- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.901
ilk fotoda kaç kiloydunGercek mi canım ya beni motive etmek için soylemiyorsun değilmi
bana bu gün çok yemişim gibi geldi ortağım bi tenem sabah nerdeyse 3 haneli çıktım bu gün de ister istemez böyle olduMenun cok guzel canim disarda olmana ragmen iyi toparlamissin afiyet olsun fistik
Bugünün şerefine sanırım bana normal sana fazla vücuduna şok etkisi yapacaktırtomurcukkk
Sabah 11:30
2 ıspanaklı börek küçük
Bir çatal peynir
2 çatal sucuklu yumurta
1 çay kaşığı bal
1 tatlı kaşığı kaymak
Ara 15:30
Türk kahvesi
1 küçük dilim ıspanaklı börek
Akşam 17:00
1 kalcali but deri siz fırında
2 küp patates
10 tane küçük yaprak sarması
1 kepçe mercimek çorba
1.5 litre su
Suyu cogaltirim eğer tekrar birşey yersen ki yemem yazarım
Misafirlikteyim bugün böyle oldu artık
Dediğin gibi bugünlük böyle olsun nasılsa yakıyorsun hemde saati gayet erken o yüzden sorun yokBende menu vereyim.kizkardesim geldi pek aktif olamayabilirim
inciiitanesi
sabah 08.00
1 yumurta ile omlet
2 etimek uzerlerine krem peynir
oglen 13.00
ceyrek ekmekten az ekmek icine patates kizartmasi
ara 15.00
1 tk nutella
aksam 17.30
yarim kase mercimek corbasi
1 tabak kofteli patates yemegi 5 kofte
2 yk pilav
1 adet kemalpasa tatlisi
aksam biraz abarti oldu ama cok acikmistim bugunluk boyle olsun bariiii :)
Ortağım gayet güzel bir gün 1 gözleme ile o masadan kalktığın için ayrıca tebriklerMenumu vereyim
@butterfly143 M Melrin
Sabah 10.00: ılık limonlu şu iki kuru kayısı
1 has yumurta
1 kk peynir
Domates salatalık
Ara 11.30: Türk Kahvesi
10 dut, 5 siyah üzüm kurusu
Ara 12.30: yarım muz
40 dk yürüyüş(annemlere kadar)
Aksam 15.30: 1 tane D şeklinde ıspanaklı gözleme yağsız
10 küçük k lahana sarması
yeşil çay ve kiraz sapı çayı
3 litre su
Hımmm sende akşam erken saatte bitirmişsin güzel bi menü şalgam şiş yapmasın diye bol su içmeyi ihmal etmemenü yazmayı unuttum :))angelina35 ve fıstıklar
sabah 10:30
yarım simit
1 kk peynir
1 haşlama yumurta
domates salatalık marul nane
14:10
1 bardak tuzlu ayran (tansiyonum düşmüştü de:))
komşumun getirdiği mayalı cevizli hamur işinden bir yumurta büyüklüğünde tırtıkladı
akşam 5 den az önce dışarıda
1 porsiyon balaban köfte(dibine pide üstüne yoğurt salça sos ve 6 ince köfte koyuyorlar)
acılı şalgam
2 çatal salata
çaya suya dadandım bile :)Bugünün şerefine sanırım bana normal sana fazla vücuduna şok etkisi yapacaktır
Dediğin gibi bugünlük böyle olsun nasılsa yakıyorsun hemde saati gayet erken o yüzden sorun yok
Ortağım gayet güzel bir gün 1 gözleme ile o masadan kalktığın için ayrıca tebrikler
Hımmm sende akşam erken saatte bitirmişsin güzel bi menü şalgam şiş yapmasın diye bol su içmeyi ihmal etme
Hayir asla motive etmek icin demiyorum gercekten yetmisli kilolarda fit durursun incelmen okadar barizki birde siki bir vucudun var galiba hic seksenlerde gibi durmuyosun masallahin var yaniGercek mi canım ya beni motive etmek için soylemiyorsun değilmi
gülüm sabahı çok beğendim dozunda zengin kahvaltı olmuşta ee sonra sadece pasta anacım nesfit ne tutacak seni bence sen bi ara daha yap kalori olarak belki fazladır pasta ama görüntüde bence az olmuş yemek yok ki@butterfly143, T Tevafuk_ sevgili ortaklarım ve diğer arkadaşlarım
Limonlu su ile güne başladım
Kahvaltı ara öğle ara bir arada (10:45)
1,5 haşlanmış yumurta
4 dilim sucuk
1 dilim ıspanaklı börek
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı kaymak
1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu
Kibrit kutusu kadar peynir
Akşam (17:30)
Nesfit süt karışımı
Ara
1 dilim pasta, çay
2.5 litre su
Artıdayım hala bugün temizlik işlerini hallettim halılar kalktı dolaplar çekildi sil süpür yaptım çamaşırlar, nevresimleri yıkadım akşam ütü yapcam üzerine camları sildim bi banyo tuvalet işi kaldı oda yarın yapılacak az kalsakta çocukları parka götürdüm şimdi yeni oturdum eşim çay yaptı demlenmesini bekliyorumçaya suya dadandım bile :)
