- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.281
Kalori olarak öğlen yemeği kalorisinde oluyor aslında. Ama miden genislemesin istersen varsa iki dilim tam b. ekmekle de yiyebilirsin yanına ayran
Çok şişirir seni
Yani bir küçük dilim beyaz ekmek ye bence canım ayranla berabertam buğday gelmiyor işte neyse 1 kase içeyim bari
Tesekkur ederim dostum agzin bal yesin insallah 68 olurumm cok istiyorumm km lercede yuruyorum bu ugurda rabbim hic birimizin emegini bosa cikarmasin ins ..Geçmiş olsun dostum.
İnşallah haftaya görürsün 68i sende
Ellerine saglik kuzum benim butun gruplar artida bir tek butterfly kilo vermis tebrik ederim tatlim seni kilo vermek icin caba gosteren herkese emeginden dolayi tebrik ediyorumm haftaya daha fazla eksi gorme umudu ileEki Görüntüle 188817
HAFTANIN BİRİNCİSİ .............................. D Deligonul783 ................... -0,7 kg
GRUP ORTALAMALARI
1- BUTTERFLY + TEVAFUK + MELRİN = +0,2 kg
2- TOMURCUK + İNCİTANESİ = +0,5 kg
3- EKİM + ANGELİNA = +0,65 kg
Eki Görüntüle 1808817
HAFTANIN BİRİNCİSİ .............................. D Deligonul783 ................... -0,7 kg
GRUP ORTALAMALARI
1- BUTTERFLY + TEVAFUK + MELRİN = +0,2 kg
2- TOMURCUK + İNCİTANESİ = +0,5 kg
3- EKİM + ANGELİNA = +0,65 kg
Bu arada bu öğlen yemek yokmuş. Bir ayran içtim arkadasta mantı getirmişti 1 kaşık ondan yedim ama doymadım eve 2 buçuk gibi gidiyorum iki küçük biber dolması yesem olur mu ne dersiniz. Aksama da çorba ve yoğurt olur mu. D Deligonul783
Cok guzel olmus tatlimm iki kilo sonra bildigin fistik olursun sen cok begendim
Normalde salatayı öğlen yiyorum hep canım.bugün farklılık oldu. Yoğurtlu lahana salatası da olabilir.Olur tabiki canım. Sen beni dinleyip şu akşam öğününe salata da koysana tatlım
İnternet satışı bir ürünse pek güven olmaz canım.Görmeden alma bu tip şeyleri benceKızlar şu korseden alayım diyorum ne dersiniz? İncelteceğine çok inanmıyorum ama şekil vereceği kesin. Hem mayısta düğün var elbisemin içine giyerim. Belim incecik olur. Ne dersiniz? Sıkma derecesi ayarlanabilir olduğu için sevdim. Doğum sonrası bile kullanılır bu.
Kızlar şu korseden alayım diyorum ne dersiniz? İncelteceğine çok inanmıyorum ama şekil vereceği kesin. Hem mayısta düğün var elbisemin içine giyerim. Belim incecik olur. Ne dersiniz? Sıkma derecesi ayarlanabilir olduğu için sevdim. Doğum sonrası bile kullanılır bu.
akşamın yemeklerini bile hallettim yoruldum :)uykum geliyor ben az kestiricem galiba
ben şimdi neti kapatıp yatıcam 1 saat :)sonra belki dışarı çıkarız annemleay beni de alsana yanına nasıl uykum var nasıl anlatamam şimdi kahve içiyom açılmak için
gözüm bile şehla görüyor beni de al yanına yazdığını farketmedim iyi mi şimdi gördüm anladım heheheh gel kızzz çarşaflarıda yeni ütüledim temiz temiz sana da bi yatak açarız ne olacak:)ay beni de alsana yanına nasıl uykum var nasıl anlatamam şimdi kahve içiyom açılmak için
Normalde salatayı öğlen yiyorum hep canım.bugün farklılık oldu. Yoğurtlu lahana salatası da olabilir.
İnternet satışı bir ürünse pek güven olmaz canım.Görmeden alma bu tip şeyleri bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?