Haydi Yine Yeniden...

Tebrikler hedefe az kalmis dikkat et kendine migden icin bol yogurt ye iyi gelir gecmis olsun canim ...

Senin adına sevindim ne güzel bir haber verdin aynen ödül yapmak isteyince bile içimizden bi ses dur diyor napıyosun spora devam mı
Aynen evet spora devam tabı leslı arada zumba ve yuruys havalar da guzel ya sporu hıc bırakmam en azından yuruys yaparım artık

Afiyet olsun ortağım hem erken bitirmişsin hem de güzel bir menü olmuş.
Tatlilardan ziyade nohutlar dikkatimi çekti canım o yüzden şişkinlik yapabilir. Bol su ve yeşil çay halleder
Maşallah canım sporun da var ne güzel. Sadece sağlıklı ara öğünler yapabilirsin :)
inciiitanesi
sabah 08.00
1 haslanmis yumurta
1 Kk tulum peynir
1 adt etimek

Oglen 14.00
1 adt yagsiz tost

ara 17.00
10 adt erik
1 kucucuk elma

aksam 19.00
5 yk taze fasulye
3 adet kofte
1 kase karisik salata

2.5 lt su
Menün harika canım, kusursuz maşallah. Afiyet olsun

Aynen evet spora devam tabı leslı arada zumba ve yuruys havalar da guzel ya sporu hıc bırakmam en azından yuruys yaparım artık
Filik maşallah sana ne güzel ilerliyorsun. Bizim de 60 lara adım atmamiza çok az kaldı. Hedeflerimize en yakın zamanda ulaşıriz inş

Oyle guzel fizigin var ki masallah artik ufak tefek kacamaklarin hic gozume gorunmuyor inan

Güzel canım akşam da bişiler yiyebilirdin

Tulumba olmasa iyiymis ama bazen esleri de kiramiyoruz elbet.o yuzden afiyet olsun canim

Selam kızlar spor yapıcam diye akşam yemeğim gecikti. Yemek gecikince menü bildirimi de gecikti
tevafuk55 M Melrin

Kahvaltı (12:00)
2 yumurta+6 d sucuk yağsız omlet,
kk peynir, 1,5 d tb, tatlı kaşığı kahvaltı sos, ç.k bal, ç.k tereyağ, 2 çatal helva, çay

Ara (15:30)
1 bardak süt ile biraz nesfit karışım

Ara (17:30)
Ş.siz nescafe, 3 d bitter

Akşam (20:00)
4-5 kaşık kıymalı patlıcan yemeği,
salata, küçük kase yoğurt

Ara
limonlu soda ya da çay karar veremedim.

3 lt su
30 dk zumba
100 mekik

Cok sevindim canim.burdan ayrilip kilo almayan tek sensin valla tebrik ederim.iraden hep sursun.azimli hatun seni

Cok guzel olmus canim tam senlik menu.bol yuruyus insallah sabaha 6 gorursun ucundan kiyisindan

Kahvaltini saglam yapip aksama kadar dengeliyorsun canim.bu da iradeni ve istikrarini gosteriyor.Allah daim etsin

Çok gusel menu kankim afiyet olsun spor da var maşallah

Kızlar iki saat önce çok mutlu oldum :))
Kızımı da aldım parka gidiyordum hem de yürüyüş yapacaktım yolda iki öğretmen (bay) ve birinin hanımı da vardı karşılaştım. Ben Merhaba dedim onlar birden
aaaa sana ne olmuş, ne kadar zayiflamissın evli olan erkek hoca 15 kilo falan mı verdin sen ya falan dedi. Ben şok oldum tabi.
Beni aylardır görmüyorlardı hanımı diyor ki bana da formülünü söyle diyor oysa ki o da zayıf bende yok bi şey yapmadım iki çocuk olunca böyle oldu falan dedim nişanlı arkadasda(gobekli kendidi) diyo ki ne yani iki çocuk mu yap diyosun dedi. Bende yaniiiii dedim. Hemen nişanlısını aramış söylemiş o da beni aradı oyy herkese yayarlar okulda

Kahvaltini saglam yapip aksama kadar dengeliyorsun canim.bu da iradeni ve istikrarini gosteriyor.Allah daim etsin

Amin canım alıştı bünye artık. İnşallah hep böyle devam eder. Diyet değil diye kendimi inandırdım ve cidden de öyle. Sadece sağlıklı besleniyorum böyle de devam edecek diye adapte ettim kendimi.

Senin sporuna hayranım valla
Yemek konusuda hepsinden yemissin ama 2 ser kaşık ne kadar güzel bir ölçü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…