Haydi Yine Yeniden...

Menümü vereyim canlar. Tel sabahtandır şarjda ve %20 nin üstüne çıkmıyo. Tık diye de bitiyo of sinir oldum
tevafuk55 M Melrin

Kahvaltı (10:00)
patatesli yumurta(1 küçük patates+3 yumurta) az yağda
2 kk b peynir, 1 d tb ekmek, çay

Ara (12:00)
1 küçük kase çilek

Öğle (15:00)
5 kaşık kıymalı patlıcan yemeği (kızartmadım fırında pişti)
1 dilim tb

yemekten sonra
Ş.siz nescafe, 3 dilim bitter

Ara (17:45)
kiraz saplı form çayı

Akşam (19:00)
4-5 kaşık kıymalı patlıcan, küçük kase yoğurt, bol kıvırcık salata

Ara
limonlu soda

3 lt su
30 dk zumba
100 mekik
50 ip

menün güzel
spor şahane canım

Bu menü bu spor harika gözüküyor

Yapamıyorum aslında tembellik yapıyorum okul çok yoğun eve gelince pertim çıkmış oluyor eskiden de öyleydi zorluyordum kendimi şimdi biraz saldım bugün miladım olsun bugün spor yapılacak

Ortağım bende bu karara uyarım

Tartı benim için step tahtası gibi

Menu ve sporun cok guzel canim

Kankim supersin sporun da var daha ne olsun

Afiyet olsun canım gayet düzenli :))

angelina35
12 :10
sucuklu yumurta
yarım kk peynir
yarım salatalık
1 er çay kaşığı kaymak bal çilek reçeli
3 çiğ köfte (market işi etsiz)
1 dilim ekmek

17:10
1 finacan tarçınlı süt
3 kuru kayısı
3 ceviz

16 :30
2 baget
2 dilim patates
1 dilim ekmek
2 cin biber turşusu

Geçmiş olsun canım.Geçen yaptırdığın kan tahlillerinde wbc ye bi bakar mısın varsa.Enfeksiyon varsa kanda o da ateş yapıyor
Baktim canim 9.8 cikmis sinir 14 bu kez grip oldu canim gripten yukseliyo bogaz olsaydi oooo ho simdiye 39 gecmisti ates insallah cabuk atlatir bu kez ...

Afiyet olsun canım ama mısır ekmeği biraz fazla geldi bana ama sen tabiki onu nasıl yakacağını bikiyorsunndur

Çok güzel

Menun cok guzel tatlim afiyet olsunn

Hurmalar yedi tane olmus bende cok seviyorum hurmayi helede canim tatli istediginde cok faydasini goruyorum afiyet olsun fistik menun guzel

Afiyet olsun canım sabah sağlam kalaninda
Dengelemissin.

Afiyet olsun canım ama mısır ekmeği biraz fazla geldi bana ama sen tabiki onu nasıl yakacağını bikiyorsunndur
Piyangodan cikti canim.aslinda yeme isi bitmisti tam yemegin sonunda piyasaya cikti kabugundan yedim el kadar.pek aram yoktur normalde kirmamak icin yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…