Haydi Yine Yeniden...

hahahah bende bu gün kendime farkında olmadan yine diyet psikolojisine girdim ondan şiştim herhalde diyeti hayatımdan son kez çıkarıyorum dedim allah hepimizin hayrını versin :)))

Canim hiç moralini bozma. Bugün bende yeniden bi azimle başlıyorum inşallah. Tartiyi da kaldırdım.

Bu hafta madem 69 u göremedim, önümüzdeki hafta 69 u görmeden 68 e inerim bende . Artık o beni istemiyorsa ben onu hiç istemiyorum hıhh Hedefim 68 küsür
tebrikler gülüm hem sabit kalabildiğin için hem de direk 68 i göreceğin için en doğru karar seni istemeyeni görmezden gelip es geçmek 69 da neymiş vışşşş

Dün akşam eşimin halasına gittik.Telefon elime geçmedi hiç.Ordan döndük uyuyakalmışım saat 10 da.sabah işe kakltım.Çocuğu kv uyutup yatırmış yerine...
dinlenmişsindir bi güzel işte ne güzel olmuş :) ve tebrikler sabitttesin sen de:)
tomurcuğum eşim asla 84 ü geçmezdi 82 küsürlerle 83 arası dolanırdı bu sabah 85.2 çıktı değişik yada çok bişey yemedim su tuttum acaba diye bana soruyor :) bu hafta herkeste artı çıkıyor nedense en iyisibiz buna mevsim dönümüne bedenimiz uyum sağlamaya çalışıyor diyip moral bozmayalım

kesinlikle canım ayıptır söylmesi bir kaç gündür gazman gibiyim çok kötü iş yerinde olunca sürekli tuvalete kaçıyorum felan yada tutuyorum çok garip yani

kesinlikle canım ayıptır söylmesi bir kaç gündür gazman gibiyim çok kötü iş yerinde olunca sürekli tuvalete kaçıyorum felan yada tutuyorum çok garip yani
dün akşam şişten ölecektim işin kötüsü kazık kadar kadınım yeni doğan bebeler gibi gaz çıkaramam bu gün ikimiz de kimyonlu yoğurt mu yesek gaz şiş ne varsa alsın götürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…