- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.741
Kafamız rahatladı ama canım.olsun yaptığın iyi oldu.Testi yaptım sonundaaanegatif tabiki de. Bir daha kış bebeği doğurmak istemiyordum. Ama zaten imkanı da yoktu. Korunmasız olmuyo hiç. Benim hormonlar kafayı yedi belki ondan regli dengesiz olmuştur.
Canım istemediğin için sevindim senin adına olmamanda mevsim değişikliğide büyük etken yaratmıştır benceTesti yaptım sonundaaanegatif tabiki de. Bir daha kış bebeği doğurmak istemiyordum. Ama zaten imkanı da yoktu. Korunmasız olmuyo hiç. Benim hormonlar kafayı yedi belki ondan regli dengesiz olmuştur.
Ohhh bee zamaninda sende kendini hazir hissettigibde olsun dimi cok sevindim senin adina bir dahaki reglin cok olacak tecrubeyle sabitTesti yaptım sonundaaanegatif tabiki de. Bir daha kış bebeği doğurmak istemiyordum. Ama zaten imkanı da yoktu. Korunmasız olmuyo hiç. Benim hormonlar kafayı yedi belki ondan regli dengesiz olmuştur.
Bugun cuma ve yine bir sessizlik var gunlugumuzde tomurcugum yogun oluyo cumalari kizlar sizler neler yapiyosunuzz
Ayyynen öyle tatlımBugun cuma ve yine bir sessizlik var gunlugumuzde tomurcugum yogun oluyo cumalari kizlar sizler neler yapiyosunuzz
Ohhh bee zamaninda sende kendini hazir hissettigibde olsun dimi cok sevindim senin adina bir dahaki reglin cok olacak tecrubeyle sabit
hep bahsettiğim sevdiğim komşum vardı ya onun annesi vefat etmiş telde görüştük ağlayıp duruyor çok üzgünümBugun cuma ve yine bir sessizlik var gunlugumuzde tomurcugum yogun oluyo cumalari kizlar sizler neler yapiyosunuzz
hep bahsettiğim sevdiğim komşum vardı ya onun annesi vefat etmiş telde görüştük ağlayıp duruyor çok üzgünüm
annesi 2 senedir hep yatıyordu çok yaşlıydı ama anne işte bir köşede yatıp dursa da evin direği 4 kız kardeşler en küçüğü benim arkadaş kolları kırıldı şimdi
ben,m pek keyfim yok yani gülüm
Allah rahmet eylesin teyzemizi.Mekanı cennet olsun.Arkadaşına da sabırlar diliyorum canımhep bahsettiğim sevdiğim komşum vardı ya onun annesi vefat etmiş telde görüştük ağlayıp duruyor çok üzgünüm
annesi 2 senedir hep yatıyordu çok yaşlıydı ama anne işte bir köşede yatıp dursa da evin direği 4 kız kardeşler en küçüğü benim arkadaş kolları kırıldı şimdi
ben,m pek keyfim yok yani gülüm
Ara sıra öyle şaşırtmak iyidir tabi.Ama senin fazla dediğin bizim normalimiz be gülümkızlar ben bugün biraz fazla yiyeceğim şaşırsın birazcık metobolizmam haberiniz olsun
Ara sıra öyle şaşırtmak iyidir tabi.Ama senin fazla dediğin bizim normalimiz be gülüm
sağol gülüm allah razı olsun .. bende aynı şekil dua ediyorum sevdiklerimin acısına dayanamam rabbim bendeki emanet canı onlardan önce al diyorum hep:)Başınız sağolsun canım ya anne ne olursa olsun anne ben hep annemi kaybettimi düşünür kendi kendime ağlarım bu durumdayken rabbim acılarını göstermesin o gün geldiğinde nasıl dayanacağım bilmiyorum o yüzden hep beni sevdiklerimden önce al rabbim diye dua ederim yanlış biliyorum ama
rabbim her şeyin en hayırlısı bilir bizleride sevdiklerimizle sınamasın
allah razı olsun tomurcuğum rabbim sevdiklerimizin acısını yaşatmasınAllah rahmet eylesin teyzemizi.Mekanı cennet olsun.Arkadaşına da sabırlar diliyorum canım
bende bilerek sabah çok yedim benim çatlak meto düzgün çalışmıyor sadece 300 gr gitmiş cumadan berikızlar ben bugün biraz fazla yiyeceğim şaşırsın birazcık metobolizmam haberiniz olsun
Sevdikleriniz sizin acınıza nasıl dayanacak pekisağol gülüm allah razı olsun .. bende aynı şekil dua ediyorum sevdiklerimin acısına dayanamam rabbim bendeki emanet canı onlardan önce al diyorum hep:)
allah razı olsun tomurcuğum rabbim sevdiklerimizin acısını yaşatmasın
ben galiba kötü kalpliyim heheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?