- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.061
Aynen canım haklısın inş hepimiz istediğimiz ölçülere ulaşırizSenin de karın çalışman lazım canım. Diğer bölgeler baya zayıf. Ben senin yanında balık etli kaldımbenim boy 1.65 ve kilom 63 olsa sen gibi dururum ama ben komple her yerimden kilo veririm. Orantılıyım o yönden şansım var. Zaten 63'ken belim incecik oluyo.
Aynen canım haklısın inş hepimiz istediğimiz ölçülere ulaşırizSenin de karın çalışman lazım canım. Diğer bölgeler baya zayıf. Ben senin yanında balık etli kaldımbenim boy 1.65 ve kilom 63 olsa sen gibi dururum ama ben komple her yerimden kilo veririm. Orantılıyım o yönden şansım var. Zaten 63'ken belim incecik oluyo.
Canim kahvaltıda börek katmer gibi şeyler yediginde bence ekmek yememelisin. Ama piknik menune ba yıl dımMenüm @butterfly143,tevafuk55 ve Sevgili arkadaşlar
09:15 Limonlu su
Sabah ara öğle bir arada (10:45)
Yarım katmer, 1,5 az yağda yumurta, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı domates biber kavurması,1 dilim ekmek, 1 çay kaşığı bal 1 çay kaşığı kaymak, yarım su bardağı taze sıkılmış portakal suyu, kibrit kutusu kadar peynir, çay
Ara(15:00)
Avuç içi fındık, çay
Akşam (16:30)
4 kanat,2 Baget,soğan, biber, sarımsak,patlıcan, domates kozlemesi,ayran, ekmeksiz
Ara
Türk kahvesi olcak
2.5 litre su
Ins canim hepimiz içintevafuk55 ortağım gayet sıkı duruyorsun maşallah sana hedefine ulaştığında muhteşem gözükeceksin
Kankim ya çılgın seniiiiCanım ben yorum yapmıştım sana galiba ama yine alıntılamışım zaten çok ağır net. Gayet dengeli menün. Süpersin. Sen artık hamur da yesen bişi demem o fiziği gördüm ya
.
Geçmiş olsun canım. Kendin için de yoğurt ye canım benim dikkat etAz once oglusumu yikadim atesi cok cikmis simdi uyudu bende dus aldim ama acayip basim agriyo birde bogazimda halen camasir suyu kokusu var cok dokmusum galiba hic bi ayarim yok benim yaa
obezim daaa
gülüm sen hiç bişey yememişsin akşam künefe var gözle görülentomurcukkk kızlar tlfnum bozuldu eşimden menü bildircem sadece
Sabah 9:00
1 yumurta
1kk peynir
Ara 14:30
Türk kahvesi
1 avuç fındık
Öğle 16:00
Çeyrek beyaz ekmek tost
Akşam 18:00
Künefe
2.5 litre su
menü güzel akşam yok gibi yine afiyet şifa olsun gülümMenumu vereyim
@butterfly143 M Melrin ve arkadaşlarim
Sabah 8.30: ılık limonlu şu 2 kuru kayısı
Kahvaltı öğle 11.00: 1 yumurta
3 yemek k Kıymalı yum
3 çatal pat kız.
3 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Domates salatalık
Ara 12.30: Türk Kahvesi
Ara 14.00: 1 dilim elma, çeyrek muz, 1 portakal
Akşam 16.30: 1 kase tarhana ç
1 bardak ayran
1 saat yürüyüş
Ara yapacam ama belli degil yazarım
3 litre su
az öz güzel afiyet olsun :))Selam canlarım eve az önce geldim. Çok yorgunum. Menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin
Lahmacunu da orda yedim zaten.
Kahvaltı (12:00)
5-6 dilim sucuk+1,5 yumurta omlet, birkaç çatal patates, 1-2 d domates, kk peynir, 2 y.zeytin, 1 d tb, çay
Ara (14:30)
Ş.siz nescafe, 3 dilim bitter
Ara (16:30)-arkadaşta
ş.siz çay, nescafe, minik çikolata
Akşam (17:30)-arkadaşta
1 lahmacun
1 bardak ayran
Ara
form çayı
3 lt su
45 dk yürüyüş
menün güzel dozunda bence afiyet olsun :)@inciiitanesi
sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
ceyrek bazlama
biraz tereyag
1 kk tulum peynir
1 catal patates kizartma
3 dilim sucuk
yarimdan az domates
Ara saatine bakmadim
1 muz
aksam 1.30
1 kase mercimek corbasi
1 tabak kofteli patates yemegi(3kofte)
kivircik salata
2 lt su
iyi yorulmuşsun ortağım bi tenemm güle güle kirlet eviniGelelim menuyeekim2009
Sabah : el buyuklugunde tereyagli bazlama
dort kup kasar
Domates salataik
Sekersiz cay 11 00
Ara : 14 :00 armut bir tane
Aksam 17 00
Bir kepce sehriye corbasi
Iki kasik pirasa
Iki kasik pilav
Uc kasik barbunya
Su iki litre oldu
Bugun temuzlik yaptim utu yaptim camasir yikdim topladim katladim banyo tuvalet heryer temizlendi yemrk yaptim gzliba buda spordan sayilir cok yoruldum yoruluncada yedim belki bu sefer meto sasard kilo veririm yoksa cok canim sikilacak iyice
Aynen fistik 18.30 olacakti.noktayi koymyi unutmusum 8 de silinmisAfiyet olsun canım akşamın saati yanlış mı olmuş sen o saatte yemezsin normalde. Ama menun çok güzel
Barbunya sisirmemistir yine umarim canim.ama onun disinda guzel gitmis bugunGelelim menuyeekim2009
Sabah : el buyuklugunde tereyagli bazlama
dort kup kasar
Domates salataik
Sekersiz cay 11 00
Ara : 14 :00 armut bir tane
Aksam 17 00
Bir kepce sehriye corbasi
Iki kasik pirasa
Iki kasik pilav
Uc kasik barbunya
Su iki litre oldu
Bugun temuzlik yaptim utu yaptim camasir yikdim topladim katladim banyo tuvalet heryer temizlendi yemrk yaptim gzliba buda spordan sayilir cok yoruldum yoruluncada yedim belki bu sefer meto sasard kilo veririm yoksa cok canim sikilacak iyice
Allah yar ve yardimcilari olsun canim.Derdi veren rabbim dermanini da verir...Amin canım aklınıza geldikçe dua edin ne olur. Akdeniz Ateşi baya ciddi bi rahatsızlık. Kas hastalığını biliyorsunuzdur zaten Allah korusun sonu ölümcül bitenleri de var. Cok uxun süreçlerden gectiler anlatmakla bitmez. Benim ablamin bu dünyadaki imtihanı evlatları
Cok guzel bi gun canim.sabah saglam kahvalti aksama izgara daha ne olsun.afiyet olsunMenüm @butterfly143,tevafuk55 ve Sevgili arkadaşlar
09:15 Limonlu su
Sabah ara öğle bir arada (10:45)
Yarım katmer, 1,5 az yağda yumurta, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı domates biber kavurması,1 dilim ekmek, 1 çay kaşığı bal 1 çay kaşığı kaymak, yarım su bardağı taze sıkılmış portakal suyu, kibrit kutusu kadar peynir, çay
Ara(15:00)
Avuç içi fındık, çay
Akşam (16:30)
4 kanat,2 Baget,soğan, biber, sarımsak,patlıcan, domates kozlemesi,ayran, ekmeksiz
Ara
Türk kahvesi olcak
2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?