin canlarim..
inciiitanesi aynı durum bende mevcut ama illa ki gidecek şişlik
D Deligonul783 çiğköfte dedin dedin bende şimdi çiğköfte yiyorumbayadir yememistim özlemişim
Geçmiş olsun inşallah iyilerdir şimdiKızlar özür diliyorum hepinizden haber veremedil iki haftadır hastanede kaldık önce küçük oğlum sonrada büyük oğlumu yatırdık çok zor günlerdi psikolojim bozuldu şimdi daha iyiler ama benim diyet falan kalmadı diyet yapmaya isteğimde
Benim gözlerimde göz kuruluğu varmış.Suni gözyaşı verdi doktor.Başka bi sıkıntı yok şükür
Benim gözlerimde göz kuruluğu varmış.Suni gözyaşı verdi doktor.Başka bi sıkıntı yok şükür
Reglin ne durumda peki? Kesildi demiştin.Onun da etkisi olabilir şişliğindeCanlarım artıdayımellerim falan şiş baya. Yüzük çıkmıyo parmağımdan o derece. Bugün temizlik yapıcam sonra zumba yapayım diyorum. Yarın da yürüyüşe çıkıcam çocukla. Hava yarın daha güzel atarım arabasına yürürüm 45 dk falan. Sonra kv ye geçicem. Her gün spor yapmam lazım ki gitsin ödem. Bu ödemden kurtulsam belki de 69'u görürüm. Regli de olamadım şaka gibi. 1,5 gün belki ancak sürmüştür. Önceki aylar dolu dolu 3 gün, sonrasında da 7 güne kadar az az gelirdi. Yediklerimin etkisi olduğuna çok inanmıyorum elbette biraz etkisi var ama geçen hafta çok hafif yedim akşamları aç yattım ama gram veremedim. İnşallah gider bu hafta. Sizler nasılsınız bakalım?
Evet canım.göz kuruluğu zaten vardı ama ihmal etmiştim damlasını.Yeniden başladık işteGeçmiş olsun canım batma oluyo muydu gözlerinde?
Canlarım artıdayımellerim falan şiş baya. Yüzük çıkmıyo parmağımdan o derece. Bugün temizlik yapıcam sonra zumba yapayım diyorum. Yarın da yürüyüşe çıkıcam çocukla. Hava yarın daha güzel atarım arabasına yürürüm 45 dk falan. Sonra kv ye geçicem. Her gün spor yapmam lazım ki gitsin ödem. Bu ödemden kurtulsam belki de 69'u görürüm. Regli de olamadım şaka gibi. 1,5 gün belki ancak sürmüştür. Önceki aylar dolu dolu 3 gün, sonrasında da 7 güne kadar az az gelirdi. Yediklerimin etkisi olduğuna çok inanmıyorum elbette biraz etkisi var ama geçen hafta çok hafif yedim akşamları aç yattım ama gram veremedim. İnşallah gider bu hafta. Sizler nasılsınız bakalım?
benimde oglenim çok sağlam oldu şu an çok tokum. Benimde akşam olmayabilirçok sağlam bir ara öğün yaptım kızlar anlatamam 2 avuç kuruyemiş yedim (kuru üzüm +ceviz+fındık) karışımı
arkadaşım gelmişti bir baktım onunla laflarken bitmiş artık akşamı yemek yok bana
çok şükür başka sorun yokmuş ne kadar kullanacaksın sunni göz yaşını bitince normal olacakmıymışBenim gözlerimde göz kuruluğu varmış.Suni gözyaşı verdi doktor.Başka bi sıkıntı yok şükür
allah yardımcın olsun oğluşlarına da şifa versinKızlar özür diliyorum hepinizden haber veremedil iki haftadır hastanede kaldık önce küçük oğlum sonrada büyük oğlumu yatırdık çok zor günlerdi psikolojim bozuldu şimdi daha iyiler ama benim diyet falan kalmadı diyet yapmaya isteğimde
afiyet olsun :)))tomurcukkk ve angelina35 her ikinize de geçmiş olsun canım. Bizleri de haberdar edin canlarim..
inciiitanesi aynı durum bende mevcut ama illa ki gidecek şişlik
D Deligonul783 çiğköfte dedin dedin bende şimdi çiğköfte yiyorumbayadir yememistim özlemişim
regl sökülsün diye ada çayı iç tam olamadın ondan şiştin sen gülüm maydanoz suyu da içebilirsen iyi olur hem ödem hem regl için faydalı ödemi bi atsan patt diye büyük eksiler görürsün zaten baskülde sıkma canını boş boşuna yazık sana daaaCanlarım artıdayımellerim falan şiş baya. Yüzük çıkmıyo parmağımdan o derece. Bugün temizlik yapıcam sonra zumba yapayım diyorum. Yarın da yürüyüşe çıkıcam çocukla. Hava yarın daha güzel atarım arabasına yürürüm 45 dk falan. Sonra kv ye geçicem. Her gün spor yapmam lazım ki gitsin ödem. Bu ödemden kurtulsam belki de 69'u görürüm. Regli de olamadım şaka gibi. 1,5 gün belki ancak sürmüştür. Önceki aylar dolu dolu 3 gün, sonrasında da 7 güne kadar az az gelirdi. Yediklerimin etkisi olduğuna çok inanmıyorum elbette biraz etkisi var ama geçen hafta çok hafif yedim akşamları aç yattım ama gram veremedim. İnşallah gider bu hafta. Sizler nasılsınız bakalım?
iyi yakaladın aynen mevsim dönümleri insanları etkiliyor çoğu insan fark etmiyor bile az etkileniyor bazısı da bizim gibi kolunu kaldıracak hali olmuyor ödem şiş ve kötü ruh haliyle geziniyorcanım regl etkiside büyüktür ama galiba havalrda etkili ben artı da değilim ama salıdan beri gram oynamadı aynı şekildi benimde uüzüğüm çıkmıyor bende ordan anladım ödem olduğunu atarız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?