Haydi Yine Yeniden...

Ellerine saglik kuzum benim butun gruplar artida bir tek butterfly kilo vermis tebrik ederim tatlim seni kilo vermek icin caba gosteren herkese emeginden dolayi tebrik ediyorumm haftaya daha fazla eksi gorme umudu ile

Olur tabiki canım. Sen beni dinleyip şu akşam öğününe salata da koysana tatlım

Kızlar şu korseden alayım diyorum ne dersiniz? İncelteceğine çok inanmıyorum ama şekil vereceği kesin. Hem mayısta düğün var elbisemin içine giyerim. Belim incecik olur. Ne dersiniz? Sıkma derecesi ayarlanabilir olduğu için sevdim. Doğum sonrası bile kullanılır bu.

Eklentiler

• Screenshot_20160405-130733.webp
    13 KB · Görüntüleme: 41
İnternet satışı bir ürünse pek güven olmaz canım.Görmeden alma bu tip şeyleri bence

Çok iyi görünüyor ama tomurcuğunda dediği gibi net satışalrı nasıl olur acaba

o bel kemerlerini sürekli takmak lazım zamanla kemikleri birbirine yanaştırıyor iç organlarıda kıstırdığı için rahim ve mesane sarkmasına neden oluyormuş bence zararlı bir ürün

ay beni de alsana yanına nasıl uykum var nasıl anlatamam şimdi kahve içiyom açılmak için
gözüm bile şehla görüyor beni de al yanına yazdığını farketmedim iyi mi şimdi gördüm anladım heheheh gel kızzz çarşaflarıda yeni ütüledim temiz temiz sana da bi yatak açarız ne olacak:)

İnternet satışı bir ürünse pek güven olmaz canım.Görmeden alma bu tip şeyleri bence

Resmi satış sitesi canım bir de şu an çok uygun. Çok bi para olsa düşünürdüm ama deneyeyim dedim. Pek olumsuz bi yorum da bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…