Haydi Yine Yeniden...

Şükürler olsun

Şu göbekten nefret ediyorum o yüzden daha vermek istiyorum orda çıkıntı artık istemiyorum biraz önce elbise beğendim oyyy acilen 5 kilo benden gitmeli
Su an göbek yok ki canım. Beğendiğin elbise nasıl ki balık falan mı bir tek onda dümdüz olması gerekir bence

hohoho daha ne olsun hafif kas sıkı vücut şımar kız hakkın valla aç saçına savura savura şımar hemde:))
ben de annemle 40 dk tempolu yürüdüm geldim üşüdüm ama :))

Oh maşallah size anne-kız gibisi var mı yaaa biz de annemle zumba yapıyoruz beraberken annem gerçi pek kilolu değil. 56-60 arası gider gelir.

Azmış canım ya ben de çok sanmıştım. İyi yapmışsın yemekle.

Su an göbek yok ki canım. Beğendiğin elbise nasıl ki balık falan mı bir tek onda dümdüz olması gerekir bence
Şimdi 38 ile 40 arası kıyafetlerim tamamen 38 olmasını istiyorum pantalon göbek kısmı korse gibi sarıyor düz gözüküyor etekte orda çıkıntılı duruyor onu artık istemiyorum

Azmış canım ya ben de çok sanmıştım. İyi yapmışsın yemekle.

Sağol canım orda göbek kalmasın diye uğraşıyorum

Valla ortim göbek falan göremedim ben. Ama tabi sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap. Zumba yap baya sıkılaşır karnın. Mekik çek.

Artık başlamalıyım hep erteliyorum ama yürüyüşede dönmeliyim

Anammmm masallah ne kadar zayifsin tunik olmasa daha iyi anlasilir ama gercekten iyi gorunuyosun valla herkes gayet iyi gorunuyo biz direk korumayami gecsek gunlukce rakam cok gibi geliyo ama gorunum oyle demiyo off yaa ben foto atamiyorumki

Gunaydin kizlarrr bugun halen 71 kilom vee tirlatacam artik gr gitmemis dun saat 15 30 yedim aksam yemegimi niye boyle oldu anlamadim nefret ediyorum 7 rakamindan ben daha neyi azaltayim bilmiyorumki cok canim sikkin kizlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…