- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.841
Canım geçmiş olsunBenim oglus bes yasinda bu durumda normal gozukuyo bizim 450 cikmis cok tesekkur ederim cok saol canimm iyiki varsiniz cocuk dr gidincede gosteririm tahlilleri icimizde suphe kalmasin
Yenilerden at sendeBende kahvaltı hazırlamalıyım yeni resmim çok ama eski resimlerden bulsam bende atcam
YuuuupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiGünaydın arkadaşlar sabaha artı ile uyandım ama bu bile moralimi bozmadı çünkü şimdi kaynanamj gorumcemlere getirdik bizde akşama doğru kocamla çıkarız
Afiyet olsun şekerim...
Sağol canım. Yok siyah üzüm canımAfiyet olsun şekerim...
Dut kurusunun yanındaki nedir,erik kurusu mu?
Günaydın arkadaşlar sabaha artı ile uyandım ama bu bile moralimi bozmadı çünkü şimdi kaynanamj gorumcemlere getirdik bizde akşama doğru kocamla çıkarız
Bende bende artı çıkmama bile üzülmesinYuuuupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiNasıl sevindim anlatamam
gülüm sen stres yapıp kendi kendini yiyeceğine pazartesi götür oğluşunu çocuk doktoruna yapılan tahlilleride göster bakalım ne diyecek doktorDunden beri oyle stres yapmisimki tekrar 71 olmusum bacaklarim davul gibi sismis esim biraz masaj yapti aksam iyi geldi ona ragmen frlaket odem olmusum biraz daha iyiyimm cok sukur iyiki varsiniz
at kız valla gaza gelelim benim iştah açılmış galiba 10 buçukta kahvaltı yaptım şimdi acımdan kıvranıyorum ben akşama kadar acıkmazdım yaaavtomurcukkk tatlım sen nasılsın? Damlayı kullandın mı gözlerin daha iyi mi? Kimseler yok yaa dün de gece en son ben yazmışım hadi canlanın hatunlarrrr bugün de ben mi fotomu atsam fiziğim bi hayli güzelleşti eşimde kıskançlıklar başladı gaza mı getirsem hatunları ne dersin tomurcuğum
valla atıverin ben şimdi heyecan yaptımBende kahvaltı hazırlamalıyım yeni resmim çok ama eski resimlerden bulsam bende atcam
hahahahahah günün en güzellll haberi bu oldu iştee gözün aydınnnnn gülümGünaydın arkadaşlar sabaha artı ile uyandım ama bu bile moralimi bozmadı çünkü şimdi kaynanamj gorumcemlere getirdik bizde akşama doğru kocamla çıkarız
Bende öyle yapıyorum şuanşimdi gelir gider bakarım sayfamıza kızlar resim attı mı diye :))))
çamaşır serdim bizimkilerle az çene çaldım yine geldim bakıyorum heheheBende öyle yapıyorum şuan
Kimseden ses soluk yok daha . Hadi D Deligonul783 seni bekliyoruz kuzuuumçamaşır serdim bizimkilerle az çene çaldım yine geldim bakıyorum hehehe
Canim bi Harikasın bayıldım. Gayet güzel fiziğin var maşallahCanlarım eskilerden tek çekildiğim kilolu halimi bulamadım malum pek foto çekilmiyodum ama bulursam atıcam. Şimdiki halimi atayım dedim. Ev halimi attım böyle daha belli fiziğim. Öbür türlü çok anlaşılmıyo bu kadar. Uzun tunik giyecektim ama bunu koydum bişi olmaz heralde kafamı kestim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?