- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.981
melrin masallah canim.hic 65 falan durmuyorsun emin ol.bence 10 kilo versen cok asiri zayif olursun.5 daha ver yeter.Eki Görüntüle 1807611 Veeee benim şimdiki halim
Gunaydin canim benim oglusta park istiyo ama atesi var yine bayik bayik bakiyo yine zor gunler geliyo gercekten cok yoruldum bu cocugun atesindenGunaydin mutlu pazarlar.erken kalktik kahvalti ettik ama sofra ve kahve keyfi yaptik kardesimle.oturuyoruz simdi.belki birazdan cocugu parka cikaririz
Oglunun tahlillerine kafayi takip fazla uzuldun bence canim.stres sana hic iyi gelmiyo biliyosun.barbunya etkisi de vardir.bi de fazlaca yurudun bu hafta.kas yapmis olmayasin?Gunaydin kizlarrr bugun halen 71 kilom vee tirlatacam artik gr gitmemis dun saat 15 30 yedim aksam yemegimi niye boyle oldu anlamadim nefret ediyorum 7 rakamindan ben daha neyi azaltayim bilmiyorumki cok canim sikkin kizlarr
Ayyy kiyamam yine mi ates basladi.sen iyiden iyiye bi cocuk doktoruna goster artik canim.bunyesi cok hassas.belki kresten kapiyordur kim bilirGunaydin canim benim oglusta park istiyo ama atesi var yine bayik bayik bakiyo yine zor gunler geliyo gercekten cok yoruldum bu cocugun atesinden
Bilmiyorumki gerci yururken cok kilo veremiyorum ama cok inceliyorum rakamlara takilmasam daha iyi olcak galib ....Oglunun tahlillerine kafayi takip fazla uzuldun bence canim.stres sana hic iyi gelmiyo biliyosun.barbunya etkisi de vardir.bi de fazlaca yurudun bu hafta.kas yapmis olmayasin?
Kolay gelsin canim size.arkadasina mutluluklar.gule gule otursun.komsu oldunuz ne guzel :)Mutlu pazarlarrrrr
Bugün arkadaşıma yardıma gidicem. Birkaç sokak ötede ev tuttu. Mayıs sonu düğünü var. Haftaya da eşyası gelecek. İşleri bitirip çocuğu uyutup gidicem babası evde duracak. Gidip gelirken de yolu uzatıp yürürüm.
Malesef yine ates bunyesi cok hasas birde gercekten dikkat cekici bi cocuk sari kivircik sacli uzun kirpikleri kocaman gozleri beyaz bi teni var birde gozlukleri var herkesin agzinda saclari o nedenle kestirdim biraz kuafordeki kizlar bayildilar galiba cocukta nazarda var esim kople kestirelim saclarini diyo yani bu kadar ates sizce normalmi uzun zamandir taniyosunuz beni iki hafta da bi atesi cikti diye yaziyorummAyyy kiyamam yine mi ates basladi.sen iyiden iyiye bi cocuk doktoruna goster artik canim.bunyesi cok hassas.belki kresten kapiyordur kim bilir
Gunaydin kizlarrr bugun halen 71 kilom vee tirlatacam artik gr gitmemis dun saat 15 30 yedim aksam yemegimi niye boyle oldu anlamadim nefret ediyorum 7 rakamindan ben daha neyi azaltayim bilmiyorumki cok canim sikkin kizlarr
Gunaydin mutlu pazarlar.erken kalktik kahvalti ettik ama sofra ve kahve keyfi yaptik kardesimle.oturuyoruz simdi.belki birazdan cocugu parka cikaririz
Ne guzel gidip gelebilecegin bir komsun olcak mutluluklar dilerim gule gule otursun arkadasin ...Mutlu pazarlarrrrr
Bugün arkadaşıma yardıma gidicem. Birkaç sokak ötede ev tuttu. Mayıs sonu düğünü var. Haftaya da eşyası gelecek. İşleri bitirip çocuğu uyutup gidicem babası evde duracak. Gidip gelirken de yolu uzatıp yürürüm.
Teşekkürler canım Ikinci resimde 75 civarındaydım hepp diyorum benim göbek sıkıntılıBurda kac kilosun bilmiyorum ama gobus var sadece incelmen cok belli oluyo canim tebrik ederim seni ..
Teşekkür ederim uğraşıyorum istediğim sayıya inmek için bakalım bi 60 olayım tekrar resim koyarım sizin görüşlerinizi alırımmelrin masallah canim.hic 65 falan durmuyorsun emin ol.bence 10 kilo versen cok asiri zayif olursun.5 daha ver yeter.
kim der 2 cocuk annesi diye sana.gercekten masallah nazar degmesin.90 kusurlerden bu duruma gelmek gercekten kolay degil...
Şimdiden hem gözün aydin hem kolay gelsin ortağım ev işi spor zaten üstüne yürüdüm mü kim tutar seniMutlu pazarlarrrrr
Bizim bi arkadaşın çocuğuda öyle kreşe yazıldı hastalıktan okula gittiği sayı azıcık normalde de çok ateşlenir ama kreş iyice artırdıMalesef yine ates bunyesi cok hasas birde gercekten dikkat cekici bi cocuk sari kivircik sacli uzun kirpikleri kocaman gozleri beyaz bi teni var birde gozlukleri var herkesin agzinda saclari o nedenle kestirdim biraz kuafordeki kizlar bayildilar galiba cocukta nazarda var esim kople kestirelim saclarini diyo yani bu kadar ates sizce normalmi uzun zamandir taniyosunuz beni iki hafta da bi atesi cikti diye yaziyorummbu arada gitmedigimiz doktor kalmadi
Kolay gelsin canim size.arkadasina mutluluklar.gule gule otursun.komsu oldunuz ne guzel :)
Ne guzel gidip gelebilecegin bir komsun olcak mutluluklar dilerim gule gule otursun arkadasin ...
Şimdiden hem gözün aydin hem kolay gelsin ortağım ev işi spor zaten üstüne yürüdüm mü kim tutar seni
Kollarım önce kalındı zayıfladıkça küçüldü göbekte çok kötü duruyor eşimde onun üzerine cümleler kuruyor sende resimde olduğun kilonun altında duruyorsun bencede bi 5 kilo sana da bana da şartSağolasın ortim aynen hem temizliğe gidicem hem gidiş geliş yürürüm. Eve gelirim evde de uğraşırım. Sonra alışverişe çıkıcaz. Bugün baya yoğunum. Baya yorulucam ve inşallah yarın eksiler gelir hadi inşallah :) patates kızartma yedim eritmem gerekbu arada eski halini gördüm de cidden bir tek göbek varmış. Üst kısmın omuzlar kollar baya ince. Bölgesel çalış işe yarayacaktır canım. Benim de kilo aldıktan sonra üst kısmım genişledi sanki. Bir de biraz kas yaptım sanırım ondan böyle omuzlarım geniş. Ama 5 kilo versem heralde böyle durmaz incelir inşallah.
Harikasın canım maşallah sana. Piknikte protein artı sebze avantajın var ne güzel. Şimdiden iyi eğlenceler afiyet olsun :)Kızlar burda hava çok güzel piknik hazırlığımı yaptım eşimin gelmesini bekliyorum iyiki dün işlerimi bitirmişim gece ütümüde yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?