Haydi Yine Yeniden...

öğlen peynir domates salatalık 2 dal nane 2 dal dereotu çeyrek dilim t.b. ekmeği yedim benim mide de yanlarıda içten ittiriliyormuş gibi bi şişti baskı yaptı herkesin eli ayağı yüzü şişer benim mide yanları ben şişecek ne yedim ki yaav
benim fibromiyalji yine atak mı yapıyor anlamadım gitti

Valla sormadım canım ya.kutu bitene kadar kullanırım.şikayet geçmezse bi daha giderim olmadı
tomurcuum yaa sen de hiç sormuyorsun amaaa benim aklıma takılan ilac bittince normale dönecek mi yoksa hep kuru mu olacak gözün telefonu varsa arasana bi taze taze gitmişken soruver gülüm aklımız takılana kadar öğrenip rahatlıyalım demi

Benim gözlerimde göz kuruluğu varmış.Suni gözyaşı verdi doktor.Başka bi sıkıntı yok şükür
Zaman zaman goz yasina sebeb oldular burd canim goz yasimi kalir insanda tabi kurur dikkat et sonrasinda goz yasi kanali tikanikligi olusuyo benim ust tikali kople gecmis olsu canimmm ...

Selam kizlarr halen disardayiz oglus oyun oynuyo brnde ciciler aldim kendime cok mutluyumm 40 beden pantolon aldim hemde dar kesim cuk oldu inanamadim yaaa 42 giydim farkinda bile degilim esim cok bol oldu dedi 40 getirdi ben yok yaa hayatta olmaz dedim ama olduuuuuuuu aaaaas mutluluktan ucucam simdi km lerce yurusem enerjim bitmez ki benim nasil bir gaz a geldim anlatamsm baska magzaya gittim denedim ordada oldu 40 beden bacaklarm incelmis dar paca hayatta giyemezdim ama giydim artik kac tane pantolon denedim esim artik sende 38 bekliyotum dedi birsuru cici alcak bana o kadar mutlu oldumki sizler le paylasmak istedimm

ayyy ne kadar güzel ne kadar güzel güle güle kullan canım

hahahahahah ne güzel haberlerr maşallahhh sana azcık kaldı 38 beden ciciler giymeneee

Oglusun sonucu yarin alcaz insallah sonuc iyi olur bende devlet hastanesinde yaptirayim diyorum cinko falan hepsine baktirayim yarin iki gibi aliriz artik sonucu yazarim sizlerede ....
onunda sonuçlar sorunsuz çıkacak inşallah o zaman için tam rahat edecek 40 bedenin sevincini tam yaşıyacaksın

İnşallah atarız canım ama ben iki haftadır böyleyim anlamadım gitti

Çay da içtim sökülmedi canım yaa en sonunda gebelik testi yapıcam

vallaha mıı öyle bi şüphe mi var hadi bakalım hakkına hayırlısı:)

Ya şüphe yokta ne bileyim hem gecikmiştim hem hemen bitti melrin demişti yap diye. O da üstüne görmüş onun gibi olmuş benimki de. Hayırlısı tabi de şu an 2.yi hiç istemiyorum çocuğum da ufak.

Bence geç bile kaldın sen canım.Hemen eczaneden alıp yapıver,için rahatlasın

Pek ihtimal vermiyorum canım ondan yapmadım test. İlk gebeliğimde de hiç yerleşme kanaması olmadı. Hormonlarımla alakalı diye düşünüyorum. Kortizol zaten düzensizlik yaparmış.

Pek ihtimal vermiyorum canım ondan yapmadım test. İlk gebeliğimde de hiç yerleşme kanaması olmadı. Hormonlarımla alakalı diye düşünüyorum. Kortizol zaten düzensizlik yaparmış.
Canım ben ağustos 2012 de düşük yapıp hiç adet görmeden eylül 2012 de hamile kaldım ve doğum yaptım.üstelik korunuyorduk yada korunduğumuzu zannediyorduk.Hayat mucizelerle dolu canım.O yüzden riske atma ve yap test derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…