ben bu acılı şalgamı çok seviyorum yaaa yemek zaten yoğurtlu olunca ayran da olmazdı kii bende hüpledim gitti şalgamı hihhihi
sen ne yapan gülüm dün artı çıktım demiştin geri toparlandın mı
Sabah yoğun olunca hiç yemeyecektim eşim söylenince bari nesfit olsun dedimgülüm sabahı çok beğendim dozunda zengin kahvaltı olmuşta ee sonra sadece pasta anacım nesfit ne tutacak seni bence sen bi ara daha yap kalori olarak belki fazladır pasta ama görüntüde bence az olmuş yemek yok ki
okurken yoruldum bacım ne yaptın sen böyle kendini harap etmişsin çayını iç dinlen ütü de kalsın sanki yarın yaparsın yazık yaa canınaArtıdayım hala bugün temizlik işlerini hallettim halılar kalktı dolaplar çekildi sil süpür yaptım çamaşırlar, nevresimleri yıkadım akşam ütü yapcam üzerine camları sildim bi banyo tuvalet işi kaldı oda yarın yapılacak az kalsakta çocukları parka götürdüm şimdi yeni oturdum eşim çay yaptı demlenmesini bekliyorum
99 kilo canım şimdi 85 diyelimilk fotoda kaç kiloydun
fark olmaz olur mu en az 12-15 kilo arası gibi geldi bana
iyi ki söylenmiş eşin ben de sabah yiyip sonrasını çok az tutunca benim bünye dellendi gerçi ,steyerek yapmadım canım istemiyordu, ama artıya çıkmaya başladı sen de benle aynı hatayı yapma gülümSabah yoğun olunca hiç yemeyecektim eşim söylenince bari nesfit olsun dedim
Ben temizlik yapmayı severim Yarın hava güzel olursa piknik yapcaz gelince çocukları yıkar banyo tuvalet ovarım o yüzden bugün işimi bitirmem lazımokurken yoruldum bacım ne yaptın sen böyle kendini harap etmişsin çayını iç dinlen ütü de kalsın sanki yarın yaparsın yazık yaa canına
KV nin gidisinin kutlaması olmuştomurcukkk
Sabah 11:30
2 ıspanaklı börek küçük
Bir çatal peynir
2 çatal sucuklu yumurta
1 çay kaşığı bal
1 tatlı kaşığı kaymak
Ara 15:30
Türk kahvesi
1 küçük dilim ıspanaklı börek
Akşam 17:00
1 kalcali but deri siz fırında
2 küp patates
10 tane küçük yaprak sarması
1 kepçe mercimek çorba
1.5 litre su
Suyu cogaltirim eğer tekrar birşey yersen ki yemem yazarım
Misafirlikteyim bugün böyle oldu artık
Abartılı değil bence canım sadece iki gündür nutella yiyosun kaçmadı gözümdenBende menu vereyim.kizkardesim geldi pek aktif olamayabilirim
inciiitanesi
sabah 08.00
1 yumurta ile omlet
2 etimek uzerlerine krem peynir
oglen 13.00
ceyrek ekmekten az ekmek icine patates kizartmasi
ara 15.00
1 tk nutella
aksam 17.30
yarim kase mercimek corbasi
1 tabak kofteli patates yemegi 5 kofte
2 yk pilav
1 adet kemalpasa tatlisi
aksam biraz abarti oldu ama cok acikmistim bugunluk boyle olsun bariiii :)
ben iyi tahmin etmişim bak fotodan belliymiş işte kaç kilo verdiğin angelina boşuna dememiş99 kilo canım şimdi 85 diyelim
Bariz belli canim verdigin masallah.bacaklarin baya incelmis.orantili bi vucudun var.arkadaslarimin dedigi gibi 70 lerde mukemmel olursunEki Görüntüle 1807482 kızlar dayanamayıp şimdi çektim foto ama inanın foto dan daha çok belli kilo verdiğim
yarın piknik varsa o zaman ayrı zaten dışarı yoruyor insanı bir de üstüne banyo çocuklar ütü haklısın daha zor olurBen temizlik yapmayı severim Yarın hava güzel olursa piknik yapcaz gelince çocukları yıkar banyo tuvalet ovarım o yüzden bugün işimi bitirmem lazım
Maşallah ne güzel temizlik yapmışsın canım çok severim temizliğiArtıdayım hala bugün temizlik işlerini hallettim halılar kalktı dolaplar çekildi sil süpür yaptım çamaşırlar, nevresimleri yıkadım akşam ütü yapcam üzerine camları sildim bi banyo tuvalet işi kaldı oda yarın yapılacak az kalsakta çocukları parka götürdüm şimdi yeni oturdum eşim çay yaptı demlenmesini bekliyorum
Canim fotoda da çok belli bence. Maşallah sana devamı da gelecek inş önce 70 ler sonra 60 larEki Görüntüle 1807482 kızlar dayanamayıp şimdi çektim foto ama inanın foto dan daha çok belli kilo verdiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?