- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.681
Kız aylardır yemiyordum bugün yedim valla özlemişim :)) kankimden göre göre canım çektiher gün her gün nerden buluyorsunuz bu çiğ köfteyi ben yarın çiğ köfte yemezsem bi yerim şişecek 20 tane yiycemmmmm
menün güzel gülüm akşama acıkmamışsın zaten afiyet olsun
Cigkofte tok tutmustur canim.iyi yapmissin aksami gecistirmekleMenümu vereyim
D Deligonul783 @Melrin
Sabah 8.30: 1 tane h yumurta
Yarım salatalık
3 k kurusu
Ara 11.00: 6 çiğ köfte marulla
Öğle 12.30: bir tabak tavuk matar sote
2 küçük kase cacık
Ara: sek Nescafe 2 dilim bitter
Ara 15.00: Türk kahvesi
Ara 19.30: süt ve 3 hurma
3 litre su
Öğlen e kadar çok yeyince sonrasında acikmadim kızlar
benim de dün canım çekmişti kankinden görüp heheheh afiyet olsun gülümm iyi yapmışsınKız aylardır yemiyordum bugün yedim valla özlemişim :)) kankimden göre göre canım çekti
Aynen ya bak zaten canım bugün yoldan çıkmak istiyo nerden böyle hergün hergunher gün her gün nerden buluyorsunuz bu çiğ köfteyi ben yarın çiğ köfte yemezsem bi yerim şişecek 20 tane yiycemmmmm
menün güzel gülüm akşama acıkmamışsın zaten afiyet olsun
sakın haaa bu saatte olmaz gülüm sen çay koy demlensin al yanına 2 k.k. peynir sade çayla az az peynir ye abur cubur tuzlu isteğinin hepsi giderKızlar çok kötü durumdayım tartı değişmiyor diye moralim bozuk ve su an elim dolaptaki cipse gidiyor ve geri çekiyorum lütfen yardımmmmm
butterflay yedi yedi kankisinin canı çekti 1 kere yedi bizde kızceğize söylüyoruz du butterfly gelsin ona diyelim hehehehAynen ya bak zaten canım bugün yoldan çıkmak istiyo nerden böyle hergün hergun
Bir öğün yerine yenilebilir canım öğle olsa daha iyi olur şişkinlik akşam olmasın diye. Ye fıstığım ye ki bi yerimiz şişmesi nbenim de dün canım çekmişti kankinden görüp heheheh afiyet olsun gülümm iyi yapmışsın
bulguru özlemişim zaten çiğ köfte kısır mercimekli köfte hepsini çok severim bayadır da yemediğimi fark ettim en sağlıklı zayıflamaya engel olmayan besinlerden biri bulgur bence ama tek çeşit olarak yenirse tabiiBir öğün yerine yenilebilir canım öğle olsa daha iyi olur şişkinlik akşam olmasın diye. Ye fıstığım ye ki bi yerimiz şişmesi n
Yok canım almadım kalktım sütlü kahve yaptım biraz geçsin bu istek diyeinciiitanesi kuzum nere gittin sakın cipsi elime aldım demeee
Sütlü kahve yaptım şimdi canıminciiitanesi sen sabitsin moralin bozuluyor ben artidayim ben ne yapayım. Yeme canım hele de cips hiç yeme. Varsa leblebi al.bir avuç yavaş yavaş ye canım
harikasın çok iyi yapmışsın gülümYok canım almadım kalktım sütlü kahve yaptım biraz geçsin bu istek diye
Aynen canım ben en iyisi erken yatayimda unitayim bu cipsisakın haaa bu saatte olmaz gülüm sen çay koy demlensin al yanına 2 k.k. peynir sade çayla az az peynir ye abur cubur tuzlu isteğinin hepsi gider
tartı bizdede biliyorsun ya değişmiyor ya fazla çıkıyor ama pes edersek daha sonra baskülde gördüğümüz eksilere sevinemezdik değil mi böyle böyle zayıflıycaz
erken yat tabii bende inşallah bu gün erken yatıcam az uyuduğumda hep fazla çıkıyorum çünküAynen canım ben en iyisi erken yatayimda unitayim bu cipsi
Kankim ne diyim vall a supersin gayet guzel afiyet olsun canimmangelina35 ve topikin fıstıkları
12:10
2 kk kadar peynir
domates salatalık nane dereotu
çeyrek dilim t.b. ekmeği
1 ceviz
ara 16 :50
1 fincan sıcak süte nescafe
akşam 18:30
1 kase kuru fasulye
salata
Menümu vereyim
D Deligonul783 @Melrin
Sabah 8.30: 1 tane h yumurta
Yarım salatalık
3 k kurusu
Ara 11.00: 6 çiğ köfte marulla
Öğle 12.30: bir tabak tavuk matar sote
2 küçük kase cacık
Ara: sek Nescafe 2 dilim bitter
Ara 15.00: Türk kahvesi
Ara 19.30: süt ve 3 hurma
3 litre su
Öğlen e kadar çok yeyince sonrasında acikmadim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?