- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.861
Canim bi Harikasın bayıldım. Gayet güzel fiziğin var maşallah5 kilo daha versen harika olur
Gerçekten çok beğendim maşallah kuzum sanaGerçekten mi kankimmmm yaa teşekkür ederim bi tane de sen at canım :)
Supppper canim.gercekten harika gorunuyosun.masallah sana.fit annesin iste.5 kilo sonra korumaya gec benceCanlarım eskilerden tek çekildiğim kilolu halimi bulamadım malum pek foto çekilmiyodum ama bulursam atıcam. Şimdiki halimi atayım dedim. Ev halimi attım böyle daha belli fiziğim. Öbür türlü çok anlaşılmıyo bu kadar. Uzun tunik giyecektim ama bunu koydum bişi olmaz heralde kafamı kestim zaten
Canım ışte ben senin gibi olmak istiyorum ilk hedefim çok iyi gorunuyorsun benceCanlarım eskilerden tek çekildiğim kilolu halimi bulamadım malum pek foto çekilmiyodum ama bulursam atıcam. Şimdiki halimi atayım dedim. Ev halimi attım böyle daha belli fiziğim. Öbür türlü çok anlaşılmıyo bu kadar. Uzun tunik giyecektim ama bunu koydum bişi olmaz heralde kafamı kestim zaten
Merakla bekliyorum senin resmini de.onceki ve sonraki olarak mi koyarsin yoksa simdiki halini mi koyarsin sadeceBugün olmazsa yarın bende koyarım foto kızlar
Once ve sonra koyarım canımMerakla bekliyorum senin resmini de.onceki ve sonraki olarak mi koyarsin yoksa simdiki halini mi koyarsin sadece
Meto sasirsin canim.iyi yapmissin.abarti bisey yok.pazartesinden sonra tam gaz devam edersin.suyu 1 litre daha artir buguntomurcukkk
Sabah 11:30
2 ıspanaklı börek küçük
Bir çatal peynir
2 çatal sucuklu yumurta
1 çay kaşığı bal
1 tatlı kaşığı kaymak
Ara 15:30
Türk kahvesi
1 küçük dilim ıspanaklı börek
Akşam 17:00
1 kalcali but deri siz fırında
2 küp patates
10 tane küçük yaprak sarması
1 kepçe mercimek çorba
1.5 litre su
Suyu cogaltirim eğer tekrar birşey yersen ki yemem yazarım
Misafirlikteyim bugün böyle oldu artık
Aynen canım o yüzden bugün bir tık fazla yedim pazertesi tekrar devam edeceğimMeto sasirsin canim.iyi yapmissin.abarti bisey yok.pazartesinden sonra tam gaz devam edersin.suyu 1 litre daha artir bugun
Yok canım ya bir tek tatlım var o da erken saat zaten bir şey olmazBende menu vereyim.kizkardesim geldi pek aktif olamayabilirim
inciiitanesi
sabah 08.00
1 yumurta ile omlet
2 etimek uzerlerine krem peynir
oglen 13.00
ceyrek ekmekten az ekmek icine patates kizartmasi
ara 15.00
1 tk nutella
aksam 17.30
yarim kase mercimek corbasi
1 tabak kofteli patates yemegi 5 kofte
2 yk pilav
1 adet kemalpasa tatlisi
aksam biraz abarti oldu ama cok acikmistim bugunluk boyle olsun bariiii :)
vavvvv maşallah gülüm 3-5 kilocuk daha versen sen de fit denilecek hatunsunCanlarım eskilerden tek çekildiğim kilolu halimi bulamadım malum pek foto çekilmiyodum ama bulursam atıcam. Şimdiki halimi atayım dedim. Ev halimi attım böyle daha belli fiziğim. Öbür türlü çok anlaşılmıyo bu kadar. Uzun tunik giyecektim ama bunu koydum bişi olmaz heralde kafamı kestim zaten
Gerçekten çok beğendim maşallah kuzum sana. Ben simdi annemlerdeyim canım tunigim de salas belli olmaz sanki
Supppper canim.gercekten harika gorunuyosun.masallah sana.fit annesin iste.5 kilo sonra korumaya gec bence
Canım ışte ben senin gibi olmak istiyorum ilk hedefim çok iyi gorunuyorsun bence
Erimeye basladin bile canim.artik 3 basamaklilar senden uzak.sende buraya fistik gibi resimlerini atacaksin insallah.simdiden kilolu hallerinin resimlerini cek ki ilerde zayif halinle yan yana koyar feyz alirsin.ben hergun acip bakiyorumeske resimlerime.biraz kendimi salsam aman yine boyle olurum deyip dikkat ediyorum.vavvvv maşallah gülüm 3-5 kilocuk daha versen sen de fit denilecek hatunsun
dışarı yemeğe gittik az dolandık markete gittik gelir gelmez üstümü değişip elimi yıkayıp kk ye geldim foto bakacam yaa
çay içip ben dışarı yürüyüşe gideyim çok güzel gaza geldim içinizde tek şişman benim yaaa hepten normal görünüyorsunuz sizi utandırmamam lazım erimeliyimmmmmmmmm
gülüm menün abartılı değil seninde benim de bünyeyi şaşırtmak için yememiz gerekti inşallah yarından itibaren tekrar eksileri görmeye başlarıztomurcukkk
Sabah 11:30
2 ıspanaklı börek küçük
Bir çatal peynir
2 çatal sucuklu yumurta
1 çay kaşığı bal
1 tatlı kaşığı kaymak
Ara 15:30
Türk kahvesi
1 küçük dilim ıspanaklı börek
Akşam 17:00
1 kalcali but deri siz fırında
2 küp patates
10 tane küçük yaprak sarması
1 kepçe mercimek çorba
1.5 litre su
Suyu cogaltirim eğer tekrar birşey yersen ki yemem yazarım
Misafirlikteyim bugün böyle oldu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?