Haydi Yine Yeniden...

Gelelim benim menuyee ekim2009
Sabah : bir tane simit 9 30
Sekersiz cay
Oglen : 14 30
Bir lahmacun
Bir bardak ayran
Aksam : 3 kasik bulgur pilavi 17 30
Bir bardak visne suyu kendim yaptim
Su : 2litre
Spor : 14 km yuruyus
Cokk yoruldummmmmm nasil yurudum anlatamam yuruyunce durmak bilmiyorum ben sabah benimkiler kahvalti tabagi aldilar ben simit yedim cok yagliydi hersey o nedenle tek simit yedim ..

Canım karbonhdrt ağırlıklı olmuş ama çok yürümüşsün artı olmazsın belki ama wc sıkıntın olabilir.

ekim2009 canım ne kadar az yemişsin ara öğün yap çok rahatlıkla bu gidişle pek yakında 80 li rakamları göreceksin gibi :)

Canım karbonhdrt ağırlıklı olmuş ama çok yürümüşsün artı olmazsın belki ama wc sıkıntın olabilir.
Disardaydim tum gun en masumlarini sectim doner falan cok daha yagliydi bugun bi mecbutiyet oldu benimkiler su boreklerini sucuk sosis kizarmis prynirleri goturduler bende simit yedimm

ekim2009 canım ne kadar az yemişsin ara öğün yap çok rahatlıkla bu gidişle pek yakında 80 li rakamları göreceksin gibi :)
Canim nasilsin regl olamamissin okudum biraz benimde bazen az oluyo iki gun olgu oluyo streslimisin cok etkiliyo stres yarinki testin sonucunu yaz lutfen

Bu hafta senden de güzel bir bildirim gelir canım

yorulursun tabii o kadarı nasıl yürüdün maşallah diyim
o yürüyüşe sabah yağlı yesen bile yakardın valla:))

Disardaydim tum gun en masumlarini sectim doner falan cok daha yagliydi bugun bi mecbutiyet oldu benimkiler su boreklerini sucuk sosis kizarmis prynirleri goturduler bende simit yedimm
gülüm yaaa kıyamam sen 38 beden olduğunda bir daha gidin aynı yere o zaman canın çektiğinden ye ödül diye

Canim nasilsin regl olamamissin okudum biraz benimde bazen az oluyo iki gun olgu oluyo streslimisin cok etkiliyo stres yarinki testin sonucunu yaz lutfen

Yazarım canım ben hep stresliyim zaten stres hormonum hep tavan elimde olan birşey değil bu hastalık tabi. Ama düzenliydi reglim. Bu ay 4 gün gecikti bi de nerdeyse 1 günde bitti.

Canim menu karbonhidratli ama bu yuruyuse hic bi menu dayanmaz valla.
Adimsayarin falan mi var 14 km yazmissin.
benim evimle is yerim arasindaki mesafe bu kadar.bazen arabayla bazen toplu tasimayla gidiyorum.oyle uzak geliyor ki.o kadar yolu yurudugumu tahmin bile edemiyorum.
masallah sana canim.

Nasil tatli istegi oldu demin anlatamam.ama kacamak yapmayacagim ya bi kere.aranip duruyorum.yogurt koydum 1 kase.uzerine de 1 yemek kasigi dogal karadut pekmezi gezdirdim yedim bi guzel.ohh mis.hem doydum hem tatli istegim gecti.
acilen hurma almam lazim.hurmam bitti.benim kurtaricim o.hurma sut hurma findik vs turu seyler cok iyi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…