- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.701
Kızlar çok kötü durumdayım tartı değişmiyor diye moralim bozuk ve su an elim dolaptaki cipse gidiyor ve geri çekiyorum lütfen yardımmmmm
Gelelim benim menuyeeekim2009
Sabah : bir tane simit 9 30
Sekersiz cay
Oglen : 14 30
Bir lahmacun
Bir bardak ayran
Aksam : 3 kasik bulgur pilavi 17 30
Bir bardak visne suyu kendim yaptim
Su : 2litre
Spor : 14 km yuruyus
Cokk yoruldummmmmm nasil yurudum anlatamam yuruyunce durmak bilmiyorum ben sabah benimkiler kahvalti tabagi aldilar ben simit yedim cok yagliydi hersey o nedenle tek simit yedim ..
Disardaydim tum gun en masumlarini sectim doner falan cok daha yagliydi bugun bi mecbutiyet oldu benimkiler su boreklerini sucuk sosis kizarmis prynirleri goturduler bende simit yedimmCanım karbonhdrt ağırlıklı olmuş ama çok yürümüşsün artı olmazsın belki ama wc sıkıntın olabilir.
Canim nasilsin regl olamamissin okudum biraz benimde bazen az oluyo iki gun olgu oluyo streslimisin cok etkiliyo stres yarinki testin sonucunu yaz lutfenekim2009 canım ne kadar az yemişsin ara öğün yap çok rahatlıkla bu gidişle pek yakında 80 li rakamları göreceksin gibi :)
Bu hafta senden de güzel bir bildirim gelir canımGelelim benim menuyeeekim2009
Sekersiz cay
Bir lahmacun
Bir bardak ayran
Cokk yoruldummmmmm nasil yurudum anlatamam yuruyunce durmak bilmiyorum ben sabah benimkiler kahvalti tabagi aldilar ben simit yedim cok yagliydi hersey o nedenle tek simit yedim ..
yorulursun tabii o kadarı nasıl yürüdün maşallah diyimGelelim benim menuyeeekim2009
Sekersiz cay
Bir lahmacun
Bir bardak ayran
hehehe yazık kız başlarına öyle şey gelmesin ama şişmanlara laf sokanları da arı soksun
ara yaptım hemde ne ara:))ekim2009 canım ne kadar az yemişsin ara öğün yap çok rahatlıkla bu gidişle pek yakında 80 li rakamları göreceksin gibi :)
gülüm yaaa kıyamam sen 38 beden olduğunda bir daha gidin aynı yere o zaman canın çektiğinden ye ödül diyeDisardaydim tum gun en masumlarini sectim doner falan cok daha yagliydi bugun bi mecbutiyet oldu benimkiler su boreklerini sucuk sosis kizarmis prynirleri goturduler bende simit yedimm
Disardaydim tum gun en masumlarini sectim doner falan cok daha yagliydi bugun bi mecbutiyet oldu benimkiler su boreklerini sucuk sosis kizarmis prynirleri goturduler bende simit yedimm
Canim nasilsin regl olamamissin okudum biraz benimde bazen az oluyo iki gun olgu oluyo streslimisin cok etkiliyo stres yarinki testin sonucunu yaz lutfen
Allah rahatlik versin canim iyi geceler...Kızlar iyi geceler ben yatar inşallah uyandigimuzda hepimiz incecik oluruz
Çok çok aminnn
Canim menu karbonhidratli ama bu yuruyuse hic bi menu dayanmaz valla.Gelelim benim menuyeeekim2009
Sekersiz cay
Bir lahmacun
Bir bardak ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?