Haydi Yine Yeniden...

Ben akşam eve giderim üzerimi çıkarırken bir tartılırım bir de yatağa girerken birde sabah wc den sonra yani günlk rutin bu şekilde evde olsam gün içerisinde de kesin tartılırım heralde
olmaaazzzz,sürekli tartılmak bilinç altı yapar psikolojini bozar canımcım.Her sabah aç tartıl kıyafetsiz

Ben akşam eve giderim üzerimi çıkarırken bir tartılırım bir de yatağa girerken birde sabah wc den sonra yani günlk rutin bu şekilde evde olsam gün içerisinde de kesin tartılırım heralde
Aynen canım sorma Her heladan sonra :))

Canim bilmez miyim sürekli değişiyor gün içinde ama işte mesela aksamlari bile karşılaştıriyorum falan benimde mesela salı sabahları hep aynı ince bir pijama takımım var onunla tartuliyorum. Ama bu hafta ceza verecem kendime tartiyi gözümün önünden kaldiracam bakalım

zaten bu aralar motivasyon yerler de hiç diyet yapasım yok kilo veremiyom diye canım sıkılıyor
Her hafta vereceksin diye bir kaide yok canım.Bir çoğumuz haftalarca sabit kaldık moral mi bozduk hayır tabii.
Hiç sıkma canını sen.Sürekli tartılıp sabit görmek canını sıktı.Aç kalıyorum niye eksi değilim diyorsun kendince.Ve strese soktun metonu

aynen öyle canım bir şey yemiyorum ama tartı kendini hiç değiştirmiyor birde tabi hafta sonu gazabı bugün artı gördüm

Menumu vereyim fıstıklar
@butterfly143 M Melrin
Sabah 8.30: ılık limonlu şu
2 kuru kayısı
1 has yumurta
1 kk peynir
Ara: Sek Nescafe, 2 dlim bitter

Öğle 12.00: karışık ızgara tabağı
2 kaşık bulg pilavı
El büyükl. Lavas
Salata, 1 bardak ayran

Ara 15.00: Türk Kahvesi

Aksam 16.20: 1 kase tar. çorbası
1 küçük biber dolması
3 kaşık yoğurt
yeşil çay
3 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…