- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.721
Bizde seni ozledik canim yaa.yoklugun yerin cok belli.yarin mi guncelleniyor kotan?slm kızlar azcık eşimin internetten girebiliyorum oyyyyy ben sizi çok özledim
kan şekerini en hızlı dengeleyen hurma çok faydalıda mübarek her gün 1-2 tane yemek lazım benimkileri dün dolaptan çıkarttı eşim yesenize bunları size faydalı diyor haklı da yiyen yokNasil tatli istegi oldu demin anlatamam.ama kacamak yapmayacagim ya bi kere.aranip duruyorum.yogurt koydum 1 kase.uzerine de 1 yemek kasigi dogal karadut pekmezi gezdirdim yedim bi guzel.ohh mis.hem doydum hem tatli istegim gecti.
acilen hurma almam lazim.hurmam bitti.benim kurtaricim o.hurma sut hurma findik vs turu seyler cok iyi geliyor bana
iyi geceler gülüm eşinin teli arakla arada gel :))siziiiii seviyorummm çocukları yatırmam lazım herkese hayırlı geceler beni unutmayın anacımmmm
eniştenin parası ben yarın zayıflasam a dan z ye her şeye yeter de o anca biriktirir ev alalım diye azcıkta bana harcasın demii 5-6 binden ne batar ne çıkar hheheheehyazılanları seri okudumangelina35 çok sevindim demek 40 beden oluyor süpersin
@tomurcukk göz kuruluğu yazmışsın inşallah geçicidir geçmiş olsun
ekim2009 sen böyle devam edersen gardrobun tamamı değişecektir enişte para ayarlamaya başlasın
D Deligonul783 tahlil hala yapılmamış aşk olsun
T tevafuk ortağım tartı beni de mutsuz ediyor
@inciitanesi canım kv kesin gidiyo demi oley be
Oy ortim canım özledim seniiislm kızlar azcık eşimin internetten girebiliyorum oyyyyy ben sizi çok özledim
Insallah gulum ama yuruyuse cikinca cok kilo veremiyorum sikilasiyorum ins bu kez oyle olmaz bende iyi bir rakam gormek istiyorum artikBu hafta senden de güzel bir bildirim gelir canım
Valla belim bikim agriyooo anammm etlerim dokuluyo yururken farkinda olmuyorumki komsum isyan edince anliyorum cok yurudugumuzu ben heryere yuruyerek giderim asla arabaya binmem iki yildir hayat felsefem oldu yani kista olsa carsi pazar hep yurudum o nedenle zor gelmiyo bugun acik fazla olduyorulursun tabii o kadarı nasılkürüdün maşallah diyim
o yürüyüşe sabah yağlı yesen bile yakardın valla:))
Bosver kahvaltiyi ben 38 beden elbiselerin pantolonlarin tuniklerin keyfine varmak istiyorumm gencim dahada genc olmak istiyorum birde kot pantolon giymek istiyorumm incelmeden olmaz ama tum cabam onun icingülüm yaaa kıyamam sen 38 beden olduğunda bir daha gidin aynı yere o zaman canın çektiğinden ye ödül diye
Yemedim be gulum biraz sabirli olmaliyim daha yolum cokk uzun bu ara kacamak yapmamaliyim artik yaz geliyo ince kiyafetler giycez hem tomurcugumda artik kacamak gormeyim dedi menudeKıyamam yaaa birer tane atsaydın ağzına nolcak
Evet canim kisin indirmistim hic kullanmadim bi kere denedim dogru sayiyo oyle kaldi bende komsum hirslansin diye aciyorum yuruyus yaparken bugun gercekten cok oldu yarin yururmuyuz bilmiyorum komsum hasta gibi bende kreste olcamCanim menu karbonhidratli ama bu yuruyuse hic bi menu dayanmaz valla.
Adimsayarin falan mi var 14 km yazmissin.
benim evimle is yerim arasindaki mesafe bu kadar.bazen arabayla bazen toplu tasimayla gidiyorum.oyle uzak geliyor ki.o kadar yolu yurudugumu tahmin bile edemiyorum.
masallah sana canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?