Haydi Yine Yeniden...

Iki kasik iki kasik herşeyden az az yemekte güzel bir düşünce afiyet olsun canım yürüyüşte var ohhh yarasın
inciiitanesi
sabah 08.00
1 haslanmis yumurta
1 Kk tulum peynir
1 adt etimek

Oglen 14.00
1 adt yagsiz tost

ara 17.00
10 adt erik
1 kucucuk elma

aksam 19.00
5 yk taze fasulye
3 adet kofte
1 kase karisik salata

2.5 lt su
Tek kelime Kusursuz
Kahvaltı sağlam diğer öğünlerde ölçülü olmuş spor desen şahane eksi olmanın sırrı bu olsa gerek

İnsan ne kadar mutlu oluyor sende güzel demissin çocuklar olunca yoksa diyet yapmıyorum yani

Iyi yapmissin canim.zamanla aliskanlik haline gelir ve yapmadan duramazsin sporu

Bende komsudaydim.cay icip geldim.biskuvi ivir zivir koydu ama yemedim.simdi geldim eve icim ezildi yogurt kuru yaptim bende.birkac bardak daha su icmem lazim.basta tadi cok tuhafti kurun ama simdi severek yiyorum

akşam 1 saat uyudum kalktım çay yaptım annemin hint dizisi vardı tv de izleyemiyor benimkilerin sabrı ve çenesi dayanmıyor diye netten ardı ardına bölümlerini açtım izledik dizi 189 bölüm biz daha 12 bölüm izledik o kadar mantık dışı saçma şeyleri var ki ama annem seviyor ne yapalım izliycez artık

günaydın kızlarrr
benimkiler hala evde az sonra çıkacaklar ortondiste gidip sonundaaa oğlumun diş tellerini çıkartacaklar yip yip yippp
Oleyyyy güzel bol gülüşler olsun
Ben severim hint dizilerini bende size gelcem teyzeyle izlerim

Acaba ne dizisi ki. Annem de izliyormus evinde ama bizde televizyon yok. Izleywmiyor. Ben de hint filimlerinde aamir khanin filimlerine bayiliyorum.
ozellik fanaa ve ghajini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…