Haydi Yine Yeniden...

yazılanları seri okudum angelina35 çok sevindim demek 40 beden oluyor süpersin
@tomurcukk göz kuruluğu yazmışsın inşallah geçicidir geçmiş olsun
ekim2009 sen böyle devam edersen gardrobun tamamı değişecektir enişte para ayarlamaya başlasın
D Deligonul783 tahlil hala yapılmamış aşk olsun
T tevafuk ortağım tartı beni de mutsuz ediyor
@inciitanesi canım kv kesin gidiyo demi oley be

kan şekerini en hızlı dengeleyen hurma çok faydalıda mübarek her gün 1-2 tane yemek lazım benimkileri dün dolaptan çıkarttı eşim yesenize bunları size faydalı diyor haklı da yiyen yok

eniştenin parası ben yarın zayıflasam a dan z ye her şeye yeter de o anca biriktirir ev alalım diye azcıkta bana harcasın demii 5-6 binden ne batar ne çıkar hheheheeh
sen aynen devam ediyorsundur sıkı bir şekilde salıya mutlaka bildirim yap dört gözle bekliyorum seni

yorulursun tabii o kadarı nasılkürüdün maşallah diyim
o yürüyüşe sabah yağlı yesen bile yakardın valla:))
Valla belim bikim agriyooo anammm etlerim dokuluyo yururken farkinda olmuyorumki komsum isyan edince anliyorum cok yurudugumuzu ben heryere yuruyerek giderim asla arabaya binmem iki yildir hayat felsefem oldu yani kista olsa carsi pazar hep yurudum o nedenle zor gelmiyo bugun acik fazla oldu

gülüm yaaa kıyamam sen 38 beden olduğunda bir daha gidin aynı yere o zaman canın çektiğinden ye ödül diye
Bosver kahvaltiyi ben 38 beden elbiselerin pantolonlarin tuniklerin keyfine varmak istiyorumm gencim dahada genc olmak istiyorum birde kot pantolon giymek istiyorumm incelmeden olmaz ama tum cabam onun icin

Evet canim kisin indirmistim hic kullanmadim bi kere denedim dogru sayiyo oyle kaldi bende komsum hirslansin diye aciyorum yuruyus yaparken bugun gercekten cok oldu yarin yururmuyuz bilmiyorum komsum hasta gibi bende kreste olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…