Haydi Yine Yeniden...

Standart menulerine gore fazla canim evet ama bizlere gore uygun bir menu.
Bende haftaya bi gun cigkofte durum yemeyi dusunuyorum

Dengeli duzenli olmus canim.yuruyusunu de yapmissin.masallah sana

Afiyet olsun tam güzel bir menü canım

Afiyet olsun kankim ikimiz de ıspanak yemisiz ne güzel

Oy oy ne kadar az yemişsin canım yoğurt salata gibi bişey daha yesen daha tok tutar.

Gayet güzel canım dürümü yesen bile çok değil.

Gayet kararında bir menü olmuş canım afiyet olsun.

Afiyet olsun kankim ikimiz de ıspanak yemisiz ne güzel
Sana da afiyet olsun kankimmm

afiyet olsun canom ekmek yerine bir kaç kaşık daha makarna yeseydin ya

Yani 6 larda kalma tabi ilerde 5 lere de in ama bi daha 7 lere cikma diye dedim angelina35
Tatlim cansin sen yaa bugun canim bisey istemedi kresteydim birde faliywt yaptirdim az oldu evet oglusun tahlil canimi sikti tahlilde plt diye bisey var yuksek cikmis o dr cocuk dr gidince gosterin demis ama daha bir cok sey yuksek... sekeri 81 cikmis galiba plt kanin pihtilasmasi ile ilgiliymis oglumda 450 kan cok pihtilasiyomus arastirdim birax okudukca canim sikildi faliyettende bisey anlamadim biseyi yok diyo esim ama neden degerlerde yukseklik var anlamadim

angelina35 ve kızlar:)
sabah +öğle 11:40
sucuklu yumurta
domates salatalık
yarım kk peynir
3 zeytin
2 d. ekmek

15:00
2 fincan süt
2 ceviz
2 kayısı

akşam 18:30
2 servis kaşığı kadar maklube
1 kase pırasa çorbası
rokalı salata

vee cozutmanın son noktası menü yazmamı geciktiren sebep helva kavurdum eşim istedi kolumdan dolayı normalde yapmazdım ama komşumun annesinin hayrına niyetine yapayım dedim başka komşularada azcık dağıttım
çayla helva yeme ihtimalim var 1 yemek kaşığı kadar yerim fazla yemem

Canim menun cok guzel helvayida yiyebilirsin cok kacirma basiniz sagolsun komsunun iyi yapmissin hayir olmus cani m

Geçmiş olsun canım bazen biz kötü ihtimalleri düşünebiliyoruz. Bence çocuk doktoru na gitmeden bir şey demek erken.olur. içini ferah tut canım dua edelim..

Canim korkulcak bisey yok.internetteki bilgi kirliligiyle kafani bulandirma sakin.baska insanlarin basina gelen seyleri bizde yasayacak degikiz.
gecen ay tahlilde benimde pihti yuksek cikti bu ay normaldi mesela.doktorla konusmadan canini sıkma hic.
Seker de normal degerde sanki
...limonun kani seyreltme ozelligi var.bikac gun icirip bir sure sonra bir daha tahlil yaptirmani oneririm canim.

Menun guzel bence.1 kasik helvadan bisey olmaz.o kadar ugrastin bi de.hemde olen teyzemiz icin de yapmissin bence ye pisman olma.Allah kabul etsin.maklube de az yemissin hem

sağol gülüm 1 yemek kaşığı kadar yedim üstüne yarım litre su içtim içim yandı bayadır şekerli şeyler yemiyordum
Eski ekim olsa belki 1 tabak yerdi.yine iyi kontrol ediyosun kendini.zaten kavururken yakmissindir pesin pesin onun kalorisini

Menun guzel bence.1 kasik helvadan bisey olmaz.o kadar ugrastin bi de.hemde olen teyzemiz icin de yapmissin bence ye pisman olma.Allah kabul etsin.maklube de az yemissin hem
pişman olmadım da sinirim bozuldu valla sitede mi benim nette mi bilmem sorun var alıntı için başka sayfa açıyor açması uzun sürüyor cevap yazıp yollamaya çalışıyorum yine bekletiyor sayfalar arası geçiş yapmıyor takılıyor dellendim dellenecem şimdi

Afiyet olsun canım. Dengeli bir menü helva da ödül olmuş. Eline sağlık Allah kabul etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…