Haydi Yine Yeniden...

Allahim yaa merasimle gidiyor hatun sen bence seneye biseyler dusun bu nedir yaa anlamadigim bisey var ogullarida var dimi neden onlara degilde kizlarina gidiyolar 15 gunlugune yoksa senin elti cokmu fena kizzz

ya hepsi fena o bir gerçek ama benim eşim biraz daha güler yüzlü bizden hariç 3 oğlu daha var hepimizde birbirimize yakınız evler.
gerçi ben evlenmeden önce eşimin ailesi yoktu ne anne baba ne kardeşler bilirlerdi biz evlendikten sonra aile oldular

bahar geldi canlanmamız gerekirken daha bir sessiz buralar neden acaba
Aynen canım katılıyorum ama baharın gelişiyle benim işlerim de yoğunlaşıyor ve pc başında oturamıyorum sürekli.Eve gidince daha aktif olmalıyım evet ama ev meşgalesi işte malum.Elimden geldiğince daha fazla paylaşım yapmaya çalışıcam

Gunaydin kizlarr cok sukur gecemiz sakin gecti sabah yine yukseldi atesi ama geri dustu insallah dahada iyi olacak

Gecmis olsun canim. Senin oglanla benim kiz hep ayni vakitlerde hastalaniyor. Ve atesleri de cok pis ne yapsan düşmüyor. Biz de 3 gundur atesliyiz

öyle canım ya maalesef benim bu aralar motivasyonum çok düşük toparlanmam lazım

öyle canım ya maalesef benim bu aralar motivasyonum çok düşük toparlanmam lazım
Havalar ısınınca motive eksikliği ve aktiflik azalıyor canım genel olarak.Ben uzun yıllardır bu sitede olduğum için tecrübe ettim bunu.
Sende uzun zamandır diyettesin ilk defa sanırım ve hatırı sayılır kilo verdin.Bunalman normaldir ama çabuk toparlarsın sen.Hele şu 7 lerin tadına bi var bak nasıl keyifleneceksin

ooo süper duruyorsun ay ben sizin gibi olmaya çalışıyorum siz daha da zayıflamaya çalışıyorsunuz
Sende kısa zamanda 7 lere düşer foto atarsın yine canım.Azimlisin kararlısın,hedeflerin var...Ve gerçekleşmemesi için hiçbir neden yok...

Canim işte mesela bizim kiloya indiğinde de Şura da gitse dur bi 5 kilo daha falan diyeceksin
Aynen bende bi 75 olsam yeter derdim ama yetmiyor ki.Hep daha fazla vermek istiyor insan.Yetinemiyorsun.Benim gözüm 6 larda şimdi mesela.65 yeter diyorum ama o kiloya da gelirsem inşallah 5 i de merak eder miyim bilemem

tomurcukkk bir şey soracam şimdi ben her gün hatta nerdeyse her saat tartiliyorum iyice stres oldum bunaltti beni. Bu salidan sonra tartiyi kaldırıp bir hafta tartilmayayim diyorum tabi kacamaksiz menulerle. Ne dersin.
Birde persembeden itibaren recep ayı giriyor bende oruç tutabilirim 3 veya 4 gün

Ne güzel bi duygu canım maşallah sana oku kendini kuzum nazara gelme :)

Aynen bende bi 75 olsam yeter derdim ama yetmiyor ki.Hep daha fazla vermek istiyor insan.Yetinemiyorsun.Benim gözüm 6 larda şimdi mesela.65 yeter diyorum ama o kiloya da gelirsem inşallah 5 i de merak eder miyim bilemem
Valla benim gözüm 38 beden olmakta. 38 beden olursam daha Zayıflamak istemem herhalde yani umarım

aaa şaşırdım sürekli tartılmana Senin gibi bilinçli diyet yapan biri bu hatayı yapmamalı canım.Gün içinde kilomuzun değişkenlik gösterdiğini biliyoruz.İçtiğimiz su yediklerimiz illa ki artı çıkarır.
Ben her sabah wc sonrası kıyafetsiz tartılırım.En doğrusu haftada bir tabi.Bence de ya haftada yada sadece sabahları tartılmalısın

Ben akşam eve giderim üzerimi çıkarırken bir tartılırım bir de yatağa girerken birde sabah wc den sonra yani günlk rutin bu şekilde evde olsam gün içerisinde de kesin tartılırım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…