- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.781
Standart menulerine gore fazla canim evet ama bizlere gore uygun bir menu.tomurcukkk
Sabah 8
1 yumurta 1 kk peynir domates salatalık yeşillik ekmek arası
Ara 10:30
1 avuç kuruyemiş
Öğle 13:00
2 kase mantar çorba
2 kadın budur köfte
Ara 18:30
1 bardak süt
Akşam 20:30
Karar veremedim ama çığ köfte durum yerim herhalde
Sonraki ara kahve olur
2.5 lt su
Dengeli duzenli olmus canim.yuruyusunu de yapmissin.masallah sanaMenüm gecikti kızlar hemen yazayım:
tevafuk55 @Melrin
Kahvaltı, ara, öğle birlikte (11:30)
2 yumurta+5 dilim sucuk omlet yağsız
kk peynir, 4 y.zeytin, birkaç çilek, 1 dilim tb, ş.siz nescafe
Ara (15:00)
Ş.siz nescafe, 3 dilim bitter, 1 küçük muz
Akşam (19:00)
1 tabak ıspanak, 3-4 kaşık yoğurt, salata, 1 parça tavuk
Ara
şekersiz çay
2,5-3 lt su
1 saat yürüyüş
Yani 6 larda kalma tabi ilerde 5 lere de in ama bi daha 7 lere cikma diye dedimSende ortin gibi iyice azalttin canim.baya da yuruyosun insallah kalici olarak 6 lara inersin
Afiyet olsun tam güzel bir menü canıminciiitanesi
sabah 08.00
1 haslanmis yumurta
1 kk tulum peynir
1 adt tuzsuz etimek
ara 12.00
10 adet findik
1 tk nutella
oglen 14.00
1 adt yagsiz tost
1 lokma beyaz peynir
ara 16.00
5 adt cilek
aksam 19.30
1 tabak pazi kavurmasi
1 kase yogurt
ara canim istemiyor birsey yer yada icersem yazarim
Afiyet olsun kankim ikimiz de ıspanak yemisiz ne güzelMenüm gecikti kızlar hemen yazayım:
tevafuk55 @Melrin
Kahvaltı, ara, öğle birlikte (11:30)
2 yumurta+5 dilim sucuk omlet yağsız
kk peynir, 4 y.zeytin, birkaç çilek, 1 dilim tb, ş.siz nescafe
Ara (15:00)
Ş.siz nescafe, 3 dilim bitter, 1 küçük muz
Akşam (19:00)
1 tabak ıspanak, 3-4 kaşık yoğurt, salata, 1 parça tavuk
Ara
şekersiz çay
2,5-3 lt su
1 saat yürüyüş
Iyi aksamlar kizlar menumu vereyim
ekim2009
Sabah : iki dilim tb ekmek 11 00
Biraz tel peynir
Uc tane zeytin
Sekersiz cay
Oglen yok
Aksam bir tabak domates corbasi
17 30
Iki kasik makarna
Iki tane avi biber tursusu
Bir dilim ekmek
Cay icerim aksama bugunluk bu kadar
tomurcukkk
Sabah 8
1 yumurta 1 kk peynir domates salatalık yeşillik ekmek arası
Ara 10:30
1 avuç kuruyemiş
Öğle 13:00
2 kase mantar çorba
2 kadın budur köfte
Ara 18:30
1 bardak süt
Akşam 20:30
Karar veremedim ama çığ köfte durum yerim herhalde
Sonraki ara kahve olur
2.5 lt su
inciiitanesi
sabah 08.00
1 haslanmis yumurta
1 kk tulum peynir
1 adt tuzsuz etimek
ara 12.00
10 adet findik
1 tk nutella
oglen 14.00
1 adt yagsiz tost
1 lokma beyaz peynir
ara 16.00
5 adt cilek
aksam 19.30
1 tabak pazi kavurmasi
1 kase yogurt
Sana da afiyet olsun kankimmmAfiyet olsun kankim ikimiz de ıspanak yemisiz ne güzel
afiyet olsun canom ekmek yerine bir kaç kaşık daha makarna yeseydin yaIyi aksamlar kizlar menumu vereyim
ekim2009
Sabah : iki dilim tb ekmek 11 00
Biraz tel peynir
Uc tane zeytin
Sekersiz cay
Oglen yok
Aksam bir tabak domates corbasi
17 30
Iki kasik makarna
Iki tane avi biber tursusu
Bir dilim ekmek
Cay icerim aksama bugunluk bu kadar
Tatlim cansin sen yaa bugun canim bisey istemedi kresteydim birde faliywt yaptirdim az oldu evet oglusun tahlil canimi sikti tahlilde plt diye bisey var yuksek cikmis o dr cocuk dr gidince gosterin demis ama daha bir cok sey yuksek... sekeri 81 cikmis galiba plt kanin pihtilasmasi ile ilgiliymis oglumda 450 kan cok pihtilasiyomus arastirdim birax okudukca canim sikildi faliyettende bisey anlamadim biseyi yok diyo esim ama neden degerlerde yukseklik var anlamadim
Canim menun cok guzel helvayida yiyebilirsin cok kacirma basiniz sagolsun komsunun iyi yapmissin hayir olmus cani mangelina35 ve kızlar:)
sabah +öğle 1sucuklu yumurta
domates salatalık
yarım kk peynir
3 zeytin
2 d. ekmek
