- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.081
Karbonhidrat agirlikli olmus biraz canim ama olsun bu hafta guzel goturdun odul olsun sana bol su icmeye bakangelina35 ve kızlar
yorgunluktan yattım kalkıncada çay götürdüm içeri annem demlemişti zaten :)) demliği kaldırıp çay dolduramadım yine kolumun gücü tükenmiş gecikmeli menü yattığım için özürrrr,
sabah 11:00
yarım parmak kalınlığında çevizli haşhaşlı hamur işi
1 ıspanaklı börek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
16:50
1 fincan süt
19 :00
1 tabak haşlanmış makarnaya sarımsaklı yoğurt üstüne kıyma sos
21: 20
2 tane met helvası
çay
Canim ödül olmuş şana afiyet bal şeker olsunangelina35 ve kızlar
yorgunluktan yattım kalkıncada çay götürdüm içeri annem demlemişti zaten :)) demliği kaldırıp çay dolduramadım yine kolumun gücü tükenmiş gecikmeli menü yattığım için özürrrr,
1 ıspanaklı börek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 fincan süt
2 tane met helvası
çay
Canim niye öyle düşünüyorsun onemli olan farkı zaman içinde hep beraber görmemiz. Ama sen nasıl iyi hissedersen ama fotonu çek kenarda dursun sonradan zayıf halinLe yanyana görürüzortiğimm yollasın da ben neyini yollıyım hala
obezim daaa
Az once oglusumu yikadim atesi cok cikmis simdi uyudu bende dus aldim ama acayip basim agriyo birde bogazimda halen camasir suyu kokusu var cok dokmusum galiba hic bi ayarim yok benim yaa
angelina35 ve kızlar
1 ıspanaklı börek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 fincan süt
2 tane met helvası
çay
Gulum bana en az dokunan bakliyat barbunya ee vucudun bakliyatada ihtiyaci var biraz vitamin olsun istedim bir daha kimbilir ne zaman yerimmiyi yorulmuşsun ortağım bi tenemm güle güle kirlet evini
gülüm barbunya seni şişiriyor yine yemişsin :))
Cok sukur bu kez cok cikmadi atesin nedeni belli oldu grip olmus hapsurup duruyo burnu tikali atesde 37 38 arasi cok fazla degil sukurki ama abisinede bulasirsa yandik sinav haftasinda ve cok onemli bu hafta hafif bendede bogaz agrisi basladi esimdede var hapsuruk butun ev hasta olcaz galibaKankimin de dediği gibi yoğurt ye canım. Şu oğluşu da yine götürsene tatlım dr.a.. Erkek çocuğunda bu kadar ateş iyi gelmez derler.
Ekimim biraz karbonhdrt olmuş ama toparlarsın sen. Ama yine de miktar olarak çok değil.
Cok sukur bu kez cok cikmadi atesin nedeni belli oldu grip olmus hapsurup duruyo burnu tikali atesde 37 38 arasi cok fazla degil sukurki ama abisinede bulasirsa yandik sinav haftasinda ve cok onemli bu hafta hafif bendede bogaz agrisi basladi esimdede var hapsuruk butun ev hasta olcaz galiba
Cok sukur bu kez cok cikmadi atesin nedeni belli oldu grip olmus hapsurup duruyo burnu tikali atesde 37 38 arasi cok fazla degil sukurki ama abisinede bulasirsa yandik sinav haftasinda ve cok onemli bu hafta hafif bendede bogaz agrisi basladi esimdede var hapsuruk butun ev hasta olcaz galiba
Günaydın canlarım. Benim tel. afalladı artık şarj olmuyo. Bugün pek gelemem. Biraz dinlendireyim tel.i sürekli şarjda takılı kalmaktan şarj olmuyo artık. Yoksa kapanacak açılmayacak şarj da dolmuyo anlamadım. Öpüyorum hepinizi. Menü bildiririm.
Günaydın orti.ne kusuru canım olur mu öyle şey.Sen zaten bi haftada öyle kilo veriyorsun ki bizim iki haftalık vermemize bedel oluyor...kızlar günaydın
geçmişi okuyacağım biraz allahtan çalışıyorum yoksa tlfnum yapılana kadar ne yapardım ben sizsiz
ayrıca sabaha güzel bir artı ile uyandım hadi bakalım kusura bakma orti
Günaydın orti.ne kusuru canım olur mu öyle şey.Sen zaten bi haftada öyle kilo veriyorsun ki bizim iki haftalık vermemize bedel oluyor...
Şeyi sorcaktım kayınvalidenler bi daha dönecekler mi sana yoksa kızından memlekete mi gidecekler artık?
E hadi bakalım bi zahmetşimdi eşyaları bende bu kızında kalır 15 felan ordan diğer kızına geçecekmiş sonra gelir bir iki gün kalır giderler heralde planlarında değişiklik olmazsa yani bu ay sonu girderler diye tahmin ediyorum
Gunaydin kizlarr cok sukur gecemiz sakin gecti sabah yine yukseldi atesi ama geri dustu insallah dahada iyi olacak
Allahim yaa merasimle gidiyor hatun sen bence seneye biseyler dusun bu nedir yaa anlamadigim bisey var ogullarida var dimi neden onlara degilde kizlarina gidiyolar 15 gunlugune yoksa senin elti cokmu fena kizzzşimdi eşyaları bende bu kızında kalır 15 felan ordan diğer kızına geçecekmiş sonra gelir bir iki gün kalır giderler heralde planlarında değişiklik olmazsa yani bu ay sonu girderler diye tahmin ediyorum
Bende cok sevindim canim ...iyi canım sevindim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?