- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.621
Valla sormadım canım ya.kutu bitene kadar kullanırım.şikayet geçmezse bi daha giderim olmadıçok şükür başka sorun yokmuş ne kadar kullanacaksın sunni göz yaşını bitince normal olacakmıymış
tomurcuum yaa sen de hiç sormuyorsun amaaa benim aklıma takılan ilac bittince normale dönecek mi yoksa hep kuru mu olacak gözün telefonu varsa arasana bi taze taze gitmişken soruver gülüm aklımız takılana kadar öğrenip rahatlıyalım demiValla sormadım canım ya.kutu bitene kadar kullanırım.şikayet geçmezse bi daha giderim olmadı
Zaman zaman goz yasina sebeb oldular burd canim goz yasimi kalir insanda tabi kurur dikkat et sonrasinda goz yasi kanali tikanikligi olusuyo benim ust tikali kople gecmis olsu canimmm ...Benim gözlerimde göz kuruluğu varmış.Suni gözyaşı verdi doktor.Başka bi sıkıntı yok şükür
Selam kizlarr halen disardayiz oglus oyun oynuyo brnde ciciler aldim kendime cok mutluyumm 40 beden pantolon aldim hemde dar kesim cuk oldu inanamadim yaaa 42 giydim farkinda bile degilim esim cok bol oldu dedi 40 getirdi ben yok yaa hayatta olmaz dedim ama olduuuuuuuu aaaaas mutluluktan ucucam simdi km lerce yurusem enerjim bitmez ki benim nasil bir gaz a geldim anlatamsm baska magzaya gittim denedim ordada oldu 40 beden bacaklarm incelmis dar paca hayatta giyemezdim ama giydim artik kac tane pantolon denedim esim artik sende 38 bekliyotum dedi birsuru cici alcak bana o kadar mutlu oldumki sizler le paylasmak istedimm
hahahahahah ne güzel haberlerr maşallahhh sana azcık kaldı 38 beden ciciler giymeneeeSelam kizlarr halen disardayiz oglus oyun oynuyo brnde ciciler aldim kendime cok mutluyumm 40 beden pantolon aldim hemde dar kesim cuk oldu inanamadim yaaa 42 giydim farkinda bile degilim esim cok bol oldu dedi 40 getirdi ben yok yaa hayatta olmaz dedim ama olduuuuuuuu aaaaas mutluluktan ucucam simdi km lerce yurusem enerjim bitmez ki benim nasil bir gaz a geldim anlatamsm baska magzaya gittim denedim ordada oldu 40 beden bacaklarm incelmis dar paca hayatta giyemezdim ama giydim artik kac tane pantolon denedim esim artik sende 38 bekliyotum dedi birsuru cici alcak bana o kadar mutlu oldumki sizler le paylasmak istedimm
onunda sonuçlar sorunsuz çıkacak inşallah o zaman için tam rahat edecek 40 bedenin sevincini tam yaşıyacaksınOglusun sonucu yarin alcaz insallah sonuc iyi olur bende devlet hastanesinde yaptirayim diyorum cinko falan hepsine baktirayim yarin iki gibi aliriz artik sonucu yazarim sizlerede ....
Reglin ne durumda peki? Kesildi demiştin.Onun da etkisi olabilir şişliğinde
Evet canım.göz kuruluğu zaten vardı ama ihmal etmiştim damlasını.Yeniden başladık işte
canım regl etkiside büyüktür ama galiba havalrda etkili ben artı da değilim ama salıdan beri gram oynamadı aynı şekildi benimde uüzüğüm çıkmıyor bende ordan anladım ödem olduğunu atarız inşallah
regl sökülsün diye ada çayı iç tam olamadın ondan şiştin sen gülüm maydanoz suyu da içebilirsen iyi olur hem ödem hem regl için faydalı ödemi bi atsan patt diye büyük eksiler görürsün zaten baskülde sıkma canını boş boşuna yazık sana daaa
vallaha mıı öyle bi şüphe mi var hadi bakalım hakkına hayırlısı:)Çay da içtim sökülmedi canım yaa en sonunda gebelik testi yapıcam
Çay da içtim sökülmedi canım yaa en sonunda gebelik testi yapıcam
vallaha mıı öyle bi şüphe mi var hadi bakalım hakkına hayırlısı:)
Evet canım kesildi. 1,5 gün sürdü. Sonra birkaç damla geldi bir iki gün o kadar.
Bence geç bile kaldın sen canım.Hemen eczaneden alıp yapıver,için rahatlasınİhmal etme canım göz bu aman diyim hiç ihmale gelmez
Bence geç bile kaldın sen canım.Hemen eczaneden alıp yapıver,için rahatlasın
Canım ben ağustos 2012 de düşük yapıp hiç adet görmeden eylül 2012 de hamile kaldım ve doğum yaptım.üstelik korunuyorduk yada korunduğumuzu zannediyorduk.Hayat mucizelerle dolu canım.O yüzden riske atma ve yap test derim benPek ihtimal vermiyorum canım ondan yapmadım test. İlk gebeliğimde de hiç yerleşme kanaması olmadı. Hormonlarımla alakalı diye düşünüyorum. Kortizol zaten düzensizlik yaparmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?