- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.241
Geçen hafta 64.8
Bu hafta. 66.1
Maalesef artı 1.3
Ortağım sağlık olsun bu hafta farklı olacak inşGeçen hafta 64.8
Bu hafta. 66.1
Maalesef artı 1.3
Bu hafta madem 69 u göremedim, önümüzdeki hafta 69 u görmeden 68 e inerim bende. Artık o beni istemiyorsa ben onu hiç istemiyorum hıhh Hedefim 68 küsür
inşallah canım bende karar verdim yeni diyete başladığım için hızlı veririm inşallah
ayrıca senide tebrik ederim sabit kaldığın için
süpersin tebrikler canımGünaydın canlarım. Eksideyim ama hakettiğim eksi bu değil. Geçen hafta zaten sabittim. Bu hafta daha çok gitmesi lazımdı. Gene 69'u göremedim uffffaslında gördüm tartıya ilk çıkınca 68,7 oluyo sonra yükseliyo belki de direk 68'lere inerim inşallahhhhh. Böyle düşüneyim de moralim yerine gelsin. Bir şey ısrarla olmuyorsa belki de daha iyisi olacağı içindir diyeyim ve bildirimimi yapayım.
Geçen hafta 71,2
Güncel 70,5
Fark 700 gr.
Yeni diyet ne canım? Kim kim yapacaksınız?
Bende vereyim o zaman
Geçen hafta: 70.0
Bu hafta: 70.0
Bu hafta güç bela sabit oldum arkadaşlar artim vardı normalde 6 lari yine göremedim
yok canım yani şöyle anlatamadım sanırım hani buraya ilk geldiğim gün var ya kendimi o kadar motive dolu hissetmek için ilk gün diyete başlıyorcasına azimli olacağım
Aynen kankim ya sormaHehe kankim yaaa bayıldım mesajınabende de buna benzer bir durum yaşandı. Tartıya ilk çıkıyorum 68'leri gösteriyo küt 70 oluyo gösteriyo ama elletmiyo töbe yarabbim
Biz varya hep arti korkusu yasaya yasaya sürekli artı görur olduk.beynimizi resmen olumsuza sartliyoruz. Ins düzeltiriz canımKankim ne güzel sabit kaldın işte bak artın gitti. Daha dün artıydın bu bile büyük bişey. Ama çok sinir bozucu ya 100 gram bile aşağı oynamaz mı.. Ben de 70,3 görmüştüm ama bugün 70,5 neyse napalım önümüze bakıcaz artık. Lahmacun yaktı beni. Onun artısı gitti iyi ki..
Veee çok sevdiğim arkası dantelli gömleğim 38 beden olan gömlek cuuuk diye olur :)
Aynen kankim ya sormaama eksi bildirim verdin valla Tebrikler canım benim
Biz varya hep arti korkusu yasaya yasaya sürekli artı görur olduk.beynimizi resmen olumsuza sartliyoruz. Ins düzeltiriz canım
Ben bugünden itibaren 68 kiloyum dicem. Kendime de soranlara damotive olup 68 olurum kesin
Tebrik ederim canım.Günün ilk eksi bildirimi.İnşallah angelina da eksi yapar da moralimiz biraz daha düzelirGünaydın canlarım. Eksideyim ama hakettiğim eksi bu değil. Geçen hafta zaten sabittim. Bu hafta daha çok gitmesi lazımdı. Gene 69'u göremedim uffffaslında gördüm tartıya ilk çıkınca 68,7 oluyo sonra yükseliyo belki de direk 68'lere inerim inşallahhhhh. Böyle düşüneyim de moralim yerine gelsin. Bir şey ısrarla olmuyorsa belki de daha iyisi olacağı içindir diyeyim ve bildirimimi yapayım.
Geçen hafta 71,2
Güncel 70,5
Fark 700 gr.
Iyi günlerde kullan canım benimVeee çok sevdiğim arkası dantelli gömleğim 38 beden olan gömlek cuuuk diye olur :)
Selam kizlar cok zor bi gece gecirdik dun oglum sabaha kadar ciglik atti tam yatirdim uyudu diyorum tekrar o bagrinca abiside ona bagirdi uyku sersemi bu kezde basladi aglamaya sabaha karsi yattim simdi uyandim wc yede cikmadim ama gec kalmasin vereyim kilo bildirimini
Gecen hafta 70 100
Bu hafta 70 100
Bunada sukur artiydaydim
Bende de durum aynı canım gece boyu uyulmamamız yokmuş gibi sabah 6 da uyandıSelam kizlar cok zor bi gece gecirdik dun oglum sabaha kadar ciglik atti tam yatirdim uyudu diyorum tekrar o bagrinca abiside ona bagirdi uyku sersemi bu kezde basladi aglamaya sabaha karsi yattim simdi uyandim wc yede cikmadim ama gec kalmasin vereyim kilo bildirimini
Gecen hafta 70 100
Bu hafta 70 100
Bunada sukur artiydaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?