Haydi Yine Yeniden...

Günaydın canlarım. Eksideyim ama hakettiğim eksi bu değil. Geçen hafta zaten sabittim. Bu hafta daha çok gitmesi lazımdı. Gene 69'u göremedim uffff aslında gördüm tartıya ilk çıkınca 68,7 oluyo sonra yükseliyo belki de direk 68'lere inerim inşallahhhhh. Böyle düşüneyim de moralim yerine gelsin. Bir şey ısrarla olmuyorsa belki de daha iyisi olacağı içindir diyeyim ve bildirimimi yapayım.

Geçen hafta 71,2
Güncel 70,5
Fark 700 gr.

Bu hafta madem 69 u göremedim, önümüzdeki hafta 69 u görmeden 68 e inerim bende . Artık o beni istemiyorsa ben onu hiç istemiyorum hıhh Hedefim 68 küsür

Hehe kankim yaaa bayıldım mesajına bende de buna benzer bir durum yaşandı. Tartıya ilk çıkıyorum 68'leri gösteriyo küt 70 oluyo gösteriyo ama elletmiyo töbe yarabbim

süpersin tebrikler canım

Bende vereyim o zaman
Geçen hafta: 70.0
Bu hafta: 70.0
Bu hafta güç bela sabit oldum arkadaşlar artim vardı normalde 6 lari yine göremedim

Kankim ne güzel sabit kaldın işte bak artın gitti. Daha dün artıydın bu bile büyük bişey. Ama çok sinir bozucu ya 100 gram bile aşağı oynamaz mı.. Ben de 70,3 görmüştüm ama bugün 70,5 neyse napalım önümüze bakıcaz artık. Lahmacun yaktı beni. Onun artısı gitti iyi ki..

yok canım yani şöyle anlatamadım sanırım hani buraya ilk geldiğim gün var ya kendimi o kadar motive dolu hissetmek için ilk gün diyete başlıyorcasına azimli olacağım

Anladım canım hadi bismillah :) ama sen baya verdin arada böyle olacak bozma moralini. Haftaya fazla fazla verirsin sen.

Hehe kankim yaaa bayıldım mesajına bende de buna benzer bir durum yaşandı. Tartıya ilk çıkıyorum 68'leri gösteriyo küt 70 oluyo gösteriyo ama elletmiyo töbe yarabbim
Aynen kankim ya sorma ama eksi bildirim verdin valla Tebrikler canım benim
Biz varya hep arti korkusu yasaya yasaya sürekli artı görur olduk.beynimizi resmen olumsuza sartliyoruz. Ins düzeltiriz canım

Aynen kankim ya sorma ama eksi bildirim verdin valla Tebrikler canım benim

Biz varya hep arti korkusu yasaya yasaya sürekli artı görur olduk.beynimizi resmen olumsuza sartliyoruz. Ins düzeltiriz canım

Ben bugünden itibaren 68 kiloyum dicem. Kendime de soranlara da motive olup 68 olurum kesin

Tebrik ederim canım.Günün ilk eksi bildirimi.İnşallah angelina da eksi yapar da moralimiz biraz daha düzelir

Selam kizlar cok zor bi gece gecirdik dun oglum sabaha kadar ciglik atti tam yatirdim uyudu diyorum tekrar o bagrinca abiside ona bagirdi uyku sersemi bu kezde basladi aglamaya sabaha karsi yattim simdi uyandim wc yede cikmadim ama gec kalmasin vereyim kilo bildirimini
Gecen hafta 70 100
Bu hafta 70 100
Bunada sukur artiydaydim

geçmiş olsun canım
sabit kalmışsın tebrikler

Bende de durum aynı canım gece boyu uyulmamamız yokmuş gibi sabah 6 da uyandı çok geçmiş olsun canım. Buna da şükür sabitiz en azından. Çok güzel bir yazı buldum ilerleyen saatlerde paylasacam. Hepimize hitap ediyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…