Haydi Yine Yeniden...

melrin masallah canim.hic 65 falan durmuyorsun emin ol.bence 10 kilo versen cok asiri zayif olursun.5 daha ver yeter.
kim der 2 cocuk annesi diye sana.gercekten masallah nazar degmesin.90 kusurlerden bu duruma gelmek gercekten kolay degil...

Gunaydin mutlu pazarlar.erken kalktik kahvalti ettik ama sofra ve kahve keyfi yaptik kardesimle.oturuyoruz simdi.belki birazdan cocugu parka cikaririz
Gunaydin canim benim oglusta park istiyo ama atesi var yine bayik bayik bakiyo yine zor gunler geliyo gercekten cok yoruldum bu cocugun atesinden

Gunaydin kizlarrr bugun halen 71 kilom vee tirlatacam artik gr gitmemis dun saat 15 30 yedim aksam yemegimi niye boyle oldu anlamadim nefret ediyorum 7 rakamindan ben daha neyi azaltayim bilmiyorumki cok canim sikkin kizlarr
Oglunun tahlillerine kafayi takip fazla uzuldun bence canim.stres sana hic iyi gelmiyo biliyosun.barbunya etkisi de vardir.bi de fazlaca yurudun bu hafta.kas yapmis olmayasin?

Gunaydin canim benim oglusta park istiyo ama atesi var yine bayik bayik bakiyo yine zor gunler geliyo gercekten cok yoruldum bu cocugun atesinden
Ayyy kiyamam yine mi ates basladi.sen iyiden iyiye bi cocuk doktoruna goster artik canim.bunyesi cok hassas.belki kresten kapiyordur kim bilir

Oglunun tahlillerine kafayi takip fazla uzuldun bence canim.stres sana hic iyi gelmiyo biliyosun.barbunya etkisi de vardir.bi de fazlaca yurudun bu hafta.kas yapmis olmayasin?
Bilmiyorumki gerci yururken cok kilo veremiyorum ama cok inceliyorum rakamlara takilmasam daha iyi olcak galib ....

Kolay gelsin canim size.arkadasina mutluluklar.gule gule otursun.komsu oldunuz ne guzel :)

Ayyy kiyamam yine mi ates basladi.sen iyiden iyiye bi cocuk doktoruna goster artik canim.bunyesi cok hassas.belki kresten kapiyordur kim bilir
Malesef yine ates bunyesi cok hasas birde gercekten dikkat cekici bi cocuk sari kivircik sacli uzun kirpikleri kocaman gozleri beyaz bi teni var birde gozlukleri var herkesin agzinda saclari o nedenle kestirdim biraz kuafordeki kizlar bayildilar galiba cocukta nazarda var esim kople kestirelim saclarini diyo yani bu kadar ates sizce normalmi uzun zamandir taniyosunuz beni iki hafta da bi atesi cikti diye yaziyorumm bu arada gitmedigimiz doktor kalmadi

Gunaydin kizlarrr bugun halen 71 kilom vee tirlatacam artik gr gitmemis dun saat 15 30 yedim aksam yemegimi niye boyle oldu anlamadim nefret ediyorum 7 rakamindan ben daha neyi azaltayim bilmiyorumki cok canim sikkin kizlarr

Canım ben denedim bu erken yeme olayını ve benim meto duruyo wc zor çıkıyorum ve gram veremiyorum. Ama akşam 7 gibi sağlıklı şeyler yiyince ve sporumu da yapınca veriyorum. Mesela tavuk balık salata özellikle yiyince güzel gidiyo. Bence akşam öğünü yap. Ben 10 gün aç kaldım böyle sen gibi ama gram veremedim. Ama şimdi eksiye geçtim. Akşam öğünü yapıyorum.