15:00
2 fincan süt
2 ceviz
2 kayısı
akşam 18:30
2 servis kaşığı kadar maklube
1 kase pırasa çorbası
rokalı salata
vee cozutmanın son noktası menü yazmamı geciktiren sebep helva kavurdum eşim istedi kolumdan dolayı normalde yapmazdım ama komşumun annesinin hayrına niyetine yapayım dedim başka komşularada azcık dağıttım
çayla helva yeme ihtimalim var 1 yemek kaşığı kadar yerim fazla yemem
Geçmiş olsun canım bazen biz kötü ihtimalleri düşünebiliyoruz. Bence çocuk doktoru na gitmeden bir şey demek erken.olur. içini ferah tut canım dua edelim..Tatlim cansin sen yaa bugun canim bisey istemedi kresteydim birde faliywt yaptirdim az oldu evet oglusun tahlil canimi sikti tahlilde plt diye bisey var yuksek cikmis o dr cocuk dr gidince gosterin demis ama daha bir cok sey yuksek... sekeri 81 cikmis galiba plt kanin pihtilasmasi ile ilgiliymis oglumda 450 kan cok pihtilasiyomus arastirdim birax okudukca canim sikildi faliyettende bisey anlamadim biseyi yok diyo esim ama neden degerlerde yukseklik var anlamadim
Canim korkulcak bisey yok.internetteki bilgi kirliligiyle kafani bulandirma sakin.baska insanlarin basina gelen seyleri bizde yasayacak degikiz.Tatlim cansin sen yaa bugun canim bisey istemedi kresteydim birde faliywt yaptirdim az oldu evet oglusun tahlil canimi sikti tahlilde plt diye bisey var yuksek cikmis o dr cocuk dr gidince gosterin demis ama daha bir cok sey yuksek... sekeri 81 cikmis galiba plt kanin pihtilasmasi ile ilgiliymis oglumda 450 kan cok pihtilasiyomus arastirdim birax okudukca canim sikildi faliyettende bisey anlamadim biseyi yok diyo esim ama neden degerlerde yukseklik var anlamadim
sağol gülüm 1 yemek kaşığı kadar yedim üstüne yarım litre su içtim içim yandı bayadır şekerli şeyler yemiyordumCanim menun cok guzel helvayida yiyebilirsin cok kacirma basiniz sagolsun komsunun iyi yapmissin hayir olmus cani m
Menun guzel bence.1 kasik helvadan bisey olmaz.o kadar ugrastin bi de.hemde olen teyzemiz icin de yapmissin bence ye pisman olma.Allah kabul etsin.maklube de az yemissin hemangelina35 ve kızlar:)
sabah +öğle 11:40
sucuklu yumurta
domates salatalık
yarım kk peynir
3 zeytin
2 d. ekmek
2 fincan süt
2 ceviz
2 kayısı
1 kase pırasa çorbası
rokalı salata
vee cozutmanın son noktası menü yazmamı geciktiren sebep helva kavurdum eşim istedi kolumdan dolayı normalde yapmazdım ama komşumun annesinin hayrına niyetine yapayım dedim başka komşularada azcık dağıttım
Eski ekim olsa belki 1 tabak yerdi.yine iyi kontrol ediyosun kendini.zaten kavururken yakmissindir pesin pesin onun kalorisinisağol gülüm 1 yemek kaşığı kadar yedim üstüne yarım litre su içtim içim yandı bayadır şekerli şeyler yemiyordum
pişman olmadım da sinirim bozuldu valla sitede mi benim nette mi bilmem sorun var alıntı için başka sayfa açıyor açması uzun sürüyor cevap yazıp yollamaya çalışıyorum yine bekletiyor sayfalar arası geçiş yapmıyor takılıyor dellendim dellenecem şimdiMenun guzel bence.1 kasik helvadan bisey olmaz.o kadar ugrastin bi de.hemde olen teyzemiz icin de yapmissin bence ye pisman olma.Allah kabul etsin.maklube de az yemissin hem
Yine kararında bir menüinciiitanesi
sabah 08.00
1 haslanmis yumurta
1 kk tulum peynir
1 adt tuzsuz etimek
ara 12.00
10 adet findik
1 tk nutella
oglen 14.00
1 adt yagsiz tost
1 lokma beyaz peynir
ara 16.00
5 adt cilek
aksam 19.30
1 tabak pazi kavurmasi
1 kase yogurt
Afiyet olsun canım. Dengeli bir menü helva da ödül olmuş. Eline sağlık Allah kabul etsin..angelina35 ve kızlar:)
sabah +öğle 11:40
sucuklu yumurta
domates salatalık
yarım kk peynir
3 zeytin
2 d. ekmek
2 fincan süt
2 ceviz
2 kayısı
1 kase pırasa çorbası
rokalı salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?