Haydi Yine Yeniden...

Karbonhidrat agirlikli olmus biraz canim ama olsun bu hafta guzel goturdun odul olsun sana bol su icmeye bak

Canim ödül olmuş şana afiyet bal şeker olsun

ortiğimm yollasın da ben neyini yollıyım hala

obezim daaa
Canim niye öyle düşünüyorsun onemli olan farkı zaman içinde hep beraber görmemiz. Ama sen nasıl iyi hissedersen ama fotonu çek kenarda dursun sonradan zayıf halinLe yanyana görürüz

Az once oglusumu yikadim atesi cok cikmis simdi uyudu bende dus aldim ama acayip basim agriyo birde bogazimda halen camasir suyu kokusu var cok dokmusum galiba hic bi ayarim yok benim yaa

Kankimin de dediği gibi yoğurt ye canım. Şu oğluşu da yine götürsene tatlım dr.a.. Erkek çocuğunda bu kadar ateş iyi gelmez derler.

Ekimim biraz karbonhdrt olmuş ama toparlarsın sen. Ama yine de miktar olarak çok değil.

Cok sukur bu kez cok cikmadi atesin nedeni belli oldu grip olmus hapsurup duruyo burnu tikali atesde 37 38 arasi cok fazla degil sukurki ama abisinede bulasirsa yandik sinav haftasinda ve cok onemli bu hafta hafif bendede bogaz agrisi basladi esimdede var hapsuruk butun ev hasta olcaz galiba

Çok geçmiş olsun canım ya daha ciddi bişey olmasın da atlatırsınız bol sıvı tüketin ıhlamur tarhana birebir.

geçmiş olsun canım oğluna

Günaydın canlarım. Benim tel. afalladı artık şarj olmuyo. Bugün pek gelemem. Biraz dinlendireyim tel.i sürekli şarjda takılı kalmaktan şarj olmuyo artık. Yoksa kapanacak açılmayacak şarj da dolmuyo anlamadım. Öpüyorum hepinizi. Menü bildiririm.

tamam canım ne oluyorsa bu tellere bu aralar

kızlar günaydın
geçmişi okuyacağım biraz allahtan çalışıyorum yoksa tlfnum yapılana kadar ne yapardım ben sizsiz
ayrıca sabaha güzel bir artı ile uyandım hadi bakalım kusura bakma orti
Günaydın orti.ne kusuru canım olur mu öyle şey.Sen zaten bi haftada öyle kilo veriyorsun ki bizim iki haftalık vermemize bedel oluyor...
Şeyi sorcaktım kayınvalidenler bi daha dönecekler mi sana yoksa kızından memlekete mi gidecekler artık?

şimdi eşyaları bende bu kızında kalır 15 felan ordan diğer kızına geçecekmiş sonra gelir bir iki gün kalır giderler heralde planlarında değişiklik olmazsa yani bu ay sonu girderler diye tahmin ediyorum

şimdi eşyaları bende bu kızında kalır 15 felan ordan diğer kızına geçecekmiş sonra gelir bir iki gün kalır giderler heralde planlarında değişiklik olmazsa yani bu ay sonu girderler diye tahmin ediyorum
E hadi bakalım bi zahmet Planları bozulmaz inşallah.Sende rahatına kavuşursun tatlım

Allahim yaa merasimle gidiyor hatun sen bence seneye biseyler dusun bu nedir yaa anlamadigim bisey var ogullarida var dimi neden onlara degilde kizlarina gidiyolar 15 gunlugune yoksa senin elti cokmu fena kizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…