- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.201
Evet canim iki dilim aceleden suyumu ve sporumu yazmamisimÇok güzel bir menü akşam iki patates iki dilim değil mi
Cansin sen can hissiyat diyelim fistik altinci his tavan bendeortağım yaa az önce lafını ettim hemen kulağın çınladı geldin bir insan bu kadar mı iyi olur seni yaradana kurban olurummmmm
Aynen canım hepimiz için söyledim zatenben bi kilo alımını durdurayım ortağımında oğluşu iyileşsin inşallah gribi geçsin bizde süper olucazz
siz süper biz süper onlar süper inşallah hepimiz süper olıcaz tey tey teyyyyy
Kuzum ne guzel kararlar almissin bayildim brnde uyabilirim sanaAynen canım hepimiz için söyledim zatenyarın bakicimi da diyete sokuyorum bir haftada iki kilo sözü verdim o da verecek inş :))
rabbim esirgesin seni maşallahCansin sen can hissiyat diyelim fistik altinci his tavan bende
Yarın akşama kadarannem 1 tane okuyacak şimdi
yarına kadar dediğin bu gece bitmesi mi lazım ne zaman kadar süre var
çok yürümüşsün gülüm birden çok fazla yürümeye başladın düzenli mi bu kadar yürüyecen hepekim2009 kuzum 3litre su ictim
Vee 8km yurudum cokmu yurumusum yine ne allahtan komsum hastaydi yoksa ben dag tas demez yururdumm he he he
annem 1 tane okudu az önce yarın öğleye kadar 2 tane daha yasin okurum dediYarın akşama kadar
Aynen ya hıçkıra hıçkıra ağlasam olur yanivallaha mı sen de miiine oluyor yaaa bize baktım kilo vermemdurdu artıya çıkıyorum yemeği de arttırdım yine de fazla fazlaa çıkıyorum baskülde
3 tane ayyy çok sevindim Rabbim kabul etsinannem 1 tane okudu az önce yarın öğleye kadar 2 tane daha yasin okurum dedi
amin senin de okuduğunu kabül etsin :)3 tane ayyy çok sevindim Rabbim kabul etsin
Uyalim canım benim. Ben sıkıldım artık bi ver bi dur. Pes etmeden arttirip eksiltmeden düzenli yemeliyiz. Kendi adıma azaltinca veririm diyorum ama nafile. Bakalım bi Bismillah diyelim yarınKuzum ne guzel kararlar almissin bayildim brnde uyabilirim sana
haftaya telaffi ederiz gülüm ben sıkta tartılmadım benim de1 kilo dan fazla artım vargünaydınlar
ilk artı bildirim inşallah son olur
geçen hafta 84,8
bugün 85,8
fark + 1 kilo
valla bende var bir anormallik zaten şişim yüzük parmağıma oturmuş
ha bu arada beni bu hafta tartı manyaklığı bu hale getirdi sabah eşime verdim sakladı
aynen canım ya ne kadar sıkı tutucam kilo vereceğim diye kendimi şartlandırırsam o hafta tam tersi oluyorgeçen hafta 99.7
bu hafta 101
cuma bile 99.4 düm neden şiştim ben yaaa kendi kendimi dövesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?