- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.821
Tatlim cansin sen yaa bugun canim bisey istemedi kresteydim birde faliywt yaptirdim az oldu evet oglusun tahlil canimi sikti tahlilde plt diye bisey var yuksek cikmis o dr cocuk dr gidince gosterin demis ama daha bir cok sey yuksek... sekeri 81 cikmis galiba plt kanin pihtilasmasi ile ilgiliymis oglumda 450 kan cok pihtilasiyomus arastirdim birax okudukca canim sikildi faliyettende bisey anlamadim biseyi yok diyo esim ama neden degerlerde yukseklik var anlamadim
Günaydın hanımlar
Gözlerim çok iyi canım şükürler olsun,tomurcukkk tatlım sen nasılsın? Damlayı kullandın mı gözlerin daha iyi mi? Kimseler yok yaa dün de gece en son ben yazmışım hadi canlanın hatunlarrrr bugün de ben mi fotomu atsam fiziğim bi hayli güzelleşti eşimde kıskançlıklar başladı gaza mı getirsem hatunları ne dersin tomurcuğum
Benim oglus bes yasinda bu durumda normal gozukuyo bizim 450 cikmis cok tesekkur ederim cok saol canimm iyiki varsiniz cocuk dr gidincede gosteririm tahlilleri icimizde suphe kalmasinCanım senin çocuk kaç yaşında? Bak normal değerleri ekledim
Iyiyim kankim çok şükür seni de iyi gördümGünaydın canım nasılsın iyi misin
Canım beni biliyosun kan pıhtılaşmam var zaten ama hiç kan sulandırıcı falan vermez doktorum.Çok endişelenme doktorunuza sorarsın.Normal referans değerleri arasındaymış madem sizinki de kendini çok üzme tamam mı canımBenim oglus bes yasinda bu durumda normal gozukuyo bizim 450 cikmis cok tesekkur ederim cok saol canimm iyiki varsiniz cocuk dr gidincede gosteririm tahlilleri icimizde suphe kalmasin
Gunaydin canimmmm sayende cok daha iyiyimm senide cokk enerjik gordum bugunGünaydın canım nasılsın iyi misin
Bende cok merak ettim hadi att enerjimiz yerine gelsinn fistik ..tomurcukkk tatlım sen nasılsın? Damlayı kullandın mı gözlerin daha iyi mi? Kimseler yok yaa dün de gece en son ben yazmışım hadi canlanın hatunlarrrr bugün de ben mi fotomu atsam fiziğim bi hayli güzelleşti eşimde kıskançlıklar başladı gaza mı getirsem hatunları ne dersin tomurcuğum
Dunden beri oyle stres yapmisimki tekrar 71 olmusum bacaklarim davul gibi sismis esim biraz masaj yapti aksam iyi geldi ona ragmen frlaket odem olmusum biraz daha iyiyimm cok sukur iyiki varsinizCanım beni biliyosun kan pıhtılaşmam var zaten ama hiç kan sulandırıcı falan vermez doktorum.Çok endişelenme doktorunuza sorarsın.Normal referans değerleri arasındaymış madem sizinki de kendini çok üzme tamam mı canım
Gözlerim çok iyi canım şükürler olsun,
Hadi yüzünü gizle at resim de gözlerim bir kez daha şenlensin
Benim oglus bes yasinda bu durumda normal gozukuyo bizim 450 cikmis cok tesekkur ederim cok saol canimm iyiki varsiniz cocuk dr gidincede gosteririm tahlilleri icimizde suphe kalmasin
Iyiyim kankim çok şükür seni de iyi gördümhaydi foto at at at
Gunaydin canimmmm sayende cok daha iyiyimm senide cokk enerjik gordum bugun
Bende kahvaltı hazırlamalıyım yeni resmim çok ama eski resimlerden bulsam bende atcamSabret kankimmm daha kahvaltı yapmadım şeker tansiyon diplerde biraz toparlanayım güzel bi foto çekip atıcam
Bende kahvaltı hazırlamalıyım yeni resmim çok ama eski resimlerden bulsam bende atcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?