Haydi Yine Yeniden...

D Deligonul783 tebrikler gülüm haftanın birincisi ve tek kilo vereni olarak topiğin moralinin kurtarıcısı oldun

Sağol canım benim kaderim galiba geçen hafta hepiniz kilo verdiniz ben sabit kaldım. Bu hafta da bir ben verdim

tomurcukkk
SABAH 08:00
7 tane hurma 1 bardak süt (sebebi geç kaldım işe evde hazırlık yapamadım apar topar çıktım dışardan da poğaça almak istemedim

ARA 10:30
3 hurma

öğle 13:00
1 kase çorba
1 bardak ayran

ARA 16:00
1 hurma

ARA 18:00
1 muz

akşam 21:00
ton balıklı salata (bunu yesem mi yemesem mi diye düşünüyorum eşim istedi yap diye biraz tırtıklarım tam yemem )ama yeme derseniz yemeyeceğim

3 lt su

hurma çok oldu diyeceksiniz başka alternatifim yoktu

Eki Görüntüle 1809018
Bakın canlarim bence biz bu hafta bu yüzden bu durumdayiz..

süper canım hemen alıyorum bunu
çok doğru ben kilo alacağım artı çıkacağım korkusu ile hep tartıya çıktım
ben anne olamayacağım hamile kalmıyorum diye düşündükçe hamile kalamıyorum

Yeme değil ye diyeceğim canım ben.çünkü gün geneli baya az oldu.öğlen keşke 1 dilim ekmek yeseydin.neyse akşam ton balıklı salatadan ye mutlaka

Yeme değil ye diyeceğim canım ben.çünkü gün geneli baya az oldu.öğlen keşke 1 dilim ekmek yeseydin.neyse akşam ton balıklı salatadan ye mutlaka
tamam canım içim rahatladı zaten bugün spor yapıcam yemek derdim yok salata 5 dk iş salata yiyecğim saat biraz beni rahatsız etti ama eşim o saatte evde oluyor

canım böyle takip ettiğin face de yada ınsgramda sayfalar mı canım bilgilendirecek
Canim facede Sibel diye biri sayfası var onu takip ediyorum. bu yazıyı da oradan almıştım ve cok doğru buldum canım. Sende ilerde inş çocuklarımı buyutecem diye hayaller kur canım, bak nasıl bakış acilarimiz degisince hayatımızda değişecek

Canim gerçekten hurma fazla olmuş. Ama akşam salata uemelisin bence. Eşin bozulmazsa ondan önce kendi payını daha uygun bi saatte yiyebilirsin. Afiyet olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…