Haydi Yine Yeniden...

menün güzel akşam aynı şeyleri yemişiz miktar bile aynı hihihhi

menü güzel su şahane spor süperr

Çok güzel ya maşallah
sofradayken daha yiyesim var gibiydi yarın hem miladımın sayfasında kilo bildirim günü hem de bizim aile içi kilo bildirim günü diye yeter yemiyeyim sonra fazla çıkmayayım dedim iyikide yememişim 5-6 dk sonra tam doymuşum zaten anca hissettim :)

Cift bildirim iyi olur canim senin icin.kontrolu saglar.
Ailendeki durum nasil.kim onde

Cift bildirim iyi olur canim senin icin.kontrolu saglar.
Ailendeki durum nasil.kim onde
cidden çift olunca daha dikkat etmeye başladım :)
ablamın oğlu açık ara fark atmaya başladı en son 3 günde 2 kg 300 gram vermişti bakayım yarın ne kadar daha vermiş olacak

cidden çift olunca daha dikkat etmeye başladım :)
ablamın oğlu açık ara fark atmaya başladı en son 3 günde 2 kg 300 gram vermişti bakayım yarın ne kadar daha vermiş olacak
Hey masallah ne guzel vermis.genc ama o metabolizma hizlidir ama motive olur hepinize

Hey masallah ne guzel vermis.genc ama o metabolizma hizlidir ama motive olur hepinize
pis musallat oldum bizimkilere :))kendimi seviyorum yaaa
büyük erkek kardeşim ablam annem ablamın oğlu kız kardeşim ben ve gelin var listede pazartesi cuma bildirim yaptırıyorum blama zaten zorla baskül aldırdım başlarının etini yedim şimdialıştılar kendileri arayıp kilolarını söylüyorlar iyide gaza geldiler valla:))

Harikasin canim.iyi yurekli arkadasim benim.baskalarinin mutlulugundan mutlu olan basarisiyla gurur duyan nadir bir insansin.Allah seni sevdiklerinin basindan eksik etmesin.Amin...

Harikasin canim.iyi yurekli arkadasim benim.baskalarinin mutlulugundan mutlu olan basarisiyla gurur duyan nadir bir insansin.Allah seni sevdiklerinin basindan eksik etmesin.Amin...
amin hepimizi sevdiklerimizin başından eksik etmesin gülüm :))
o kadar da nadir değilim tomurcuğum sen beni sevdiğin için öyle geliyor bende seni seviyorummm

Menümu vereyim
@butterfly143 M Melrin

Sabah 8.30: 1 tane h yumurta
Yarım salatalık
3 k kurusu

Ara 11.00: 6 çiğ köfte marulla

Öğle 12.30: bir tabak tavuk matar sote
2 küçük kase cacık

Ara: sek Nescafe 2 dilim bitter
Ara 15.00: Türk kahvesi

Ara 19.30: süt ve 3 hurma
3 litre su
Öğlen e kadar çok yeyince sonrasında acikmadim kızlar

Afiyet olsun canım kuruyemiş fazla değil bence çünkü başka aran yok onların yerine sayılabilir.
Afiyet olsun canım menunu çok beğendim

Yani sidkinliginden dolayi bu menu bence iyi canım. afiyet olsun kankim :))

her gün her gün nerden buluyorsunuz bu çiğ köfteyi ben yarın çiğ köfte yemezsem bi yerim şişecek 20 tane yiycemmmmm

menün güzel gülüm akşama acıkmamışsın zaten afiyet olsun

Aksamla dengeyi kurmussun zaten canım söylenecek bir şey yok

angelina35 ve topikin fıstıkları
12:10
2 kk kadar peynir
domates salatalık nane dereotu
çeyrek dilim t.b. ekmeği
1 ceviz

ara 16 :50
1 fincan sıcak süte nescafe

akşam 18:30
1 kase kuru fasulye
salata
Afiyet olsun canım menün harika. Akşam ara yapabilirsin sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…