- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.121
Ben akşam eve giderim üzerimi çıkarırken bir tartılırım bir de yatağa girerken birde sabah wc den sonrayani günlk rutin bu şekilde evde olsam gün içerisinde de kesin tartılırım heralde
Aynen canım sorma Her heladan sonra :))Ben akşam eve giderim üzerimi çıkarırken bir tartılırım bir de yatağa girerken birde sabah wc den sonrayani günlk rutin bu şekilde evde olsam gün içerisinde de kesin tartılırım heralde
Aynen canım sorma Her heladan sonra :))
Canim bilmez miyim sürekli değişiyor gün içinde ama işte mesela aksamlari bile karşılaştıriyorum falanaaa şaşırdım sürekli tartılmanaSenin gibi bilinçli diyet yapan biri bu hatayı yapmamalı canım.Gün içinde kilomuzun değişkenlik gösterdiğini biliyoruz.İçtiğimiz su yediklerimiz illa ki artı çıkarır.
Ben her sabah wc sonrası kıyafetsiz tartılırım.En doğrusu haftada bir tabi.Bence de ya haftada yada sadece sabahları tartılmalısın
olmaaazzzz,sürekli tartılmak bilinç altı yapar psikolojini bozar canımcım.Her sabah aç tartıl kıyafetsiz
Canını sıkma canım sen bu aralar biraz cisslar yedin ondan olabilir canımzaten bu aralar motivasyon yerler de hiç diyet yapasım yok kilo veremiyom diye canım sıkılıyor
Aynen canım sorma Her heladan sonra :))
Aaaaa siz bu kilo verme işini hayatınızın merkezine oturtmuşsunuz kızlar.Öyle ikide bir tartılınır mı hiç.Duymayım bundan sonra.Saklansın o tartılar bakiyiiimmmvalla canım ya o yüzden takılıp kalıyorum aynı kiloda
Her hafta vereceksin diye bir kaide yok canım.Bir çoğumuz haftalarca sabit kaldık moral mi bozduk hayır tabii.zaten bu aralar motivasyon yerler de hiç diyet yapasım yok kilo veremiyom diye canım sıkılıyor
Aaaaa siz bu kilo verme işini hayatınızın merkezine oturtmuşsunuz kızlar.Öyle ikide bir tartılınır mı hiç.Duymayım bundan sonra.Saklansın o tartılar bakiyiiimmm
Her hafta vereceksin diye bir kaide yok canım.Bir çoğumuz haftalarca sabit kaldık moral mi bozduk hayır tabii.
Hiç sıkma canını sen.Sürekli tartılıp sabit görmek canını sıktı.Aç kalıyorum niye eksi değilim diyorsun kendince.Ve strese soktun metonu
inciiitanesi sizin evdeki demirbaşlar da gittiğine göre işten eve gidince zumba leslie falan mı yapsan .hem eğlenceli olur hem kilo vermen yeniden başlar sıkılaşırsın
3 mil olanı 1 saat kadar sürüyor.istersen 2 mille başla sen sonra artırırsınevet bugün bende yapmayı düşünüyorum leslie hangisini yapayım sanırım kademe kademe
tamam canım nete leslie 2 mil yazsam çıkar sanırım değilm mi3 mil olanı 1 saat kadar sürüyor.istersen 2 mille başla sen sonra artırırsın
Çıkar canım da net sınırsızsa aç izle yoksa hergün izlemek gb yer.tamam canım nete leslie 2 mil yazsam çıkar sanırım değilm mi
bana burda paylaşır mısınız hem zumba hem leslie sonra indireyim tlfonumaÇıkar canım da net sınırsızsa aç izle yoksa hergün izlemek gb yer.
Yada indir istersen
Bende var 3 mil ama atamadım buraya
Tamam şekerimAaaaa siz bu kilo verme işini hayatınızın merkezine oturtmuşsunuz kızlar.Öyle ikide bir tartılınır mı hiç.Duymayım bundan sonra.Saklansın o tartılar bakiyiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?