Haydi Yine Yeniden...

Canimm cok uzuldum yegenlerine akdeniz atesini ilk kez duydum dr gidince onuda sorucam mutlaka bende simdi kendimden utandim etrafimizda dermansiz derdi olan onca insan var sukretmemiz gerekir rabbim yegenlerine sifa versin gulum ...
Amin canım aklınıza geldikçe dua edin ne olur. Akdeniz Ateşi baya ciddi bi rahatsızlık. Kas hastalığını biliyorsunuzdur zaten Allah korusun sonu ölümcül bitenleri de var. Cok uxun süreçlerden gectiler anlatmakla bitmez. Benim ablamin bu dünyadaki imtihanı evlatları

Az az hepsinden yemissin ben menunu beğendim canım

Cok ciddiyim ben hic bir fazlalik goremiyorum gayet fitsin bacaklarin cok ince benim kilom galiba basenimde bacaklarimda cok kalin geliyo bana
Ya sana da öyle geliyor olabilir çünkü bazen kendi fazlaligimizi gözümüzde çok büyütüyoruz. 40 beden birinin baseni ne kadar fazla olabilir ki fıstık gibisin bence

tomurcukkk kızlar tlfnum bozuldu eşimden menü bildircem sadece
Sabah 9:00
1 yumurta
1kk peynir

Ara 14:30
Türk kahvesi
1 avuç fındık

Öğle 16:00
Çeyrek beyaz ekmek tost

Akşam 18:00
Künefe

2.5 litre su
Gün boyu çok hafif olunca künefe hiçte ağır gelmedi çokta severim kendisini

Ne kadar güzel ve dengeli bi menü afeyin sana afeyin bu benim ufaklığın beğenme üslubu
Bicik lahmacun bişey yapmaz karatay bile yiyor afiyet olsun canım bugün çok hareketli bir gündü gelsin eksiler

Menünde kusur yok süpersin
Inşallah barbunya bugün seni rahatsız etmez az az olmuş ama güzel olmuş

Vay canınaaaa süpersin kankimmm cidden senin kolların inceymiş. Bir tek bel bölgesi var bacakların da zayıf. Boyun da uzun zaten maşallah. Kankim sen bu kiloda kalsan bile süper valla.
Kankim yaa teşekkür ettim. Bel bölgesi de gitsin bakalım canım o arada kollar ne olur bilmiyorum tabi

Menüm D Deligonul783 , tevafuk55 ve Sevgili arkadaşlar
09:15 Limonlu su
Sabah ara öğle bir arada (10:45)
Yarım katmer, 1,5 az yağda yumurta, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı domates biber kavurması,1 dilim ekmek, 1 çay kaşığı bal 1 çay kaşığı kaymak, yarım su bardağı taze sıkılmış portakal suyu, kibrit kutusu kadar peynir, çay
Ara(15:00)
Avuç içi fındık, çay
Akşam (16:30)
4 kanat,2 Baget,soğan, biber, sarımsak,patlıcan, domates kozlemesi,ayran, ekmeksiz
Ara
Türk kahvesi olcak
2.5 litre su

Kankim yaa teşekkür ettim. Bel bölgesi de gitsin bakalım canım o arada kollar ne olur bilmiyorum tabi

Senin de karın çalışman lazım canım. Diğer bölgeler baya zayıf. Ben senin yanında balık etli kaldım benim boy 1.65 ve kilom 63 olsa sen gibi dururum ama ben komple her yerimden kilo veririm. Orantılıyım o yönden şansım var. Zaten 63'ken belim incecik oluyo.

Ah şu karın çalışmaları bilirim süreklilik ister çokta nankördür bu arada hiçte balık etli gözükmüyorsun orantılı olman çok güzel

Ah şu karın çalışmaları bilirim süreklilik ister çokta nankördür bu arada hiçte balık etli gözükmüyorsun orantılı olman çok güzel

Yok yok balık etliyim seviyorum böyle olmayı. Daha doğrusu yuvarlak hatlıyım. Benim zayıfken bile hatlarım yuvarlaktı. Kum saati gibi yani bi dahaki fotoyu yandan çekeyim. Belim kiloma göre ince. Mesela 40 beden tunik giyiyorum göğüs kalça oturuyo ama bel bölgesi oturmuyo hep bol geliyo. Kalça baldır hep vardı zaten çokta erimesin severim ben

tomurcukkk kızlar tlfnum bozuldu eşimden menü bildircem sadece
Sabah 9:00
1 yumurta
1kk peynir

Ara 14:30
Türk kahvesi
1 avuç fındık

Öğle 16:00
Çeyrek beyaz ekmek tost

Akşam 18:00
Künefe

2.5 litre su

Güzel menü canım künefe üzmez seni inşallah. Tatlı dışında çok az yemişsin. Çabucak dönersin inşallah canım tel hallolur. Özleriz ki biz :)

Canım ben yorum yapmıştım sana galiba ama yine alıntılamışım zaten çok ağır net. Gayet dengeli menün. Süpersin. Sen artık hamur da yesen bişi demem o fiziği gördüm ya

Bir kusur bulamadım canım süper bir menü afiyet olsun. Sadece akşam saati 19:30 gibi bişi sanırım 1.30 olarak çıkmış.

Ohhh ev bal dök yala olmuş elin kolun dert görmesin. Akşamki pırasa daha bol olabilirdi tatlım. Bir kaşık barbunya bir kaşık pilav tadardın ama yine de çok değil.

Sağlam menü olmuş canım ama akşamın gayet sağlıklı ve güzel olmuş afiyet olsun.

Güzel görüntü görsel zevk herkeste farklı sen mi seversin enişte mi bilmem ama ne güzel razı olduğun bi görüntün var benim eşim zayıf istiyor hiç zayıf halimi görmedi hedefime ulaşınca tepkisi ne olacak bilmiyorum

Çocukları uyutup bende yatışa geçicem çok yorgunum herkese hayırlı geceler sabaha görüşürüz

Dualarim ablanla olsun canim rabbim sifa versin kuzularina ins iyilesirler rabbim dermansiz dert vermesin kuzumm ....

Merhaba kizlarrr ben de araniza yeni katildimm yaz gelmeden yenilenme zamani dedim ve sizlerin yorumlarini okuyarak sizlerden cesaret alarak basladim baslamak icin esimin evlendigimizde cok guzel bi fizigin vardi demesi yeterli oldu inanin ki yikildim

Ya sana da öyle geliyor olabilir çünkü bazen kendi fazlaligimizi gözümüzde çok büyütüyoruz. 40 beden birinin baseni ne kadar fazla olabilir ki fıstık gibisin bence
Yok canim yaa boy kisa ya bende ondan 40 bedene halen alisamadim inanamiyorum pantolonumu giyip giyip bakiyorumm etiketi bile sokmedim bakip mutlu oluyorumm ama basen ve bacaklar tontik bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…