- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.101
Allahim yaa merasimle gidiyor hatun sen bence seneye biseyler dusun bu nedir yaa anlamadigim bisey var ogullarida var dimi neden onlara degilde kizlarina gidiyolar 15 gunlugune yoksa senin elti cokmu fena kizzz
Oh çok şükür canım geçmiş olsunGunaydin kizlarr cok sukur gecemiz sakin gecti sabah yine yukseldi atesi ama geri dustu insallah dahada iyi olacak
Aynen canım katılıyorum ama baharın gelişiyle benim işlerim de yoğunlaşıyor ve pc başında oturamıyorum sürekli.Eve gidince daha aktif olmalıyım evet ama ev meşgalesi işte malum.Elimden geldiğince daha fazla paylaşım yapmaya çalışıcambahar geldi canlanmamız gerekirken daha bir sessiz buralar neden acaba
Geçmiş olsun canım.Geçen yaptırdığın kan tahlillerinde wbc ye bi bakar mısın varsa.Enfeksiyon varsa kanda o da ateş yapıyorGunaydin kizlarr cok sukur gecemiz sakin gecti sabah yine yukseldi atesi ama geri dustu insallah dahada iyi olacak
Gunaydin kizlarr cok sukur gecemiz sakin gecti sabah yine yukseldi atesi ama geri dustu insallah dahada iyi olacak
Aynen canım katılıyorum ama baharın gelişiyle benim işlerim de yoğunlaşıyor ve pc başında oturamıyorum sürekli.Eve gidince daha aktif olmalıyım evet ama ev meşgalesi işte malum.Elimden geldiğince daha fazla paylaşım yapmaya çalışıcam
Canim dün baya aktiftik sen yoktun maalesef canım. Hatta ben resim attım sen görmedin sanırımöyle canım ya maalesef benim bu aralar motivasyonum çok düşük toparlanmam lazım
Canim dün baya aktiftik sen yoktun maalesef canım. Hatta ben resim attım sen görmedin sanırım
ooo süper duruyorsun ay ben sizin gibi olmaya çalışıyorum siz daha da zayıflamaya çalışıyorsunuzCanim dün baya aktiftik sen yoktun maalesef canım. Hatta ben resim attım sen görmedin sanırım
Havalar ısınınca motive eksikliği ve aktiflik azalıyor canım genel olarak.Ben uzun yıllardır bu sitede olduğum için tecrübe ettim bunu.öyle canım ya maalesef benim bu aralar motivasyonum çok düşük toparlanmam lazım
Canim işte mesela bizim kiloya indiğinde de Şura da gitse dur bi 5 kilo daha falan diyeceksinooo süper duruyorsun ay ben sizin gibi olmaya çalışıyorum siz daha da zayıflamaya çalışıyorsunuz
Sende kısa zamanda 7 lere düşer foto atarsın yine canım.Azimlisin kararlısın,hedeflerin var...Ve gerçekleşmemesi için hiçbir neden yok...ooo süper duruyorsun ay ben sizin gibi olmaya çalışıyorum siz daha da zayıflamaya çalışıyorsunuz
Aynen bende bi 75 olsam yeter derdim ama yetmiyor ki.Hep daha fazla vermek istiyor insan.Yetinemiyorsun.Benim gözüm 6 larda şimdi mesela.65 yeter diyorum ama o kiloya da gelirsem inşallah 5 i de merak eder miyim bilememCanim işte mesela bizim kiloya indiğinde de Şura da gitse dur bi 5 kilo daha falan diyeceksin
Ne güzel bi duygu canım maşallah sana oku kendini kuzum nazara gelme :)Bugün beni uzun zamandır görmeyen bir abi şaşkınlıkla ne kadar zayıflamışsın bi operasyon falan mı geçirdin (mide küçültme) dedi...
Bende hayır tamamen kendi irademle sağlıklı bir şekilde verdim dedimŞaştı kaldı
Valla benim gözüm 38 beden olmakta. 38 beden olursam daha Zayıflamak istemem herhalde yani umarımAynen bende bi 75 olsam yeter derdim ama yetmiyor ki.Hep daha fazla vermek istiyor insan.Yetinemiyorsun.Benim gözüm 6 larda şimdi mesela.65 yeter diyorum ama o kiloya da gelirsem inşallah 5 i de merak eder miyim bilemem
aaa şaşırdım sürekli tartılmanatomurcukkk bir şey soracam şimdi ben her gün hatta nerdeyse her saat tartiliyorum iyice stres oldum bunaltti beni. Bu salidan sonra tartiyi kaldırıp bir hafta tartilmayayim diyorum tabi kacamaksiz menulerle. Ne dersin.
Birde persembeden itibaren recep ayı giriyor bende oruç tutabilirim 3 veya 4 gün
aaa şaşırdım sürekli tartılmanaSenin gibi bilinçli diyet yapan biri bu hatayı yapmamalı canım.Gün içinde kilomuzun değişkenlik gösterdiğini biliyoruz.İçtiğimiz su yediklerimiz illa ki artı çıkarır.
Ben her sabah wc sonrası kıyafetsiz tartılırım.En doğrusu haftada bir tabi.Bence de ya haftada yada sadece sabahları tartılmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?