Haydi Yine Yeniden...

Bilemedim canim pihti iyi bisey degil galiba esime kan sulandici kullanmasi lagzim bu cocugun diyorum yok diyo cocuklarda normalmis dedi ama dr cocuk dr gittiginizde bu tahlilleri gosterin demis internetten esim okudu hangi site bilmiyorum kafam altust oldu cok moralim bozuk ayrica okulda yine ateslenmis ben gittigimde atesi cikmisti oglumun simdi hasta yatiyoo iyice stres oldum rabbim beni boyle siniyo dermansiz dert vermesin ....

Kızlar ben artıdayım çöküşteyim zorla verdim jet hızıyla artıdayım salıya sabit olsam başka bişey istemiyorum

Doktora sormadın mı canım? Testleri başka yerde tekrarlatsan olmaz mı normal mi bu kadar yüksek olması acaba?

Doktora sormadın mı canım? Testleri başka yerde tekrarlatsan olmaz mı normal mi bu kadar yüksek olması acaba?
Canim ana saglikta yaptirdim sonuc icin esim gitti ben krese gitmrk zorundaydim esim normalmis dedi ama dr plt yi isaretlemis cocuk dr gittiginizde gosterin tahlilleri demis demirde yuksek ben gitseydim kadini soru yagmuruna tutardim aslinda esimde sorar ama benimi sakinlestiriyo anlamadim goturecem oglumu dr ozel hastanede yaptirmadim guvenmem zaten tahlil konusunda devlet hastaneleri her zaman iyidir dr dedigi tek sey cocuklarda normal demis bende anlam veremedim

Ne desem bilemedim çok önemli olsa dr kocana oda sana söylerdi diye düşünüyorum evlatlarımız hepsi Allaha emanet iyi düşünelim iyi olsun

Bende mesguldum kizlar.dugunu olacak kuzenin evine ceyiz gelecekmis yarin.yemek vereceklermis.onlara misket kofte yaptim.bide kemalpasa tatlisi.yoruldum simdi oturdum.geri kalanini onlar halletsin artik benimde corbada tuzum bulunsun diye birseyler yapayim dedim iste.
yatarim birazdan zaten yogundum bugun.topuklarim sizliyo suan

Aynen canım içim rahat etti. Rabbim isteyene nasip etsin. Bana da istediğim zaman nasip etsin inşallah.

Biz de eve yeni geldik ben de yorulmuşum bugün fenayım. Oğlanı uyutmaya çalışıyorum şu an. Poposu çok kötü pişmiş ona canım sıkıldı

ekim2009 canım bence hiçte cozutmamışsın. Menün hiç fazla gelmedi gözüme. Afiyet olsun. Allah kabul etsin hayrını. O kadarcık helvadan da bişi olmaz.

Yedigi biseyden de olmus olabilir canim.hakiki zeytinyagi iyi gelir pamukla az sur istersen.

Yıkadım güzelce kuruttum bepanthol sürdüm canım. Biraz da açık tuttum altını. Ne hassas teni var ya hemen pişiyo. Ispanak yedi heralde o yaptı. Ama çok seviyo napim her yemeği de yemiyo.

Sen bi çocuk dr una git göster için rahat etsin. Netten de bi bakayım araştırayım yazarım gülüm içini ferah tut sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…