- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.261
İyi fikir canım
Tebrik ederim canım.Günün ilk eksi bildirimi.İnşallah angelina da eksi yapar da moralimiz biraz daha düzelir
Kendimi denedim canım ne zaman stres olsam tartı için o zaman ödem oluyorum. Bir de ben stres olunca sizden 20-30 kat fazla stres hormonu salgılıyorum artık sen düşün bendeki stresi ve ödemi. Kortizol bir de kilo aldırır. Ama bendeki mücadele büyük aksine kilo verdim. Mesela geçen gün dedim ki şimdi tartıya çıkıcam ve 70,5 kilo gelicem dedim bi çıktım vallahi 70,5 geldim. Psikoloji çok önemli.
Iyi günlerde kullan canım benim
Sorma canim yaa buyuk oglan bile zor uyandi cocuguda uyutmadi delirmis gibiydi hic boyle yapmazdi ailecek zombi olduk yat kalk afedersiniz mal oldum yazik esimde zapdedemedi simdi uyuyor pasam neyse iyi olsunda onemli degil . ... uykusuzluktan wc ye cikamadim belki 69 altini bile gorurdum cok yurudu bu hafta ins haftaya hepimiz iyi kilolar veririz ...Bende de durum aynı canım gece boyu uyulmamamız yokmuş gibi sabah 6 da uyandıçok geçmiş olsun canım. Buna da şükür sabitiz en azından. Çok güzel bir yazı buldum ilerleyen saatlerde paylasacam. Hepimize hitap ediyor .
Sorma canim yaa buyuk oglan bile zor uyandi cocuguda uyutmadi delirmis gibiydi hic boyle yapmazdi ailecek zombi olduk yat kalk afedersiniz mal oldum yazik esimde zapdedemedi simdi uyuyor pasam neyse iyi olsunda onemli degil . ... uykusuzluktan wc ye cikamadim belki 69 altini bile gorurdum cok yurudu bu hafta ins haftaya hepimiz iyi kilolar veririz ...
Selam kizlar cok zor bi gece gecirdik dun oglum sabaha kadar ciglik atti tam yatirdim uyudu diyorum tekrar o bagrinca abiside ona bagirdi uyku sersemi bu kezde basladi aglamaya sabaha karsi yattim simdi uyandim wc yede cikmadim ama gec kalmasin vereyim kilo bildirimini
Gecen hafta 70 100
Bu hafta 70 100
Bunada sukur artiydaydim
Çok şık canım.güle güle giyGömleğim ve benarkası çok güzel ama çekemedim tek başıma.
Geçmiş olsun dostum.Sorma canim yaa buyuk oglan bile zor uyandi cocuguda uyutmadi delirmis gibiydi hic boyle yapmazdi ailecek zombi olduk yat kalk afedersiniz mal oldum yazik esimde zapdedemedi simdi uyuyor pasam neyse iyi olsunda onemli degil . ... uykusuzluktan wc ye cikamadim belki 69 altini bile gorurdum cok yurudu bu hafta ins haftaya hepimiz iyi kilolar veririz ...
çok begendim maşallahGömleğim ve benarkası çok güzel ama çekemedim tek başıma.
Harikasın kankim maşallah sanaGömleğim ve benarkası çok güzel ama çekemedim tek başıma.
Eline sağlık tomurcugum. Grubumuza nazar değiyor sanki. Haftaya her şey daha güzel olacak inş. Herkesi emeginden azminden dolayi tebrik ederim özellikle tek eksi ile D Deligonul783 kankimi tebrik ederimEki Görüntüle 1808817
HAFTANIN BİRİNCİSİ .............................. D Deligonul783 ................... -0,7 kg
GRUP ORTALAMALARI
1- BUTTERFLY + TEVAFUK + MELRİN = +0,2 kg
2- TOMURCUK + İNCİTANESİ = +0,5 kg
3- EKİM + ANGELİNA = +0,65 kg
Bu arada bu öğlen yemek yokmuş. Bir ayran içtim arkadasta mantı getirmişti 1 kaşık ondan yedim ama doymadım eve 2 buçuk gibi gidiyorum iki küçük biber dolması yesem olur mu ne dersiniz. Aksama da çorba ve yoğurt olur mu. D Deligonul783
Cok guzel olmus tatlimm iki kilo sonra bildigin fistik olursun sen cok begendimGömleğim ve benarkası çok güzel ama çekemedim tek başıma.
Çok şişirir senibence olur canım derken sıkıntı olmaz ye yani dolmayı
bende şimdi yemekhaneye baktım kuru fasulye var malum yemiyorum 2 kase çorba mercimek bir bardakta ayran içsem çok mu olur
Kalori olarak öğlen yemeği kalorisinde oluyor aslında. Ama miden genislemesin istersen varsa iki dilim tam b. ekmekle de yiyebilirsin yanına ayranbence olur canım derken sıkıntı olmaz ye yani dolmayı
bende şimdi yemekhaneye baktım kuru fasulye var malum yemiyorum 2 kase çorba mercimek bir bardakta ayran içsem çok mu olur
Olabilir canim hic uyuyamadikki dedigin gibi belkide 69 falanim haftaya insallah dahada cok kilo veririz ...Olsun canım sabit kalmakta büyük başarı. Ama sen ödem olmuşsundur uyumayınca bende de oluyo. Belki de 69 falansın. Neyse haftaya beraberce görelim inşallah 69 ları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?