- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.801
Saol canim esim biseyi yok diyo ama ben inanmadim dr gitmeden icim rahat etmiyecekGeçmiş olsun canım bazen biz kötü ihtimalleri düşünebiliyoruz. Bence çocuk doktoru na gitmeden bir şey demek erken.olur. içini ferah tut canım dua edelim..
Bilemedim canim pihti iyi bisey degil galiba esime kan sulandici kullanmasi lagzim bu cocugun diyorum yok diyo cocuklarda normalmis dedi ama dr cocuk dr gittiginizde bu tahlilleri gosterin demis internetten esim okudu hangi site bilmiyorum kafam altust oldu cok moralim bozuk ayrica okulda yine ateslenmis ben gittigimde atesi cikmisti oglumun simdi hasta yatiyoo iyice stres oldum rabbim beni boyle siniyo dermansiz dert vermesin ....Canim korkulcak bisey yok.internetteki bilgi kirliligiyle kafani bulandirma sakin.baska insanlarin basina gelen seyleri bizde yasayacak degikiz.
gecen ay tahlilde benimde pihti yuksek cikti bu ay normaldi mesela.doktorla konusmadan canini sıkma hic.
Seker de normal degerde sanki
...limonun kani seyreltme ozelligi var.bikac gun icirip bir sure sonra bir daha tahlil yaptirmani oneririm canim.
Hoş geldin canımSlm kızlar sonunda aranızdayım
ekim2009 başınız sağolsun canım
angelina35 geçmiş olsun dr inşallah sonuçları güzel yorumlar Rabbim şifa versin
D Deligonul783 ortağım tahlil yapılmış sen şuan düşünmediğin için sonuca sevindim en azından kafamız rahatladı
Tatlim cansin sen yaa bugun canim bisey istemedi kresteydim birde faliywt yaptirdim az oldu evet oglusun tahlil canimi sikti tahlilde plt diye bisey var yuksek cikmis o dr cocuk dr gidince gosterin demis ama daha bir cok sey yuksek... sekeri 81 cikmis galiba plt kanin pihtilasmasi ile ilgiliymis oglumda 450 kan cok pihtilasiyomus arastirdim birax okudukca canim sikildi faliyettende bisey anlamadim biseyi yok diyo esim ama neden degerlerde yukseklik var anlamadim
yazmasamda standart beslendim klasik yumurta peynirli kahvaltı, kuruyemişli ara,sebze protein ağırlıklı beslendim bayağı yoğundum spor yapmadım
Canim ana saglikta yaptirdim sonuc icin esim gitti ben krese gitmrk zorundaydim esim normalmis dedi ama dr plt yi isaretlemis cocuk dr gittiginizde gosterin tahlilleri demis demirde yuksek ben gitseydim kadini soru yagmuruna tutardim aslinda esimde sorar ama benimi sakinlestiriyo anlamadim goturecem oglumu dr ozel hastanede yaptirmadim guvenmem zaten tahlil konusunda devlet hastaneleri her zaman iyidir dr dedigi tek sey cocuklarda normal demis bende anlam veremedimDoktora sormadın mı canım? Testleri başka yerde tekrarlatsan olmaz mı normal mi bu kadar yüksek olması acaba?
Hosgeldin canim cokmu aldin kilo takilma canim cabuk gelen cabuk gider bosverr .....Kızlar ben artıdayım çöküşteyim zorla verdim jet hızıyla artıdayım salıya sabit olsam başka bişey istemiyorum
Inşallah çabuk giderHosgeldin canim cokmu aldin kilo takilma canim cabuk gelen cabuk gider bosverr .....
Ne desem bilemedim çok önemli olsa dr kocana oda sana söylerdi diye düşünüyorum evlatlarımız hepsi Allaha emanet iyi düşünelim iyi olsunCanim ana saglikta yaptirdim sonuc icin esim gitti ben krese gitmrk zorundaydim esim normalmis dedi ama dr plt yi isaretlemis cocuk dr gittiginizde gosterin tahlilleri demis demirde yuksek ben gitseydim kadini soru yagmuruna tutardim aslinda esimde sorar ama benimi sakinlestiriyo anlamadim goturecem oglumu dr ozel hastanede yaptirmadim guvenmem zaten tahlil konusunda devlet hastaneleri her zaman iyidir dr dedigi tek sey cocuklarda normal demis bende anlam veremedim
Slm kızlar sonunda aranızdayım
ekim2009 başınız sağolsun canım
angelina35 geçmiş olsun dr inşallah sonuçları güzel yorumlar Rabbim şifa versin
D Deligonul783 ortağım tahlil yapılmış sen şuan düşünmediğin için sonuca sevindim en azından kafamız rahatladı
Yedigi biseyden de olmus olabilir canim.hakiki zeytinyagi iyi gelir pamukla az sur istersen.Biz de eve yeni geldik ben de yorulmuşum bugün fenayım. Oğlanı uyutmaya çalışıyorum şu an. Poposu çok kötü pişmiş ona canım sıkıldı
Yedigi biseyden de olmus olabilir canim.hakiki zeytinyagi iyi gelir pamukla az sur istersen.
Canim ana saglikta yaptirdim sonuc icin esim gitti ben krese gitmrk zorundaydim esim normalmis dedi ama dr plt yi isaretlemis cocuk dr gittiginizde gosterin tahlilleri demis demirde yuksek ben gitseydim kadini soru yagmuruna tutardim aslinda esimde sorar ama benimi sakinlestiriyo anlamadim goturecem oglumu dr ozel hastanede yaptirmadim guvenmem zaten tahlil konusunda devlet hastaneleri her zaman iyidir dr dedigi tek sey cocuklarda normal demis bende anlam veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?