Haydi Yine Yeniden...

ah o mucize azcık ucundan bana da uğrasa

ah o mucize azcık ucundan bana da uğrasa
Valla Rabbim ol deyince oluyor canim.Ben doktora gittim adet olmadim gecen ay dusuk yaptim dedim.bHCG bakalim dedi.gerek yok dedim ama o balti yone de.sonuclari bile almaya gitmedim.o derece emindim yani imkansiz dedim.asistani arayip soyledi bana şoka girdim.yani imkansiz duye birsey yok hayatta.o mucizeyi sen de en kisa zamanda yasa insallah

tomurcukkk
SABAH 08:00
1 yumurta+1 kk peynir+domates+salatalık+yeşillik ekmek arası

ARA 10:30
2 avuç kuruyemiş (kuru üzüm+ceviz+fındık

ÖĞLE 13:00
1 kase domates çorba
6 parça küp doğranmış ciğer
2 parça kup doğranmış patates

ARA 16:30
3 ceviz
3 kuru üzüm

AKŞAM 18:00
1 kase tavuk suyu çorba

3,5 lt su

Menum gelsin inciiitanesi
sabah 08.00
1 adt etimek
1 kk tulum peynir
3 adt zeytin

ara 12.00
10 adet cig findik

oglen 14.00
1 domates
yarim salatalik
1 kk beyaz peynir
1 adt etimek
yarim dilim kasar

ara 16.30
2 adt cilek
1 kucuk salatalik

aksam 18.00-18.30
1 kase kuru fasulye
kivircik salata

ara kesin degil belki yogurt belki nescafe ve bitter
su 3 lt ye yakin

Menun gayet guzEl dostum.afiyet olsun

Çok güzel canım ya hafif bu hafta senden bekliyorum artık eksiler

Tamam canım aldırayım şimdi eşime. Sabah ilk idrarımla yapıcam testi.

Menümü yazayım:
tevafuk55 M Melrin

Kahvaltı (11:30)
1 yumurta ve 4-5 dilim sucuk tavada yağsız, yarım kk peynir, 2-3 yeşil zeytin, 1 dilim tb, yeşilçay

Öğle (15:30)
1 kepçe tarhana, 5-6 kaşık kıymalı pazı, 4 sarma (ince), 1 kase yoğurt

Ara (17:00)
Ş.siz nescafe, 2-3 dilim bitter

Akşam
1 bardak tarçınlı süt, 1-2 kuru incir
olabilir. Dışarı çıkcaz 7 gibi belki salata da yiyebilirim. Salata yersem ve şiş olursam süt değil çay içerim.

3 lt su
30 dk zumba
100 mekik
50 ip

Çok hafif olmuş canım. Kuruyemiş biraz fazla gibi ama zararı olmaz ceviz faydalı. Akşam bit kase yoğurtta yiyebilirdin bence.

Afiyet olsun canım oldukça hafif güzel olmuş. Ne az ne fazla beğendim.

Güzel canımda neden salata ızgara tarzı bir şey olsa protein meto yu çalıştırır gibime geldi ama tabi yinede sen bilirsin

aksama salata yada corba olabilir canim.incinin dedigi gibi izgara da olur.sirf sutle gecistirme

Güzel canımda neden salata ızgara tarzı bir şey olsa protein meto yu çalıştırır gibime geldi ama tabi yinede sen bilirsin

Tavuklu salata yerim eksik yazmışım tatlım bir de fazla açlığım yok malum iki gün öküz gibi yiyince yoksa tabiki yenir.

Kızlar hazırlanmam lazım gelince yazarım yine öpüldünüz bugünkü yaptığım spor yetmedi temizlik yaptım o da yetmedi birazdan dışarı çıkcaz yemekten sonra da yürürüm garanti

güzel menü öğle biraz az mı sanki
afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…