Haydi Yine Yeniden...

Testi yaptım sonundaaa negatif tabiki de. Bir daha kış bebeği doğurmak istemiyordum. Ama zaten imkanı da yoktu. Korunmasız olmuyo hiç. Benim hormonlar kafayı yedi belki ondan regli dengesiz olmuştur.
Canım istemediğin için sevindim senin adına olmamanda mevsim değişikliğide büyük etken yaratmıştır bence

Testi yaptım sonundaaa negatif tabiki de. Bir daha kış bebeği doğurmak istemiyordum. Ama zaten imkanı da yoktu. Korunmasız olmuyo hiç. Benim hormonlar kafayı yedi belki ondan regli dengesiz olmuştur.
Ohhh bee zamaninda sende kendini hazir hissettigibde olsun dimi cok sevindim senin adina bir dahaki reglin cok olacak tecrubeyle sabit

Ohhh bee zamaninda sende kendini hazir hissettigibde olsun dimi cok sevindim senin adina bir dahaki reglin cok olacak tecrubeyle sabit

İnşallah canım olmayınca çok gergin oluyorum ve ödem tutuyorum. Tabiki kendim isteyince olsun isterim. Hiç hazır değilim şimdi. Bedenen de değilim kafa olarak hiç değilim. Daha emzirmeyi kesip tedavi olmam lazım. Testlerimi yenileticem baktım herşey yolundaysa, biraz daha kilo da verirsem ekim ayında hamile kalmak istiyorum. Oğlum da kasımda iki yaşında oluyo. Tabi oğluma da bağlı. Ama aralarının da çok olmasını istemiyorum. 3 yaş ideal gibi.

Bugun cuma ve yine bir sessizlik var gunlugumuzde tomurcugum yogun oluyo cumalari kizlar sizler neler yapiyosunuzz
hep bahsettiğim sevdiğim komşum vardı ya onun annesi vefat etmiş telde görüştük ağlayıp duruyor çok üzgünüm
annesi 2 senedir hep yatıyordu çok yaşlıydı ama anne işte bir köşede yatıp dursa da evin direği 4 kız kardeşler en küçüğü benim arkadaş kolları kırıldı şimdi
ben,m pek keyfim yok yani gülüm

Başınız sağolsun canım ya anne ne olursa olsun anne ben hep annemi kaybettimi düşünür kendi kendime ağlarım bu durumdayken rabbim acılarını göstermesin o gün geldiğinde nasıl dayanacağım bilmiyorum o yüzden hep beni sevdiklerimden önce al rabbim diye dua ederim yanlış biliyorum ama
rabbim her şeyin en hayırlısı bilir bizleride sevdiklerimizle sınamasın

Allah rahmet eylesin teyzemizi.Mekanı cennet olsun.Arkadaşına da sabırlar diliyorum canım

sağol gülüm allah razı olsun .. bende aynı şekil dua ediyorum sevdiklerimin acısına dayanamam rabbim bendeki emanet canı onlardan önce al diyorum hep:)
Allah rahmet eylesin teyzemizi.Mekanı cennet olsun.Arkadaşına da sabırlar diliyorum canım
allah razı olsun tomurcuğum rabbim sevdiklerimizin acısını yaşatmasın

Sevdikleriniz sizin acınıza nasıl dayanacak peki bence öyle düşünmeyin ekim2009 inciiitanesi

Sevdikleriniz sizin acınıza nasıl dayanacak peki bence öyle düşünmeyin ekim2009 inciiitanesi

haklısın canım dedim ya yanlış bir dua ama bilmiyorum ya mesela o kuzenlerimin kazasında ya kardeşimde içinde olsaydı diye bile ağladım şükrettim çok zor çok gerçekten

ben galiba kötü kalpliyim heheheh
ben kimsenin acısını görmiyeyim ben ölürsümde ben zaten ölüp gitmişim kim üzülürse üzülsün
şaka bir yana rabbim hepimize sağlıklı huzurlu mutlu ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…