Haydi Yine Yeniden...

İyi fikir canım

Kendimi denedim canım ne zaman stres olsam tartı için o zaman ödem oluyorum. Bir de ben stres olunca sizden 20-30 kat fazla stres hormonu salgılıyorum artık sen düşün bendeki stresi ve ödemi. Kortizol bir de kilo aldırır. Ama bendeki mücadele büyük aksine kilo verdim. Mesela geçen gün dedim ki şimdi tartıya çıkıcam ve 70,5 kilo gelicem dedim bi çıktım vallahi 70,5 geldim. Psikoloji çok önemli.

Kesinlikle ekim canım paylaşmıştı ya bana vucudumuzun %70 su diye bir video aynen psikolojı çok önemli

Sorma canim yaa buyuk oglan bile zor uyandi cocuguda uyutmadi delirmis gibiydi hic boyle yapmazdi ailecek zombi olduk yat kalk afedersiniz mal oldum yazik esimde zapdedemedi simdi uyuyor pasam neyse iyi olsunda onemli degil . ... uykusuzluktan wc ye cikamadim belki 69 altini bile gorurdum cok yurudu bu hafta ins haftaya hepimiz iyi kilolar veririz ...

Çok geçmiş olsun canım yaa uykusuzluk insanı perişan ediyo...

Olsun canım sabit kalmakta büyük başarı. Ama sen ödem olmuşsundur uyumayınca bende de oluyo. Belki de 69 falansın. Neyse haftaya beraberce görelim inşallah 69 ları.

Geçmiş olsun dostum.
İnşallah haftaya görürsün 68i sende

Bu arada bu öğlen yemek yokmuş. Bir ayran içtim arkadasta mantı getirmişti 1 kaşık ondan yedim ama doymadım eve 2 buçuk gibi gidiyorum iki küçük biber dolması yesem olur mu ne dersiniz. Aksama da çorba ve yoğurt olur mu. D Deligonul783

Eline sağlık tomurcugum. Grubumuza nazar değiyor sanki. Haftaya her şey daha güzel olacak inş. Herkesi emeginden azminden dolayi tebrik ederim özellikle tek eksi ile D Deligonul783 kankimi tebrik ederim

Son düzenleme:

bence olur canım derken sıkıntı olmaz ye yani dolmayı
bende şimdi yemekhaneye baktım kuru fasulye var malum yemiyorum 2 kase çorba mercimek bir bardakta ayran içsem çok mu olur

bence olur canım derken sıkıntı olmaz ye yani dolmayı
bende şimdi yemekhaneye baktım kuru fasulye var malum yemiyorum 2 kase çorba mercimek bir bardakta ayran içsem çok mu olur
Kalori olarak öğlen yemeği kalorisinde oluyor aslında. Ama miden genislemesin istersen varsa iki dilim tam b. ekmekle de yiyebilirsin yanına ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…