- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.021
Canim benim çok teşekkür ederim. Aynen hepimiz hedeflerimize ulasalim ve nszsrlarfan korunalim inşBir masallah da sana gelsin canim.siz 3 orti supersiniz valla.darisi basimiza.bu fiziginizle bile mukemmel irade gosteriyorsunuz.Rabbim nazarlardan korusun hepimizi.fisssstik gibisin masallah
sizin fotoları gördükçe çok mutlu olmuştum dün bu gün beni vesvese sardı bu hatunların 5 er kilo daha verip giderse yaav ben hala en az 25-30 kilo vermeliyim tek kalacam diye bi burukluk çöktü miladım metra var tamam da ben herkesi istiyorum ne olacam ben yaaa
Menumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin ve arkadaşlarim
Sabah 8.30: ılık limonlu şu 2 kuru kayısı
Kahvaltı öğle 11.00: 1 yumurta
3 yemek k Kıymalı yum
3 çatal pat kız.
3 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Domates salatalık
Ara 12.30: Türk Kahvesi
Ara 14.00: 1 dilim elma, çeyrek muz, 1 portakal
Akşam 16.30: 1 kase tarhana ç
1 bardak ayran
1 saat yürüyüş
Ara yapacam ama belli degil yazarım
3 litre su
Süt iyi olur canım tarçınlı olabilir. Kankim resim attım bakar misinGayet güzel canım ben de ara öğüne karar veremedim sadece çay yazdım ama bişi yersem yazarım. Sütte mi içsem ya dün içmedim.
Biraz az olmus canim.ozellikle sabah ekmek yememen dikkatimi cekti.tomurcukkk kızlar tlfnum bozuldu eşimden menü bildircem sadece
Sabah 9:00
1 yumurta
1kk peynir
Ara 14:30
Türk kahvesi
1 avuç fındık
Öğle 16:00
Çeyrek beyaz ekmek tost
Akşam 18:00
Künefe
2.5 litre su
Super canim.pazar gunu hemde.zaten fistik gibisin.iradene hayranimMenumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin ve arkadaşlarim
Sabah 8.30: ılık limonlu şu 2 kuru kayısı
Kahvaltı öğle 11.00: 1 yumurta
3 yemek k Kıymalı yum
3 çatal pat kız.
3 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Domates salatalık
Ara 12.30: Türk Kahvesi
Ara 14.00: 1 dilim elma, çeyrek muz, 1 portakal
Akşam 16.30: 1 kase tarhana ç
1 bardak ayran
1 saat yürüyüş
Ara yapacam ama belli degil yazarım
3 litre su
Guzel olmus canim.lahmacun da 1 tane zaten.hem yuruyus var hemde orda hareket etmissindir baya.Selam canlarım eve az önce geldim. Çok yorgunum. Menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin
Lahmacunu da orda yedim zaten.
Kahvaltı (12:00)
5-6 dilim sucuk+1,5 yumurta omlet, birkaç çatal patates, 1-2 d domates, kk peynir, 2 y.zeytin, 1 d tb, çay
Ara (14:30)
Ş.siz nescafe, 3 dilim bitter
Ara (16:30)-arkadaşta
ş.siz çay, nescafe, minik çikolata
Akşam (17:30)-arkadaşta
1 lahmacun
1 bardak ayran
Ara
form çayı
3 lt su
45 dk yürüyüş
Ayyyy masallah ne guzel bir fizigin var senin kiz fazlaligin nerende senin inceciksin masallahhh suphannallahh
Canimm cok uzuldum yegenlerine akdeniz atesini ilk kez duydum dr gidince onuda sorucam mutlaka bende simdi kendimden utandim etrafimizda dermansiz derdi olan onca insan var sukretmemiz gerekir rabbim yegenlerine sifa versin gulum ...Aynen öyle canım hiç kolay değil gerçekten. Aynı ablamin iki oğlu da kas hastası. O yüzden affiniza sığınarak söylüyorum çocuğumun gelip geçici uyumama ateş gibi rahatsızlıklarina üzülmek ablama haksızlık gibi geliyor o yüzden kolay kolay soylenmem. Çünkü onun öyle büyük bir imtihanı varken kendimde o hakkı görmüyorum
Canim benim ciddi mi diyosun çok teşekkür ederimAyyyy masallah ne guzel bir fizigin var senin kiz fazlaligin nerende senin inceciksin masallahhh suphannallahh
Kankim menunu beğendim yürüyüş de var daha ne olsunSelam canlarım eve az önce geldim. Çok yorgunum. Menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin
Lahmacunu da orda yedim zaten.
Kahvaltı (12:00)
5-6 dilim sucuk+1,5 yumurta omlet, birkaç çatal patates, 1-2 d domates, kk peynir, 2 y.zeytin, 1 d tb, çay
Ara (14:30)
Ş.siz nescafe, 3 dilim bitter
Ara (16:30)-arkadaşta
ş.siz çay, nescafe, minik çikolata
Akşam (17:30)-arkadaşta
1 lahmacun
1 bardak ayran
Ara
form çayı
3 lt su
45 dk yürüyüş
Canim bir turlu olmuyo kac kere denedim tel den olmuyo benim yaa esimde denedi olmadi yoksa ben neler neler gondercem sizlerede olmuyooo iste
Afiyet olsun canım menun az aslında ama künefe çok yağlı öğlen olsaydı keşke ama totalde az yemissin. Suyu 1 litre daha fazla iç bence :)tomurcukkk kızlar tlfnum bozuldu eşimden menü bildircem sadece
Sabah 9:00
1 yumurta
1kk peynir
Ara 14:30
Türk kahvesi
1 avuç fındık
Öğle 16:00
Çeyrek beyaz ekmek tost
Akşam 18:00
Künefe
2.5 litre su
Afiyet olsun canım akşamın saati yanlış mı olmuş sen o saatte yemezsin normalde. Ama menun çok güzelinciiitanesi
sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
ceyrek bazlama
biraz tereyag
1 kk tulum peynir
1 catal patates kizartma
3 dilim sucuk
yarimdan az domates
Ara saatine bakmadim
1 muz
aksam 1.30
1 kase mercimek corbasi
1 tabak kofteli patates yemegi(3kofte)
kivircik salata
2 lt su
Cok ciddiyim ben hic bir fazlalik goremiyorum gayet fitsin bacaklarin cok ince benim kilom galiba basenimde bacaklarimda cok kalin geliyo banaCanim benim ciddi mi diyosun çok teşekkür ederim. Ya benim belde ve gobekte fazlalığım var zaten bi ara diyetisyene gittiğimde de vücut bölgemde çıkmıştı yağlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?