Haydi Yine Yeniden...

afiyet olsun ortağım bi tenem inşallah şişin çay içince geçer de ağrıtmaz karnını
baya az yemişsin bu gün ayranla mideni doldurmuşsun süpersinn

Afiyet olsun ortağım. Ya varya cumartesi pazar sabahları seni durtesim geliyor. Melrin kahvaltiyi kaçırma diye ama kalan zamani o kadar iyi toparliyorsun ki maşallah. Sadece pasta olmsmaliydi bence.

Menun
Menun güzel canım çay rahatlatır seni olmadı soda icersin

Bugün bazı şeylere çok canım sıkıldı gelemedim kızlar. Şu an beynim zonkluyo migrenim tuttu Menümü vereyim:
M Melrin tevafuk55

Kahvaltı, ara, öğle birlikte(11:30)
kk peynir, 3 y.zeytin, 1 yumurta+5 dilim sucuk ile yağsız omlet, 1-2 d domates, ş.siz nescafe, yarım kk helva, 1 d tb ekmek

Ara (16:00)
yarım muz, ş.siz nescafe, 2 dilim bitter

Akşam (19:30)
1 dilim somon balığı
bol kıvırcık salata

Ara (henüz içmedim)
limonlu soda
form çayı

2-2,5 lt su

Canım menun güzel
Umarım neyse canını sıkan şey biran önce geçer

Ekimim şımarmak üzereyim yapmayın böyle amaa bu arada fotoda daha kalın çıkıyo bi aynaya baktım bi fotoya az daha inceyim işte :) valla sen böyle devam et istikrarlı ol her kiloya inersin. Benim avantajım etimin sıkı olması. Zumba ile daha da sıkılaştım az da kas yaptım.

Anuuuuu sende kiloluysan ben obezimm yavrum masallah nasil guzel fizigin var yani birak bes kiloyu iki kilo gitse bile supr olursun zanlimca guzelde hatunsun ayyy aciyip motive oldumm bayildimmmm masallah suphan allah

Hehe ay sağol bitanemm fena utandımmm

Afiyet olsun canım dışarıda yemeyi çok iyi idare etmişsin bol su iç canım
Gayet güzel menu canım afiyet olsun

Canım menun güzel
Umarım neyse canını sıkan şey biran önce geçer

İnşallah canım ama geçmez. İnsanlar değişmiyo. Daral geldi artık hep aynı konular. Annemi çok üzüyolar ben de ona çok üzülüyorum. Menülerinize bakayım.

Afiyet olsun canım gayet az ve güzel :))

İnşallah canım ama geçmez. İnsanlar değişmiyo. Daral geldi artık hep aynı konular. Annemi çok üzüyolar ben de ona çok üzülüyorum. Menülerinize bakayım.
Öyle canım maalesef böyle ama sen kendini uzme sen uzulene kadar bırak karşı taraf üzülsun çocuğun var kendini düşün

Sarmalar biraz fazla olmuş canımcım gerisinde de çok fazla bişi yok.

Ekmek arası patates kızartması cıssss çok severim ama hemen ödem yapar bende. Akşamki pilavı da yemeseymişsin canım doyardın bence. Bir tane küçük tatlıya bişi demicem arada olur o kadar.

Anneye gidince böyle oluyo :) sarmalar çok olmuş canım. Erken yemen de avantaj tabi. Bi ayran yapaydın ya gözlemenin yanına :) yürüyüşün de var iyi yapmışsın canom. Ben bugün spor yapamadım migren ağrısından fenayım

Ah o tansiyon benim de hep düşer ve migrenim tutar. Pideleri yedin mi ekimim? :)

Anam maşallah kahvaltıya bak kız beni de çağırsaydın ya afiyet olsun gülüm. Ama hepsi az az ya bi zararı olmaz. Pastayı geç mi yedin o olmamış melrinim. Doğum günü falan mı vardı?

Afiyet olsun canım menün güzel hatta az bile yemişsin. Akşam ara yap çok erken bitmiş yemek olayı. Şu an bnm de tel kapanmak üzere hemen cevaplaya basayım.

geçmiş olsun gülüm buzdolabı magnetleri var ya yada herhangi mıknatıslı bişeylerden şakaklarına yapıştır bağla 5 -10dk da ağrın hafifler sucular yada hazır spariş için reklam magnetleri varsa onlar daha iyi
menün sağlıklı güzel olmuş afiyet şifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…