Haydi Yine Yeniden...

her gün her gün nerden buluyorsunuz bu çiğ köfteyi ben yarın çiğ köfte yemezsem bi yerim şişecek 20 tane yiycemmmmm

menün güzel gülüm akşama acıkmamışsın zaten afiyet olsun
Kız aylardır yemiyordum bugün yedim valla özlemişim :)) kankimden göre göre canım çekti

Cigkofte tok tutmustur canim.iyi yapmissin aksami gecistirmekle

Kızlar çok kötü durumdayım tartı değişmiyor diye moralim bozuk ve su an elim dolaptaki cipse gidiyor ve geri çekiyorum lütfen yardımmmmm
sakın haaa bu saatte olmaz gülüm sen çay koy demlensin al yanına 2 k.k. peynir sade çayla az az peynir ye abur cubur tuzlu isteğinin hepsi gider
tartı bizdede biliyorsun ya değişmiyor ya fazla çıkıyor ama pes edersek daha sonra baskülde gördüğümüz eksilere sevinemezdik değil mi böyle böyle zayıflıycaz

benim de dün canım çekmişti kankinden görüp heheheh afiyet olsun gülümm iyi yapmışsın
Bir öğün yerine yenilebilir canım öğle olsa daha iyi olur şişkinlik akşam olmasın diye. Ye fıstığım ye ki bi yerimiz şişmesi n

Bir öğün yerine yenilebilir canım öğle olsa daha iyi olur şişkinlik akşam olmasın diye. Ye fıstığım ye ki bi yerimiz şişmesi n
bulguru özlemişim zaten çiğ köfte kısır mercimekli köfte hepsini çok severim bayadır da yemediğimi fark ettim en sağlıklı zayıflamaya engel olmayan besinlerden biri bulgur bence ama tek çeşit olarak yenirse tabii

Aynen canım ben en iyisi erken yatayimda unitayim bu cipsi

Menün gayet güzel canım hafif bir akşam öğünü yapabilirdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…