- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.001
Kollarım önce kalındı zayıfladıkça küçüldü göbekte çok kötü duruyor eşimde onun üzerine cümleler kuruyor sende resimde olduğun kilonun altında duruyorsun bencede bi 5 kilo sana da bana da şart
kıyamam kuzum yaa yine ateş yine ateş taçsızprenses var ya benim küçük kız kardeşim onun oğlu da aynı aşırı terler helede kışın 2 hafta ars arda iyi olduğunu bilmem bazen arıyordum kardeşimi sesi çok kötü ne oldu gülüm diyordum abla gece yine acildeydik diyordu çocuk 5 yaşına girdi dilide kendide senin oğlun gibi dikkat çekiyor çok nazara da geliyor kuzumMalesef yine ates bunyesi cok hasas birde gercekten dikkat cekici bi cocuk sari kivircik sacli uzun kirpikleri kocaman gozleri beyaz bi teni var birde gozlukleri var herkesin agzinda saclari o nedenle kestirdim biraz kuafordeki kizlar bayildilar galiba cocukta nazarda var esim kople kestirelim saclarini diyo yani bu kadar ates sizce normalmi uzun zamandir taniyosunuz beni iki hafta da bi atesi cikti diye yaziyorummbu arada gitmedigimiz doktor kalmadi
senin adına çok sevindim gülüm allah sağlıkla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin arkadaşına az kalmış mayıs sonuna da seni daha da güzel günler bekliyorSağol canım aynen öyle. Arkadaş çok ama içimi dışımı herşeyimi bilir anlar. Güzel oldu valla ikimiz de çok heyecanlıyız :)
oh maşallah darısı başıma ütüyü bitirince sanki tüm iş bitmiş gibime geliyor :))Kızlar burda hava çok güzel piknik hazırlığımı yaptım eşimin gelmesini bekliyorum iyiki dün işlerimi bitirmişim gece ütümüde yaptım
sizin fotoları gördükçe çok mutlu olmuştum dün bu gün beni vesvese sardı bu hatunların 5 er kilo daha verip giderse yaav ben hala en az 25-30 kilo vermeliyim tek kalacam diye bi burukluk çöktü miladım metra var tamam da ben herkesi istiyorum ne olacam ben yaaaİnşallah canım bi 5 kilo gitsin de bakıcam duruma göre. 58-63 civarı tam ideal kilom. Daha altı zaten sevmiyorum eşim de istemez. Bi 69'a düşseydim gerisi gelecek :)
Gitmeyiz biz sakin merak etme sen.sonra korumaya gecicez insallah ve menu yazmaya devam ederiz.sende ideal kilona ulasirsan yine devam.birakacak misin sanki.hic sanmam.sizin fotoları gördükçe çok mutlu olmuştum dün bu gün beni vesvese sardı bu hatunların 5 er kilo daha verip giderse yaav ben hala en az 25-30 kilo vermeliyim tek kalacam diye bi burukluk çöktü miladım metra var tamam da ben herkesi istiyorum ne olacam ben yaaa
Her hangi bir dokuntusu yok crp ye baktirmadim galiba iki yildir boyle oglum onada baktiririm olmazsa ..angelina35 canım nedir bu ateş yaaa crp sine baktrdın mı? Bir de ateşten sonra vücutta döküntü oluyo mu? Belki su çiçeği ya da kızamık dökebilir. Böyle yineleyen ateşte ikisinden biri şüphe uyandırıyo. Ya crp ya döküntü. Çok geçmiş olsun.
Ask olsun ortagim yaa bak ben seni birakmamak icin kilo fzlan vermiyorumm kiz hem koruma gunleri yapcaz burda iki yildir birakmadim aslada birakmam biliyosun bi ara herkes gitti ama sen ben tomurcuk yine yazdik ve hepp yazacagizzsizin fotoları gördükçe çok mutlu olmuştum dün bu gün beni vesvese sardı bu hatunların 5 er kilo daha verip giderse yaav ben hala en az 25-30 kilo vermeliyim tek kalacam diye bi burukluk çöktü miladım metra var tamam da ben herkesi istiyorum ne olacam ben yaaa
Bilmiyorumki neden oluyo krese basladik antibiyotik kullanmayan cocuk her hafta antibiyotik icer oldu kendide bikti bu durumdan az once abisi keske bende hasta olsaydim yatar sinavdan yirtardim dedi oda olamassin malesef ben coktan hasta oldum bile dedi guluyummu aglayimmi bilemedimm ...kıyamam kuzum yaa yine ateş yine ateş taçsızprenses var ya benim küçük kız kardeşim onun oğlu da aynı aşırı terler helede kışın 2 hafta ars arda iyi olduğunu bilmem bazen aben yordum kardeşimi sesi çok kötü ne oldu gülüm diyordum abla gece yine acildeydik diyordu çocuk 5 yaşına girdi dilide kendide senin oğlun gibi dikkat çekiyor çok nazara da geliyor kuzum
aysun da geçen geldi dedi ya önce küçük oğlu sonra büyük oğlu hastalanmış 2 haftadır hastanedeydik
ne bilim bacım bu devirde çocuk yetiştirmek zor ama sağlıkla yetiştirmek daha da zor sanki hep çocuklar hastalanıyor sık sık havadan mı sudan mı yedirdiğimiz meyve sebzenin aşırı kimyasal kullanılıp ilaçlanmasından mı çözemedim
Canim aynı durum ablamin kizinda vardı çok yüksek ateş 40 ve üstü düşün yani. Sürekli antibiyotik kullanıyordu etkisi geçince tekrarliuodu. Onun rahatsızlığı Akdeniz Ateşi diye bi hastalikmisBilmiyorumki neden oluyo krese basladik antibiyotik kullanmayan cocuk her hafta antibiyotik icer oldu kendide bikti bu durumdan az once abisi keske bende hasta olsaydim yatar sinavdan yirtardim dedi oda olamassin malesef ben coktan hasta oldum bile dedi guluyummu aglayimmi bilemedimm ...
