- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.941
hohoho daha ne olsun hafif kas sıkı vücut şımar kız hakkın valla aç saçına savura savura şımar hemde:))Ekimim şımarmak üzereyim yapmayın böyle amaabu arada fotoda daha kalın çıkıyo bi aynaya baktım bi fotoya az daha inceyim işte :) valla sen böyle devam et istikrarlı ol her kiloya inersin. Benim avantajım etimin sıkı olması. Zumba ile daha da sıkılaştım az da kas yaptım.
pidesi doğranmış üstüne yoğurt salça sos olunca valla hepsini de yedim eşim 1.5 ye dedi istemem dedim aslında yiyecek yerim vardı benim sıpa 2 porsiyon yedi de doymadım dedi:)Sarmalar biraz fazla olmuş canımcım gerisinde de çok fazla bişi yok.
Ekmek arası patates kızartması cıssss çok severim ama hemen ödem yapar bende. Akşamki pilavı da yemeseymişsin canım doyardın bence. Bir tane küçük tatlıya bişi demicem arada olur o kadar.
Anneye gidince böyle oluyo :) sarmalar çok olmuş canım. Erken yemen de avantaj tabi. Bi ayran yapaydın ya gözlemenin yanına :) yürüyüşün de var iyi yapmışsın canom. Ben bugün spor yapamadım migren ağrısından fenayım
Ah o tansiyon benim de hep düşer ve migrenim tutar. Pideleri yedin mi ekimim? :)
Anam maşallah kahvaltıya bak kız beni de çağırsaydın yaafiyet olsun gülüm. Ama hepsi az az ya bi zararı olmaz. Pastayı geç mi yedin o olmamış melrinim. Doğum günü falan mı vardı?
Afiyet olsun canım menün güzel hatta az bile yemişsin. Akşam ara yap çok erken bitmiş yemek olayı. Şu an bnm de tel kapanmak üzere hemen cevaplaya basayım.
Inşallah ağrın olmaz fazlalık yok benceTam menu yaziyodum sarjim bitti zaten telefon at beni diyo da kiyamiyorumm neyse gelelim menuyeekim2009
Sabah iki dilim tb ekmek 10 00
Biraz tel peynir
Uc tane zeytin
Acicik recel
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara : 13 00 bir tane armut
Aksam 15 30
Iki kasik barbunya
Iki kasik tuzsuz pilav
Iki bardak ayran
Bir tane salatalik tursusu serce parmagim buyuklugunde
Normalde barbunya yiyemem ama migdeme ragmen yedim tazeydi cunku kayinvalide buzluga koymus bende pisirdim ama karnimi gorseniz kup gibi sisti amann napiyim agri olmasinda sislige ragziyim
Birazdan cay icecem belki birazda cekirdek yerim aaaa unutmadan suyum iki litre oldu icerim daha
Balık bile var daha ne olsun menünü çok beğendimBugün bazı şeylere çok canım sıkıldı gelemedim kızlar. Şu an beynim zonkluyo migrenim tuttuMenümü vereyim:
M Melrintevafuk55
Kahvaltı, ara, öğle birlikte(11:30)
kk peynir, 3 y.zeytin, 1 yumurta+5 dilim sucuk ile yağsız omlet, 1-2 d domates, ş.siz nescafe, yarım kk helva, 1 d tb ekmek
Ara (16:00)
yarım muz, ş.siz nescafe, 2 dilim bitter
Akşam (19:30)
1 dilim somon balığı
bol kıvırcık salata
Ara (henüz içmedim)
limonlu soda
form çayı
2-2,5 lt su
maşallah süperrrr incecik hatunsun senin artık zayıflamaya kesinlikle ihtiyacın kalmamış ki bacım sen sadece korumaya geçmelisin benceEki Görüntüle 1807611 Veeee benim şimdiki halim
Sağol canım bi 5 kilo versem iyice rahatlayacağım o zaman bi daha düşünürüm hedef kilomu biliyosun bi 10 kilo vermek istiyorummaşallah süperrrr incecik hatunsun senin artık zayıflamaya kesinlikle ihtiyacın kalmamış ki bacım sen sadece korumaya geçmelisin bence
yaav bu gün şok üstüne şok yaşamış gibi oldum
bence bu halin bile fit valla ama sen nasıl rahat edeceksen öyle yap tabiiSağol canım bi 5 kilo versem iyice rahatlayacağım o zaman bi daha düşünürüm hedef kilomu biliyosun bi 10 kilo vermek istiyorum
Vay vay vay kankilerime bak harika görünüyorsun. Bildiğin zayıf bi hatunsun canım sen. Gerçekten çok güzel yaa maşallah maşallahEki Görüntüle 1807611 Veeee benim şimdiki halim
Sağol canım bana da öyle geliyor ama ne bileyim ilk diyete karar verince ağzımdan 55 çıkmıştı o yüzden bu sayı üzerine odaklıyımbence bu halin bile fit valla ama sen nasıl rahat edeceksen öyle yap tabii
yinede 5 kilo daha verince yeter diyeceksin gibime geliyor :))
Sağol canım kesinlikle sporun çok faydasını gördüm en çokta yürüyüşün Benim tel değişti o yüzden eski resmim yok ama araştırıyorum bulunca o halide atarımVay vay vay kankilerime bak harika görünüyorsun. Bildiğin zayıf bi hatunsun canım sen. Gerçekten çok güzel yaa maşallah maşallahyani olduğun kilodan çok daha zayıf görünüyorsun canım bunda sporun etkisi var kesinlikle. Ilk halini o kadar merak ettim ki canım
illa 55 olucam diyorsan olursun gülüm baktın beğenmedin çok zayıf çirkin durdu geri 3-5 kilo alıverirsin :)Sağol canım bana da öyle geliyor ama ne bileyim ilk diyete karar verince ağzımdan 55 çıkmıştı o yüzden bu sayı üzerine odaklıyım
Burda çok farklısin canım. Ama şunu fark ettim üst bölgen hep.zayıfmış. kollar omuz falan incecik. Göbek varmış 75 ken. Ama çok fark var şu anki halinle maşallah suphanallah sana canımEki Görüntüle 1807663 eski hallerimden bi resim buldum sonunda
geçmiş olsun gülüm buzdolabı magnetleri var ya yada herhangi mıknatıslı bişeylerden şakaklarına yapıştır bağla 5 -10dk da ağrın hafifler sucular yada hazır spariş için reklam magnetleri varsa onlar daha iyi
menün sağlıklı güzel olmuş afiyet şifa olsun
Şu göbekten nefret ediyorum o yüzden daha vermek istiyorum orda çıkıntı artık istemiyorum biraz önce elbise beğendim oyyy acilen 5 kilo benden gitmeliBurda çok farklısin canım. Ama şunu fark ettim üst bölgen hep.zayıfmış. kollar omuz falan incecik. Göbek varmış 75 ken. Ama çok fark var şu anki halinle maşallah suphanallah sana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?