Haydi Yine Yeniden...

Menumu vereyim kızlar
@butterfly143 M Melrin kankilerim
Sabah 08.20: ılık limonlu şu, iki kuru kayısı

15 dk sonra: 1 yumurta
1 dlim tam b ekm
1 çay k kaymak

Ara: Nescafe 2 dilim bitter

Öğle 12.00: 1 y kaşığı yağsız mantı
1 bardak ayran

Ara 14.30: Nescafe (arkadaşla içtik )

Aksam 15.30: 1 kase tarh Çorbasi
2 küçük biber dolması
4 kaşık yoğurt

Ara 17.00: Türk Kahvesi

Ara 21.00: 1 bardak tarçınlı süt
3 litre su
1 saat yürüyüş

Öğlenim az öld için eve gelince çok acikmistim o yüzden öğle ve aksami birleştirdim :))

Afiyet olsun gayet hafif olmuş

Valla canım şu yeme işini erken bitirmene hayranım.Söyleyecek sözüm yok menüne maşallah

Bencede salata yiyebilirsin eşinde haklı adam başbaşa yemeği özlemiştir
Çokta iyi yapmışsın yürüyüşte var daha ne olsun

@butterfly143, tevafuk55 ortaklarım ve sevgili arkadaşlar
06:45 Limonlu su
Kahvaltı (07:30)
Omlet(1,5 yumurta, 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği) kibrit kutusu kadar peynir, çay,1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı kaymak
Ara(10:15)
Muz, yeşil çay
Öğle (12:15)
5 yemek kaşığı etli nohut yemeği, yoğurt, bi ısırık poğaça üzerine 1 tatlı kaşığı nutella
Ara(15:00)
Avuç içi fındık
Akşam (15:40)
5 kabak mücver, yoğurt, 1 kase yoğurt çorbası
Ara
Türk kahvesi, biscolata moddan bikaç tane
2,5 lt su

angelina35 ve kızlar
sabah 10 a doğru
yağsız domates sossun içine bir tüm yumurta (çılbır gibi oldu)
1.5 kk ye yakın peynir
1 dilim ekmek

13:30
bir avuç kabuksuz haşlanmış nohut

16:30
1 dilim sütlü tatlı

18:10
2 tulumba tatlısı (eşim getirmiş çıtır çıtır taze ye ye diyince )
1 tabak nohutlu etli çorba düğün çorbası gibi
biraz haşlanmış karnıbahar üstüne sarımsaklı yoğurt
1 dilim ekmek

mücverler tavada kızartma mı fırında mı pişti gülüm genel olarak güzel menü afiyet olsun

Gün içerisinde boş geçmiş akşama ağırlık vermişsin canım ekmek olmasa olurmuş bence

gülüm senin sabah boş gibi ekmekle azcık kaymak var sadece öğle zaten yok gibi 3 ten sonra o dolmaları da yemesen yemek namına bişey olmayacaktı menünde hepsi ara gibi olacaktı

Gün içerisinde boş geçmiş akşama ağırlık vermişsin canım ekmek olmasa olurmuş bence
saat 3 buçuk gibi dışarı çıktık yürüyüşe kent park var bizim sitenin karşısında zaten acıkmış gibiydim çıktığımızdakentparkta da çibörekçi var onların süt şerbetli tatlısından çekti canımız hadi yiyelim dedik soğuk soğuk 2 saatten fazla yürüyünce hadi birde markete uğrayalım dedik eve geldiğimde çok acıkmıştım eşimede bizz dışarda tatlı yedik demedim tabii tek çorbayla olmaz tam buğday ekmeği aldım yolumu uzatıp ondan niye yemiyorsun dedi bende ucundan bucağından yedim 1 dilim değil ama yedim valla

Afiyet olsun canım tulumba saati erken olduğu için beni rahatsız etmedi güzel bir menü olmuş öğle nohut çerez niyetine sanırım

Gayet iyi menun cani. Sutlu tatli ve tulumba var menunde tulumbada ertesi gun yenmezki ama yaa neyse afiyet olsun fistik

Selam kızlar nasılsınız bugun bildirim bakmak istedim size hersey yolundadir insallah azimli hatunlar tam gaz devam etmıssınız ama cok sayfa var okumam imkansız bende kendimden bı haber vereyim 68.9 dun tartıldm bugun misafiri m var bekliyorum sımdı biraz kaçamak yaptım bugun ama artık Agır gdcem midem cok kotu gece ve sabahları ozellikle zaten 65 hedef agırdan ulaşrm insallah esimde kızıyor hasta olacaksın diye ama 2 gun normal yese Insan yapamıyor geri donuyor diyete Bizim bunyeye bagımlılık yaptı galiba

Senin adına sevindim ne güzel bir haber verdin aynen ödül yapmak isteyince bile içimizden bi ses dur diyor napıyosun spora devam mı

Gelelim benim menuye ekim2009
Sabah 11 30
Iki dilim tb ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Sekersiz cay
Oglen yok
Ara : zencefilli limonlu cay
Aksam 18 30
Bir kepce tarhana corbasi
Iki kucuk parca tavuk
Iki kasik yesil fasulye
Iki kasik cevizli keteviz salatasi
Bir dilim tb ekmek
Cay icicem
Su 1, 5 litre oldu dahada icerim
Spor 6 km yurudum 11bin 700 adim oldu yuruste sadece evde acmiyorum adimsayari bugunluk bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…