Haydi Yine Yeniden...

Tamam evde çekersin tatlım :) aynen tuniklerle olmuyo ben de salaş giyiniyorum

Valla ben taytlarla dar badi atletlerle de cekindim tabi ama onlari paylasmiyorum sitede.o sekilde daha belli oluyor verilen kilo.
dedigin gibi bol seylerle pek anlasilmiyor.

Sağol canım benim aynen 4 kilo gitse eski kilom zaten. Valla sen baya yükselişe geçtin böyle giderse bikaç aya sen de fit olursun gibime geliyor.

Annelere gidince birazcik kacabiliyor canim.olsun takilma hic.sen bu hafta cok iyi goturdun zaten.3 litre su icmissin 40 dk yurumussun bence sarmalar erir gider

ben siz gibi zayıflasam pc nin ekran resmi yaparım kendimi telefona korum olmadı bastırırm büyük resim yatak odasına buzdolabı kapağına yapıştırırım görmemiş gibi dış kapıya bile asarım heheheh ayhh beni yine bi heyecan sardı
sabah çok fazla artı görmemem rağmen şu an çok mutluyum

Sağol canım benim aynen 4 kilo gitse eski kilom zaten. Valla sen baya yükselişe geçtin böyle giderse bikaç aya sen de fit olursun gibime geliyor.
Fistik sen en fazla kac kiloya kadar ciktin.yani bu hale gelene kadar ne kadar kilo verdin ve ne kadar zamanda?

O gunler de gelir fistik hayaller elbet bigun gercek olur

keşke böyle gitse dünyanın en mutlu kadını ben olurum en mutlu anneside benim annem olur:))
anneme de gösterdim resmini maşallah bu kızın fazlası yok ne güzelmiş dedi :))
hatun fiziğin cidden güzel orantılısın 41 binkere maşallah

Canım sen hep erken yediğin için ben hiç bir abartı görmüyorum afiyet olsun

Anuuuuu sende kiloluysan ben obezimm yavrum masallah nasil guzel fizigin var yani birak bes kiloyu iki kilo gitse bile supr olursun zanlimca guzelde hatunsun ayyy aciyip motive oldumm bayildimmmm masallah suphan allah

erkenden yemişin yakarsın gülüm menü genel anlamda güzel afiyet şifa olsun :)

erkenden yemişin yakarsın gülüm menü genel anlamda güzel afiyet şifa olsun :)

yürüyüş 3 litre su daha ne olsun menüde güzel afiyet enerji şifa olsun:)

menü yazmayı unuttum :)) angelina35 ve fıstıklar
sabah 10:30
yarım simit
1 kk peynir
1 haşlama yumurta
domates salatalık marul nane

14:10
1 bardak tuzlu ayran (tansiyonum düşmüştü de:))
komşumun getirdiği mayalı cevizli hamur işinden bir yumurta büyüklüğünde tırtıkladı

akşam 5 den az önce dışarıda
1 porsiyon balaban köfte(dibine pide üstüne yoğurt salça sos ve 6 ince köfte koyuyorlar)
acılı şalgam
2 çatal salata

Evet canım menulerimiz güzel bugün ama hepimiz erken yedik o yüzde sıkıntı olmaz herhalde

Menun cok guzel canim disarda olmana ragmen iyi toparlamissin afiyet olsun fistik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…