Haydi Yine Yeniden...

daha 1 dk önce anneme dediklerimi sen yazmışsın çok güzel karar akşam bizde çorba yoğurt yesek dedik baktık şişiyoruz:)

Kizlar tam menu yorumluyodum tel gitti kitlendi actim zor bela sarj da takili hemen menumu yazayim gitmeden
ekim2009
Sabah : iki tane etimek
Ucgen peynir
Domates salatalik
Uc kup kasar
Uc tane zeytin 10 00
Oglen : iki tane biskuvi
Uc tane jelibon oglus tikistirdi agzima 13 30
Ara : 16 00
Bir domates
Bir dilim tb ekmek
Aksam 18 00
Dort bes parca kemikli tavuk
Iki tane patates
Bir bardak ayran
Ara : 3 tane hurma 21 00
Bir tam ceviz
Sekersiz cay

Afiyet olsun canım gusel.menu bence

afiyet olsun ortağım akşam yemeklerimiz aynı olmuş:)

Ekimim yarın bol eksiler getirecek gibi duruyorsun

Ne güzel.topluca uygulayalim canım
keşke sürekli uygulayabilsek ne iyi olur
ben hızlıca menümü yazdım annemle yürüyüşe gittik ben kalın kalın giyindim üşüyorum hala:))
azcık terledim gelince hemen banyoya girdim annem ne güzel terlemişti cırcıvık olmuştu ben neden öyle terlemiyorum üstelik 4 kat giyindim ve şişkinlikten ölücem sandım benim fibromiyalji boyun yerine yine mide karın kısmında şişlik yaparak nüksediyor galiba 9 aylık gebe gibi dolanıyorum

Çok güzel bir menü akşam iki patates iki dilim değil mi

Bugün nöbetçiydim okulda hiç oturmadım inan şimdi yarın ki yemekleri yaptım yeni oturdum daha makineyi boşaltıp yeni kirlettiklerimi koyacağım niye benim işim bitmiyor üzerine artıdayım offffffff ben nirelere gidem

Kızlar bişey soracaktım arkadaş yasin dağıtıyordu yarına kadar içimizden okuyacak var mı ben 20 tane aldım ne kadar kalırsa onu ben okuyacagim

Ben öyle bi kınanacam ki konya ovası hiç kalır ne oldu anlamadım ama mahvoldum
vallaha mı sen de miii ne oluyor yaaa bize baktım kilo vermemdurdu artıya çıkıyorum yemeği de arttırdım yine de fazla fazlaa çıkıyorum baskülde

Ortağım bu hafta bitti artık pismanlik yok haftaya süper olacaz inş
ben bi kilo alımını durdurayım ortağımında oğluşu iyileşsin inşallah gribi geçsin bizde süper olucazz
siz süper biz süper onlar süper inşallah hepimiz süper olıcaz tey tey teyyyyy

Afiyet olsun canim menun cok guzel insallah yarin eksileri gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…