yaradanına kurban seninnnnnGitmeyiz biz sakin merak etme sen.sonra korumaya gecicez insallah ve menu yazmaya devam ederiz.sende ideal kilona ulasirsan yine devam.birakacak misin sanki.hic sanmam.
Ben biraksam simdiye kadar birakirdim zaten.bunca yildir buralardaysam daha da gitmem
ne şanslıyım ben şimdi bir kere daha anladım bırakmazsınız beni tabi kii oohhh yaa ortiğim benim içim rahatladı göğsüme oturan öküz birden kalktı sankiAsk olsun ortagim yaa bak ben seni birakmamak icin kilo fzlan vermiyorumm kiz hem koruma gunleri yapcaz burda iki yildir birakmadim aslada birakmam biliyosun bi ara herkes gitti ama sen ben tomurcuk yine yazdik ve hepp yazacagizz
kuzum yaa o kadar alışmış ki hasta olmaya esprisini bile yapıyor inşallah bundan sonra çok hastalanmaz bünyesi mikroplarla virüslerle tanıştı baya onlarla mücade ederken ateş çıkıyor zaten bağışıklık kazanıyor bir yandan daBilmiyorumki neden oluyo krese basladik antibiyotik kullanmayan cocuk her hafta antibiyotik icer oldu kendide bikti bu durumdan az once abisi keske bende hasta olsaydim yatar sinavdan yirtardim dedi oda olamassin malesef ben coktan hasta oldum bile dedi guluyummu aglayimmi bilemedimm ...
size de geçmiş olsun gülüm akdeniz ateşi basit değil bildiğim kadarıyla tekrarıda dikkat edilmezse sık olan bir rahatsızlık rabbim şifa versin yeğenine deCanim aynı durum ablamin kizinda vardı çok yüksek ateş 40 ve üstü düşün yani. Sürekli antibiyotik kullanıyordu etkisi geçince tekrarliuodu. Onun rahatsızlığı Akdeniz Ateşi diye bi hastalikmisyani inş böyle bir şey değildir ama iyi bi doktora bu ihtimali de hatirlat derim canım. Çünkü onun ilacı farklı..
hohohoho süperrrrrrrrrr maşallah rabbim esirgesin senide diğer fıstıkları da
Sağolasın güzelim benim hep beraber yaza fit girecez inşallahhohohoho süperrrrrrrrrr maşallah rabbim esirgesin senide diğer fıstıkları da
cidden yaza hepiniz gerçek anlamda fit bedenlerde gireceksiniz şimdiden harika görünüyorsunuz ne diye bir yere gidip gelince tepe taklak olduğunuzu iyice anladım karılar sizi nazarla yere niye yapıştırıyor belli artık
Aynen öyle canım hiç kolay değil gerçekten. Aynı ablamin iki oğlu da kas hastası. O yüzden affiniza sığınarak söylüyorum çocuğumun gelip geçici uyumama ateş gibi rahatsızlıklarina üzülmek ablama haksızlık gibi geliyor o yüzden kolay kolay soylenmem. Çünkü onun öyle büyük bir imtihanı varken kendimde o hakkı görmüyorumsize de geçmiş olsun gülüm akdeniz ateşi basit değil bildiğim kadarıyla tekrarıda dikkat edilmezse sık olan bir rahatsızlık rabbim şifa versin yeğenine de
Bir masallah da sana gelsin canim.siz 3 orti supersiniz valla.darisi basimiza.bu fiziginizle bile mukemmel irade gosteriyorsunuz.Rabbim nazarlardan korusun hepimizi.fisssstik gibisin masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?