- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.961
Eki Görüntüle 1807611 Veeee benim şimdiki halim
Şükürler olsunMagnet iyi gelir mi denicem canım sağol bebeğim ama şimdi daha iyiyim parol içtim bir de buz kompres yaptım biraz iyi geldi. Mutfağımı hallettim çocuğu yedirdim uyuttum şükürler olsun. Derdi veren Rabbim dermanı da veriyo güç veriyo hamd olsun. Biz günahkar kullarına bile ne kadar affedici her işimize yardımcı hamd olsun binlerce..
Sağol canım orda göbek kalmasın diye uğraşıyorumMaşallah kız sen baya bi zayıfsın ya sen daha vermesen bile olur valla. Sabit kal yeterli. Üstün bol diye mi bilmiyorum ama cidden çok iyi tatlım.
Su an göbek yok ki canım. Beğendiğin elbise nasıl ki balık falan mı bir tek onda dümdüz olması gerekir benceŞu göbekten nefret ediyorum o yüzden daha vermek istiyorum orda çıkıntı artık istemiyorum biraz önce elbise beğendim oyyy acilen 5 kilo benden gitmeli
hohoho daha ne olsun hafif kas sıkı vücut şımar kız hakkın valla aç saçına savura savura şımar hemde:))
ben de annemle 40 dk tempolu yürüdüm geldim üşüdüm ama :))
pidesi doğranmış üstüne yoğurt salça sos olunca valla hepsini de yedim eşim 1.5 ye dedi istemem dedim aslında yiyecek yerim vardı benim sıpa 2 porsiyon yedi de doymadım dedi:)
ekmeğinin miktarı el büyüklüğünde pidenin 4 de 3ü kadar vardır herhalde
Şimdi 38 ile 40 arası kıyafetlerim tamamen 38 olmasını istiyorum pantalon göbek kısmı korse gibi sarıyor düz gözüküyor etekte orda çıkıntılı duruyor onu artık istemiyorumSu an göbek yok ki canım. Beğendiğin elbise nasıl ki balık falan mı bir tek onda dümdüz olması gerekir bence
pidesi doğranmış üstüne yoğurt salça sos olunca valla hepsini de yedim eşim 1.5 ye dedi istemem dedim aslında yiyecek yerim vardı benim sıpa 2 porsiyon yedi de doymadım dedi:)
ekmeğinin miktarı el büyüklüğünde pidenin 4 de 3ü kadar vardır herhalde
Sağol canım orda göbek kalmasın diye uğraşıyorum
Vallahi ekimin de dedgi gibi inceciksin maşallahEki Görüntüle 1807611 Veeee benim şimdiki halim
Sağol canımVallahi ekimin de dedgi gibi inceciksin maşallah
Artık başlamalıyım hep erteliyorum ama yürüyüşede dönmeliyimAzmış canım ya ben de çok sanmıştım. İyi yapmışsın yemekle.
Valla ortim göbek falan göremedim ben. Ama tabi sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap. Zumba yap baya sıkılaşır karnın. Mekik çek.
gülüm burda sadece orta bölüm var omuz kollar yine ince senin göbüş sorunun varmış önceden :)Eki Görüntüle 1807663 eski hallerimden bi resim buldum sonunda
Anammmm masallah ne kadar zayifsin tunik olmasa daha iyi anlasilir ama gercekten iyi gorunuyosun valla herkes gayet iyi gorunuyo biz direk korumayami gecsek gunlukce rakam cok gibi geliyo ama gorunum oyle demiyo off yaa ben foto atamiyorumkiEki Görüntüle 1807611 Veeee benim şimdiki halim
Burda kac kilosun bilmiyorum ama gobus var sadece incelmen cok belli oluyo canim tebrik ederim seni ..Eki Görüntüle 1807663 eski hallerimden bi resim buldum sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?