Haydi Yine Yeniden...

Canım senin çocuk kaç yaşında? Bak normal değerleri ekledim

Eklentiler

• Screenshot_20160402-001255.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 33
tomurcukkk tatlım sen nasılsın? Damlayı kullandın mı gözlerin daha iyi mi? Kimseler yok yaa dün de gece en son ben yazmışım hadi canlanın hatunlarrrr bugün de ben mi fotomu atsam fiziğim bi hayli güzelleşti eşimde kıskançlıklar başladı gaza mı getirsem hatunları ne dersin tomurcuğum

Gözlerim çok iyi canım şükürler olsun,
Hadi yüzünü gizle at resim de gözlerim bir kez daha şenlensin

Benim oglus bes yasinda bu durumda normal gozukuyo bizim 450 cikmis cok tesekkur ederim cok saol canimm iyiki varsiniz cocuk dr gidincede gosteririm tahlilleri icimizde suphe kalmasin
Canım beni biliyosun kan pıhtılaşmam var zaten ama hiç kan sulandırıcı falan vermez doktorum.Çok endişelenme doktorunuza sorarsın.Normal referans değerleri arasındaymış madem sizinki de kendini çok üzme tamam mı canım

Bende cok merak ettim hadi att enerjimiz yerine gelsinn fistik ..

Dunden beri oyle stres yapmisimki tekrar 71 olmusum bacaklarim davul gibi sismis esim biraz masaj yapti aksam iyi geldi ona ragmen frlaket odem olmusum biraz daha iyiyimm cok sukur iyiki varsiniz

Benim oglus bes yasinda bu durumda normal gozukuyo bizim 450 cikmis cok tesekkur ederim cok saol canimm iyiki varsiniz cocuk dr gidincede gosteririm tahlilleri icimizde suphe kalmasin

Aynen yine göster tabiki ama bu değerlerin biraz üstü bile çok tehlike değilmiş. Çocuklardaki bizlere göre yüksekmiş öyle olması gerekirmiş. Rica ederim tatlım ne demek konu çocuklarsa akan sular durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…