- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.921
afiyet olsun ortağım bi tenem inşallah şişin çay içince geçer de ağrıtmaz karnınıTam menu yaziyodum sarjim bitti zaten telefon at beni diyo da kiyamiyorumm neyse gelelim menuyeekim2009
Sabah iki dilim tb ekmek 10 00
Biraz tel peynir
Uc tane zeytin
Acicik recel
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara : 13 00 bir tane armut
Aksam 15 30
Iki kasik barbunya
Iki kasik tuzsuz pilav
Iki bardak ayran
Bir tane salatalik tursusu serce parmagim buyuklugunde
Normalde barbunya yiyemem ama migdeme ragmen yedim tazeydi cunku kayinvalide buzluga koymus bende pisirdim ama karnimi gorseniz kup gibi sisti amann napiyim agri olmasinda sislige ragziyim
Birazdan cay icecem belki birazda cekirdek yerim aaaa unutmadan suyum iki litre oldu icerim daha
Afiyet olsun ortağım. Ya varya cumartesi pazar sabahları seni durtesim geliyor. Melrin kahvaltiyi kaçırma diye@butterfly143,@Tevafuk_ sevgili ortaklarım ve diğer arkadaşlarım
Limonlu su ile güne başladım
Kahvaltı ara öğle ara bir arada (10:45)
1,5 haşlanmış yumurta
4 dilim sucuk
1 dilim ıspanaklı börek
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı kaymak
1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu
Kibrit kutusu kadar peynir
Akşam (17:30)
Nesfit süt karışımı
Ara
1 dilim pasta, çay
2.5 litre su
Menun güzel canım çay rahatlatır seni olmadı soda icersinTam menu yaziyodum sarjim bitti zaten telefon at beni diyo da kiyamiyorumm neyse gelelim menuyeekim2009
Biraz tel peynir
Uc tane zeytin
Acicik recel
Domates salatalik
Sekersiz cay
Aksam 15 30
Iki kasik barbunya
Iki kasik tuzsuz pilav
Iki bardak ayran
Normalde barbunya yiyemem ama migdeme ragmen yedim tazeydi cunku kayinvalide buzluga koymus bende pisirdim ama karnimi gorseniz kup gibi sisti amann napiyim agri olmasinda sislige ragziyim
Birazdan cay icecem belki birazda cekirdek yerim aaaa unutmadan suyum iki litre oldu icerim daha
Sağol kankim herkes diyor baya fark var diyor ama inşallah durmaz meto biran önce vermek istiyorum artıkBariz belli canim verdigin masallah.bacaklarin baya incelmis.orantili bi vucudun var.arkadaslarimin dedigi gibi 70 lerde mukemmel olursun
Kutlamayı bu gece eşim yapacakKV nin gidisinin kutlaması olmuşafiyet olsun canım
Abartılı değil bence canım sadece iki gündür nutella yiyosun kaçmadı gözümdenafiyet olsun canikom
Canım menun güzelBugün bazı şeylere çok canım sıkıldı gelemedim kızlar. Şu an beynim zonkluyo migrenim tuttuMenümü vereyim:
M Melrintevafuk55
Kahvaltı, ara, öğle birlikte(11:30)
kk peynir, 3 y.zeytin, 1 yumurta+5 dilim sucuk ile yağsız omlet, 1-2 d domates, ş.siz nescafe, yarım kk helva, 1 d tb ekmek
Ara (16:00)
yarım muz, ş.siz nescafe, 2 dilim bitter
Akşam (19:30)
1 dilim somon balığı
bol kıvırcık salata
Ara (henüz içmedim)
limonlu soda
form çayı
2-2,5 lt su
Fistik sen en fazla kac kiloya kadar ciktin.yani bu hale gelene kadar ne kadar kilo verdin ve ne kadar zamanda?
Evet canım vücudum sıkı spor yapmama rağmenHayir asla motive etmek icin demiyorum gercekten yetmisli kilolarda fit durursun incelmen okadar barizki birde siki bir vucudun var galiba hic seksenlerde gibi durmuyosun masallahin var yani
keşke böyle gitse dünyanın en mutlu kadını ben olurum en mutlu anneside benim annem olur:))
anneme de gösterdim resmini maşallah bu kızın fazlası yok ne güzelmiş dedi :))
hatun fiziğin cidden güzel orantılısın 41 binkere maşallah
Anuuuuu sende kiloluysan ben obezimm yavrum masallah nasil guzel fizigin var yani birak bes kiloyu iki kilo gitse bile supr olursun zanlimca guzelde hatunsun ayyy aciyip motive oldumm bayildimmmm masallah suphan allah
Eki Görüntüle 1807482 kızlar dayanamayıp şimdi çektim foto ama inanın foto dan daha çok belli kilo verdiğim
Afiyet olsun canım dışarıda yemeyi çok iyi idare etmişsin bol su iç canımmenü yazmayı unuttum :))angelina35 ve fıstıklar
sabah 10:30
yarım simit
1 kk peynir
1 haşlama yumurta
domates salatalık marul nane
14:10
1 bardak tuzlu ayran (tansiyonum düşmüştü de:))
komşumun getirdiği mayalı cevizli hamur işinden bir yumurta büyüklüğünde tırtıkladı
