Haydi Yine Yeniden...

Menun cok guzel canim disarda olmana ragmen iyi toparlamissin afiyet olsun fistik
bana bu gün çok yemişim gibi geldi ortağım bi tenem sabah nerdeyse 3 haneli çıktım bu gün de ister istemez böyle oldu
met helvası aldık gelirken elimi bile sürmedim çok oldu diye inşallah salıya kadar yine eksi çıkarım

Bugünün şerefine sanırım bana normal sana fazla vücuduna şok etkisi yapacaktır

Dediğin gibi bugünlük böyle olsun nasılsa yakıyorsun hemde saati gayet erken o yüzden sorun yok
Ortağım gayet güzel bir gün 1 gözleme ile o masadan kalktığın için ayrıca tebrikler
Hımmm sende akşam erken saatte bitirmişsin güzel bi menü şalgam şiş yapmasın diye bol su içmeyi ihmal etme

çaya suya dadandım bile :)
ben bu acılı şalgamı çok seviyorum yaaa yemek zaten yoğurtlu olunca ayran da olmazdı kii bende hüpledim gitti şalgamı hihhihi

sen ne yapan gülüm dün artı çıktım demiştin geri toparlandın mı

@butterfly143, T Tevafuk_ sevgili ortaklarım ve diğer arkadaşlarım
Limonlu su ile güne başladım
Kahvaltı ara öğle ara bir arada (10:45)
1,5 haşlanmış yumurta
4 dilim sucuk
1 dilim ıspanaklı börek
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı kaymak
1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu
Kibrit kutusu kadar peynir
Akşam (17:30)
Nesfit süt karışımı
Ara
1 dilim pasta, çay
2.5 litre su

gülüm sabahı çok beğendim dozunda zengin kahvaltı olmuşta ee sonra sadece pasta anacım nesfit ne tutacak seni bence sen bi ara daha yap kalori olarak belki fazladır pasta ama görüntüde bence az olmuş yemek yok ki

Artıdayım hala bugün temizlik işlerini hallettim halılar kalktı dolaplar çekildi sil süpür yaptım çamaşırlar, nevresimleri yıkadım akşam ütü yapcam üzerine camları sildim bi banyo tuvalet işi kaldı oda yarın yapılacak az kalsakta çocukları parka götürdüm şimdi yeni oturdum eşim çay yaptı demlenmesini bekliyorum

Sabah yoğun olunca hiç yemeyecektim eşim söylenince bari nesfit olsun dedim

okurken yoruldum bacım ne yaptın sen böyle kendini harap etmişsin çayını iç dinlen ütü de kalsın sanki yarın yaparsın yazık yaa canına

Sabah yoğun olunca hiç yemeyecektim eşim söylenince bari nesfit olsun dedim
iyi ki söylenmiş eşin ben de sabah yiyip sonrasını çok az tutunca benim bünye dellendi gerçi ,steyerek yapmadım canım istemiyordu, ama artıya çıkmaya başladı sen de benle aynı hatayı yapma gülüm

okurken yoruldum bacım ne yaptın sen böyle kendini harap etmişsin çayını iç dinlen ütü de kalsın sanki yarın yaparsın yazık yaa canına
Ben temizlik yapmayı severim Yarın hava güzel olursa piknik yapcaz gelince çocukları yıkar banyo tuvalet ovarım o yüzden bugün işimi bitirmem lazım

KV nin gidisinin kutlaması olmuş afiyet olsun canım
Abartılı değil bence canım sadece iki gündür nutella yiyosun kaçmadı gözümden afiyet olsun canikom

Ben temizlik yapmayı severim Yarın hava güzel olursa piknik yapcaz gelince çocukları yıkar banyo tuvalet ovarım o yüzden bugün işimi bitirmem lazım
yarın piknik varsa o zaman ayrı zaten dışarı yoruyor insanı bir de üstüne banyo çocuklar ütü haklısın daha zor olur

Maşallah ne güzel temizlik yapmışsın canım çok severim temizliği

Tam menu yaziyodum sarjim bitti zaten telefon at beni diyo da kiyamiyorumm neyse gelelim menuye ekim2009
Sabah iki dilim tb ekmek 10 00
Biraz tel peynir
Uc tane zeytin
Acicik recel
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara : 13 00 bir tane armut
Aksam 15 30
Iki kasik barbunya
Iki kasik tuzsuz pilav
Iki bardak ayran
Bir tane salatalik tursusu serce parmagim buyuklugunde

Normalde barbunya yiyemem ama migdeme ragmen yedim tazeydi cunku kayinvalide buzluga koymus bende pisirdim ama karnimi gorseniz kup gibi sisti amann napiyim agri olmasinda sislige ragziyim
Birazdan cay icecem belki birazda cekirdek yerim aaaa unutmadan suyum iki litre oldu icerim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…