Gunaydin mutlu pazarlar.erken kalktik kahvalti ettik ama sofra ve kahve keyfi yaptik kardesimle.oturuyoruz simdi.belki birazdan cocugu parka cikaririz

Ahh benim koca da hep geç kalkıyo sinir oluyorum her pazar bu sebepten tartışıyoruz. Bir de apartmn yöneticisi benim eşim, 12 de toplantı yapıcam dedi kağıt astı ama kalkmak bilmedi. 7-8 dk da kahvaltı etti çıktı toplantı için.

Ne guzel gidip gelebilecegin bir komsun olcak mutluluklar dilerim gule gule otursun arkadasin ...

Burda kac kilosun bilmiyorum ama gobus var sadece incelmen cok belli oluyo canim tebrik ederim seni ..
Teşekkürler canım Ikinci resimde 75 civarındaydım hepp diyorum benim göbek sıkıntılı
melrin masallah canim.hic 65 falan durmuyorsun emin ol.bence 10 kilo versen cok asiri zayif olursun.5 daha ver yeter.
kim der 2 cocuk annesi diye sana.gercekten masallah nazar degmesin.90 kusurlerden bu duruma gelmek gercekten kolay degil...
Teşekkür ederim uğraşıyorum istediğim sayıya inmek için bakalım bi 60 olayım tekrar resim koyarım sizin görüşlerinizi alırım

angelina35 canım nedir bu ateş yaaa crp sine baktrdın mı? Bir de ateşten sonra vücutta döküntü oluyo mu? Belki su çiçeği ya da kızamık dökebilir. Böyle yineleyen ateşte ikisinden biri şüphe uyandırıyo. Ya crp ya döküntü. Çok geçmiş olsun.

Şimdiden hem gözün aydin hem kolay gelsin ortağım ev işi spor zaten üstüne yürüdüm mü kim tutar seni

Bizim bi arkadaşın çocuğuda öyle kreşe yazıldı hastalıktan okula gittiği sayı azıcık normalde de çok ateşlenir ama kreş iyice artırdı

Kolay gelsin canim size.arkadasina mutluluklar.gule gule otursun.komsu oldunuz ne guzel :)

Sağol canım. Aynen komşu olduk :) bana yakına gelmeyi çok istedi ve dediğini yaptırdı :) çocukluğumuz beraber geçti ve şimdi yine birlikteyiz.

Ne guzel gidip gelebilecegin bir komsun olcak mutluluklar dilerim gule gule otursun arkadasin ...

Sağol canım aynen öyle. Arkadaş çok ama içimi dışımı herşeyimi bilir anlar. Güzel oldu valla ikimiz de çok heyecanlıyız :)

Şimdiden hem gözün aydin hem kolay gelsin ortağım ev işi spor zaten üstüne yürüdüm mü kim tutar seni

Sağolasın ortim aynen hem temizliğe gidicem hem gidiş geliş yürürüm. Eve gelirim evde de uğraşırım. Sonra alışverişe çıkıcaz. Bugün baya yoğunum. Baya yorulucam ve inşallah yarın eksiler gelir hadi inşallah :) patates kızartma yedim eritmem gerek bu arada eski halini gördüm de cidden bir tek göbek varmış. Üst kısmın omuzlar kollar baya ince. Bölgesel çalış işe yarayacaktır canım. Benim de kilo aldıktan sonra üst kısmım genişledi sanki. Bir de biraz kas yaptım sanırım ondan böyle omuzlarım geniş. Ama 5 kilo versem heralde böyle durmaz incelir inşallah.

Kollarım önce kalındı zayıfladıkça küçüldü göbekte çok kötü duruyor eşimde onun üzerine cümleler kuruyor sende resimde olduğun kilonun altında duruyorsun bencede bi 5 kilo sana da bana da şart

Kızlar burda hava çok güzel piknik hazırlığımı yaptım eşimin gelmesini bekliyorum iyiki dün işlerimi bitirmişim gece ütümüde yaptım
Harikasın canım maşallah sana. Piknikte protein artı sebze avantajın var ne güzel. Şimdiden iyi eğlenceler afiyet olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…