- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.301
ay sağol şekerim oh mis gibi olur du vallagözüm bile şehla görüyor beni de al yanına yazdığını farketmedim iyi mi şimdi gördüm anladım heheheh gel kızzz çarşaflarıda yeni ütüledim temiz temiz sana da bi yatak açarız ne olacak:)
D Deligonul783 tebrikler gülüm haftanın birincisi ve tek kilo vereni olarak topiğin moralinin kurtarıcısı oldun
Çok iyi görünüyor ama tomurcuğunda dediği gibi net satışalrı nasıl olur acaba
Bi deneyeyim :)
Gözün aydın canım.Düşük yapan kardeşin miKızlar cuma akşam kız kardeşim ile eşi gelecek pazar dönecekler
evet canım zaten 2 kız 2 erkeğizGözün aydın canım.Düşük yapan kardeşin mi
Ay ne güzel çocuklarınız amcalı halalı teyzeli dayılı büyüyecekevet canım zaten 2 kız 2 erkeğiz
Ay ne güzel çocuklarınız amcalı halalı teyzeli dayılı büyüyecekEn özendiğim şey...
Hasret giderin bol bol,kardeşine de sana da iyi gelecek bu hafta sonu
Eki Görüntüle 1809018
Bakın canlarim bence biz bu hafta bu yüzden bu durumdayiz..
Yeme değil ye diyeceğim canım ben.çünkü gün geneli baya az oldu.öğlen keşke 1 dilim ekmek yeseydin.neyse akşam ton balıklı salatadan ye mutlakatomurcukkk
SABAH 08:00
7 tane hurma 1 bardak süt (sebebi geç kaldım işe evde hazırlık yapamadım apar topar çıktım dışardan da poğaça almak istemedim
ARA 10:30
3 hurma
öğle 13:00
1 kase çorba
1 bardak ayran
ARA 16:00
1 hurma
ARA 18:00
1 muz
akşam 21:00
ton balıklı salata (bunu yesem mi yemesem mi diye düşünüyorum eşim istedi yap diye biraz tırtıklarım tam yemem )ama yeme derseniz yemeyeceğim
3 lt su
hurma çok oldu diyeceksiniz başka alternatifim yoktu
Eki Görüntüle 1809018
Bakın canlarim bence biz bu hafta bu yüzden bu durumdayiz..
tamam canım içim rahatladı zaten bugün spor yapıcam yemek derdim yok salata 5 dk iş salata yiyecğim saat biraz beni rahatsız etti ama eşim o saatte evde oluyorYeme değil ye diyeceğim canım ben.çünkü gün geneli baya az oldu.öğlen keşke 1 dilim ekmek yeseydin.neyse akşam ton balıklı salatadan ye mutlaka
Canim facede Sibel diye biri sayfası var onu takip ediyorum. bu yazıyı da oradan almıştım ve cok doğru buldum canım. Sende ilerde inş çocuklarımı buyutecem diye hayaller kur canım, bak nasıl bakış acilarimiz degisince hayatımızda değişecekcanım böyle takip ettiğin face de yada ınsgramda sayfalar mı canım bilgilendirecek
Canim gerçekten hurma fazla olmuş. Ama akşam salata uemelisin bence. Eşin bozulmazsa ondan önce kendi payını daha uygun bi saatte yiyebilirsin. Afiyet olsun şimdidentomurcukkk
SABAH 08:00
7 tane hurma 1 bardak süt (sebebi geç kaldım işe evde hazırlık yapamadım apar topar çıktım dışardan da poğaça almak istemedim
ARA 10:30
3 hurma
öğle 13:00
1 kase çorba
1 bardak ayran
ARA 16:00
1 hurma
ARA 18:00
1 muz
akşam 21:00
ton balıklı salata (bunu yesem mi yemesem mi diye düşünüyorum eşim istedi yap diye biraz tırtıklarım tam yemem )ama yeme derseniz yemeyeceğim
3 lt su
hurma çok oldu diyeceksiniz başka alternatifim yoktu
Canim gerçekten hurma fazla olmuş. Ama akşam salata uemelisin bence. Eşin bozulmazsa ondan önce kendi payını daha uygun bi saatte yiyebilirsin. Afiyet olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?