Haydi Yine Yeniden...

hohoho daha ne olsun hafif kas sıkı vücut şımar kız hakkın valla aç saçına savura savura şımar hemde:))
ben de annemle 40 dk tempolu yürüdüm geldim üşüdüm ama :))

pidesi doğranmış üstüne yoğurt salça sos olunca valla hepsini de yedim eşim 1.5 ye dedi istemem dedim aslında yiyecek yerim vardı benim sıpa 2 porsiyon yedi de doymadım dedi:)
ekmeğinin miktarı el büyüklüğünde pidenin 4 de 3ü kadar vardır herhalde

Inşallah ağrın olmaz fazlalık yok bence

Balık bile var daha ne olsun menünü çok beğendim

Suyu 3litre yaptim dahada icesim var migdem malesef agridi yine cayin yaninda acik cekirdek yedim iki tanede buskivi acliktan degil migdemin agrisini kessin diye yedim sekerli yada ekmek yedigimde diniyor agrisi nasil bir migdeyse bunyeye kilo yapan ne varsa iyi geliyor kerataya

maşallah süperrrr incecik hatunsun senin artık zayıflamaya kesinlikle ihtiyacın kalmamış ki bacım sen sadece korumaya geçmelisin bence
yaav bu gün şok üstüne şok yaşamış gibi oldum
Sağol canım bi 5 kilo versem iyice rahatlayacağım o zaman bi daha düşünürüm hedef kilomu biliyosun bi 10 kilo vermek istiyorum

Sağol canım bi 5 kilo versem iyice rahatlayacağım o zaman bi daha düşünürüm hedef kilomu biliyosun bi 10 kilo vermek istiyorum
bence bu halin bile fit valla ama sen nasıl rahat edeceksen öyle yap tabii
yinede 5 kilo daha verince yeter diyeceksin gibime geliyor :))

Vay vay vay kankilerime bak harika görünüyorsun. Bildiğin zayıf bi hatunsun canım sen. Gerçekten çok güzel yaa maşallah maşallah yani olduğun kilodan çok daha zayıf görünüyorsun canım bunda sporun etkisi var kesinlikle. Ilk halini o kadar merak ettim ki canım

bence bu halin bile fit valla ama sen nasıl rahat edeceksen öyle yap tabii
yinede 5 kilo daha verince yeter diyeceksin gibime geliyor :))
Sağol canım bana da öyle geliyor ama ne bileyim ilk diyete karar verince ağzımdan 55 çıkmıştı o yüzden bu sayı üzerine odaklıyım

Sağol canım kesinlikle sporun çok faydasını gördüm en çokta yürüyüşün Benim tel değişti o yüzden eski resmim yok ama araştırıyorum bulunca o halide atarım

Sağol canım bana da öyle geliyor ama ne bileyim ilk diyete karar verince ağzımdan 55 çıkmıştı o yüzden bu sayı üzerine odaklıyım
illa 55 olucam diyorsan olursun gülüm baktın beğenmedin çok zayıf çirkin durdu geri 3-5 kilo alıverirsin :)

Magnet iyi gelir mi denicem canım sağol bebeğim ama şimdi daha iyiyim parol içtim bir de buz kompres yaptım biraz iyi geldi. Mutfağımı hallettim çocuğu yedirdim uyuttum şükürler olsun. Derdi veren Rabbim dermanı da veriyo güç veriyo hamd olsun. Biz günahkar kullarına bile ne kadar affedici her işimize yardımcı hamd olsun binlerce..

Burda çok farklısin canım. Ama şunu fark ettim üst bölgen hep.zayıfmış. kollar omuz falan incecik. Göbek varmış 75 ken. Ama çok fark var şu anki halinle maşallah suphanallah sana canım
Şu göbekten nefret ediyorum o yüzden daha vermek istiyorum orda çıkıntı artık istemiyorum biraz önce elbise beğendim oyyy acilen 5 kilo benden gitmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…