Haydi Yine Yeniden...

Bir masallah da sana gelsin canim.siz 3 orti supersiniz valla.darisi basimiza.bu fiziginizle bile mukemmel irade gosteriyorsunuz.Rabbim nazarlardan korusun hepimizi.fisssstik gibisin masallah
Canim benim çok teşekkür ederim. Aynen hepimiz hedeflerimize ulasalim ve nszsrlarfan korunalim inş

Menumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin ve arkadaşlarim

Sabah 8.30: ılık limonlu şu 2 kuru kayısı

Kahvaltı öğle 11.00: 1 yumurta
3 yemek k Kıymalı yum
3 çatal pat kız.
3 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Domates salatalık
Ara 12.30: Türk Kahvesi
Ara 14.00: 1 dilim elma, çeyrek muz, 1 portakal

Akşam 16.30: 1 kase tarhana ç
1 bardak ayran

1 saat yürüyüş
Ara yapacam ama belli degil yazarım
3 litre su

Selam canlarım eve az önce geldim. Çok yorgunum. Menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin
Lahmacunu da orda yedim zaten.

Kahvaltı (12:00)
5-6 dilim sucuk+1,5 yumurta omlet, birkaç çatal patates, 1-2 d domates, kk peynir, 2 y.zeytin, 1 d tb, çay

Ara (14:30)
Ş.siz nescafe, 3 dilim bitter

Ara (16:30)-arkadaşta
ş.siz çay, nescafe, minik çikolata

Akşam (17:30)-arkadaşta
1 lahmacun
1 bardak ayran

Ara
form çayı

3 lt su
45 dk yürüyüş

Yok canım yaa gitmeyiz bi yere burdayız. Kiloyu korumakta var. İnsan bırakamaz ki zaten.

Gayet güzel canım ben de ara öğüne karar veremedim sadece çay yazdım ama bişi yersem yazarım. Sütte mi içsem ya dün içmedim.

inciiitanesi
sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
ceyrek bazlama
biraz tereyag
1 kk tulum peynir
1 catal patates kizartma
3 dilim sucuk
yarimdan az domates

Ara saatine bakmadim
1 muz

aksam 1.30
1 kase mercimek corbasi
1 tabak kofteli patates yemegi(3kofte)
kivircik salata
2 lt su

tomurcukkk kızlar tlfnum bozuldu eşimden menü bildircem sadece
Sabah 9:00
1 yumurta
1kk peynir

Ara 14:30
Türk kahvesi
1 avuç fındık

Öğle 16:00
Çeyrek beyaz ekmek tost

Akşam 18:00
Künefe

2.5 litre su
Biraz az olmus canim.ozellikle sabah ekmek yememen dikkatimi cekti.
Kunefe ile dengelemeye calistin butun gunu sanirim.sen işini bilirsin fistik

Super canim.pazar gunu hemde.zaten fistik gibisin.iradene hayranim

Guzel olmus canim.lahmacun da 1 tane zaten.hem yuruyus var hemde orda hareket etmissindir baya.

Canimm cok uzuldum yegenlerine akdeniz atesini ilk kez duydum dr gidince onuda sorucam mutlaka bende simdi kendimden utandim etrafimizda dermansiz derdi olan onca insan var sukretmemiz gerekir rabbim yegenlerine sifa versin gulum ...

Ayyyy masallah ne guzel bir fizigin var senin kiz fazlaligin nerende senin inceciksin masallahhh suphannallahh
Canim benim ciddi mi diyosun çok teşekkür ederim . Ya benim belde ve gobekte fazlalığım var zaten bi ara diyetisyene gittiğimde de vücut bölgemde çıkmıştı yağlar

Kankim menunu beğendim yürüyüş de var daha ne olsun

tomurcukkk kızlar tlfnum bozuldu eşimden menü bildircem sadece
Sabah 9:00
1 yumurta
1kk peynir

Ara 14:30
Türk kahvesi
1 avuç fındık

Öğle 16:00
Çeyrek beyaz ekmek tost

Akşam 18:00
Künefe

2.5 litre su
Afiyet olsun canım menun az aslında ama künefe çok yağlı öğlen olsaydı keşke ama totalde az yemissin. Suyu 1 litre daha fazla iç bence :)

Afiyet olsun canım akşamın saati yanlış mı olmuş sen o saatte yemezsin normalde. Ama menun çok güzel

Gelelim menuye ekim2009
Sabah : el buyuklugunde tereyagli bazlama
dort kup kasar
Domates salataik
Sekersiz cay 11 00
Ara : 14 :00 armut bir tane
Aksam 17 00
Bir kepce sehriye corbasi
Iki kasik pirasa
Iki kasik pilav
Uc kasik barbunya
Su iki litre oldu
Bugun temuzlik yaptim utu yaptim camasir yikdim topladim katladim banyo tuvalet heryer temizlendi yemrk yaptim gzliba buda spordan sayilir cok yoruldum yoruluncada yedim belki bu sefer meto sasard kilo veririm yoksa cok canim sikilacak iyice

Canim benim ciddi mi diyosun çok teşekkür ederim . Ya benim belde ve gobekte fazlalığım var zaten bi ara diyetisyene gittiğimde de vücut bölgemde çıkmıştı yağlar
Cok ciddiyim ben hic bir fazlalik goremiyorum gayet fitsin bacaklarin cok ince benim kilom galiba basenimde bacaklarimda cok kalin geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…