akşam 5 den az önce dışarıda
1 porsiyon balaban köfte(dibine pide üstüne yoğurt salça sos ve 6 ince köfte koyuyorlar)
acılı şalgam
2 çatal salata
Gayet güzel menu canım afiyet olsunTam menu yaziyodum sarjim bitti zaten telefon at beni diyo da kiyamiyorumm neyse gelelim menuyeekim2009
Biraz tel peynir
Uc tane zeytin
Acicik recel
Domates salatalik
Sekersiz cay
Aksam 15 30
Iki kasik barbunya
Iki kasik tuzsuz pilav
Iki bardak ayran
Canım menun güzel
Umarım neyse canını sıkan şey biran önce geçer
14 kilo verdim canım ilk siyahlı tunikte 99 kilo su an 85 imKuzum sen toplam kaç kilo verdin? Çok belli ama baya vermişsin ya maşallah
Afiyet olsun canım gayet az ve güzel :))Bugün bazı şeylere çok canım sıkıldı gelemedim kızlar. Şu an beynim zonkluyo migrenim tuttuMenümü vereyim:
M Melrintevafuk55
kk peynir, 3 y.zeytin, 1 yumurta+5 dilim sucuk ile yağsız omlet, 1-2 d domates, ş.siz nescafe, yarım kk helva, 1 d tb ekmek
1 dilim somon balığı
bol kıvırcık salata
Ara (henüz içmedim)
limonlu soda
form çayı
2-2,5 lt su
Öyle canım maalesef böyle ama sen kendini uzme sen uzulene kadar bırak karşı taraf üzülsun çocuğun var kendini düşünİnşallah canım ama geçmez. İnsanlar değişmiyo. Daral geldi artık hep aynı konular. Annemi çok üzüyolar ben de ona çok üzülüyorum. Menülerinize bakayım.
tomurcukkk
Sabah 11:30
2 ıspanaklı börek küçük
Bir çatal peynir
2 çatal sucuklu yumurta
1 çay kaşığı bal
1 tatlı kaşığı kaymak
Ara 15:30
Türk kahvesi
1 küçük dilim ıspanaklı börek
Akşam 17:00
1 kalcali but deri siz fırında
2 küp patates
10 tane küçük yaprak sarması
1 kepçe mercimek çorba
1.5 litre su
Suyu cogaltirim eğer tekrar birşey yersen ki yemem yazarım
Misafirlikteyim bugün böyle oldu artık
Bende menu vereyim.kizkardesim geldi pek aktif olamayabilirim
inciiitanesi
sabah 08.00
1 yumurta ile omlet
2 etimek uzerlerine krem peynir
oglen 13.00
ceyrek ekmekten az ekmek icine patates kizartmasi
ara 15.00
1 tk nutella
aksam 17.30
yarim kase mercimek corbasi
1 tabak kofteli patates yemegi 5 kofte
2 yk pilav
1 adet kemalpasa tatlisi
aksam biraz abarti oldu ama cok acikmistim bugunluk boyle olsun bariiii :)
Menumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin
Sabah 10.00: ılık limonlu şu iki kuru kayısı
1 has yumurta
1 kk peynir
Domates salatalık
Ara 11.30: Türk Kahvesi
10 dut, 5 siyah üzüm kurusu
Ara 12.30: yarım muz
40 dk yürüyüş(annemlere kadar)
Aksam 15.30: 1 tane D şeklinde ıspanaklı gözleme yağsız
10 küçük k lahana sarması
yeşil çay ve kiraz sapı çayı
3 litre su
menü yazmayı unuttum :))angelina35 ve fıstıklar
sabah 10:30
yarım simit
1 kk peynir
1 haşlama yumurta
domates salatalık marul nane
14:10
1 bardak tuzlu ayran (tansiyonum düşmüştü de:))
komşumun getirdiği mayalı cevizli hamur işinden bir yumurta büyüklüğünde tırtıkladı
akşam 5 den az önce dışarıda
1 porsiyon balaban köfte(dibine pide üstüne yoğurt salça sos ve 6 ince köfte koyuyorlar)
acılı şalgam
2 çatal salata
@butterfly143,@Tevafuk_ sevgili ortaklarım ve diğer arkadaşlarım
Limonlu su ile güne başladım
Kahvaltı ara öğle ara bir arada (10:45)
1,5 haşlanmış yumurta
4 dilim sucuk
1 dilim ıspanaklı börek
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı kaymak
1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu
Kibrit kutusu kadar peynir
Akşam (17:30)
Nesfit süt karışımı
Ara
1 dilim pasta, çay
2.5 litre su
Tam menu yaziyodum sarjim bitti zaten telefon at beni diyo da kiyamiyorumm neyse gelelim menuyeekim2009
Biraz tel peynir
Uc tane zeytin
Acicik recel
Domates salatalik
Sekersiz cay
Aksam 15 30
Iki kasik barbunya
Iki kasik tuzsuz pilav
Iki bardak ayran
geçmiş olsun gülüm buzdolabı magnetleri var ya yada herhangi mıknatıslı bişeylerden şakaklarına yapıştır bağla 5 -10dk da ağrın hafifler sucular yada hazır spariş için reklam magnetleri varsa onlar daha iyiBugün bazı şeylere çok canım sıkıldı gelemedim kızlar. Şu an beynim zonkluyo migrenim tuttuMenümü vereyim:
M Melrintevafuk55
1 dilim somon balığı
bol kıvırcık salata
Ara (henüz içmedim)
limonlu soda
form çayı
2-2,5 lt su
Hu hu huKutlamayı bu gece eşim yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?