- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.361
Iki kasik iki kasik herşeyden az az yemekte güzel bir düşünce afiyet olsun canım yürüyüşte var ohhh yarasınGelelim benim menuyeekim2009
Sabah 11 30
Iki dilim tb ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Sekersiz cay
Oglen yok
Ara : zencefilli limonlu cay
Aksam 18 30
Bir kepce tarhana corbasi
Iki kucuk parca tavuk
Iki kasik yesil fasulye
Iki kasik cevizli keteviz salatasi
Bir dilim tb ekmek
Cay icicem
Su 1, 5 litre oldu dahada icerim
Spor 6 km yurudum 11bin 700 adim oldu yuruste sadece evde acmiyorum adimsayari bugunluk bu kadar
Tek kelime Kusursuzinciiitanesi
sabah 08.00
1 haslanmis yumurta
1 Kk tulum peynir
1 adt etimek
Oglen 14.00
1 adt yagsiz tost
ara 17.00
10 adt erik
1 kucucuk elma
aksam 19.00
5 yk taze fasulye
3 adet kofte
1 kase karisik salata
2.5 lt su
Kahvaltı sağlam diğer öğünlerde ölçülü olmuş spor desen şahane eksi olmanın sırrı bu olsa gerekSelam kızlar spor yapıcam diye akşam yemeğim gecikti. Yemek gecikince menü bildirimi de gecikti
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (12:00)
2 yumurta+6 d sucuk yağsız omlet,
kk peynir, 1,5 d tb, tatlı kaşığı kahvaltı sos, ç.k bal, ç.k tereyağ, 2 çatal helva, çay
Ara (15:30)
1 bardak süt ile biraz nesfit karışım
Ara (17:30)
Ş.siz nescafe, 3 d bitter
Akşam (20:00)
4-5 kaşık kıymalı patlıcan yemeği,
salata, küçük kase yoğurt
Ara
limonlu soda ya da çay karar veremedim.
3 lt su
30 dk zumba
100 mekik
İnsan ne kadar mutlu oluyor sende güzel demissin çocuklar olunca yoksa diyet yapmıyorum yaniKızlar iki saat önce çok mutlu oldum :))
Kızımı da aldım parka gidiyordum hem de yürüyüş yapacaktım yolda iki öğretmen (bay) ve birinin hanımı da vardı karşılaştım. Ben Merhaba dedim onlar birden
aaaa sana ne olmuş, ne kadar zayiflamissın evli olan erkek hoca 15 kilo falan mı verdin sen ya falan dedi. Ben şok oldum tabi.
Beni aylardır görmüyorlardı hanımı diyor ki bana da formülünü söyle diyor oysa ki o da zayıfbende yok bi şey yapmadım iki çocuk olunca böyle oldu falan dedim nişanlı arkadasda(gobekli kendidi) diyo ki ne yani iki çocuk mu yap diyosun dedi. Bende yaniiiii dedim. Hemen nişanlısını aramış söylemiş o da beni aradı oyy herkese yayarlar okulda
Evet canim aynenİnsan ne kadar mutlu oluyor sende güzel demissin çocuklar olunca yoksa diyet yapmıyorum yani
Iyi yapmissin canim.zamanla aliskanlik haline gelir ve yapmadan duramazsin sporutomurcukkk ve arkadaşlarım 1 kase saat 21:00 de peynirli bol yesillikli ton balıklı salata yedim
30 dk yürüyüş tempolu
15 leslie
Bu gunluk ufaktan başladım artık spora hergün yapamazsanda gün aşırı yaparım inşallah
Kolay gelsin canim.kardesine ne kadar cok zaman ayirirsan o kadar iyi tabiŞimdi ütü yapyorum kızlar hafta sonuna kalmasın diye
Ne güzel canım afiyet olsun irade ne hayranımBende komsudaydim.cay icip geldim.biskuvi ivir zivir koydu ama yemedim.simdi geldim eve icim ezildi yogurt kuru yaptim bende.birkac bardak daha su icmem lazim.basta tadi cok tuhafti kurun ama simdi severek yiyorum
E hadi hayırlı olsun yeni gülüşlerigünaydın kızlarrr
benimkiler hala evde az sonra çıkacaklar ortondiste gidip sonundaaa oğlumun diş tellerini çıkartacaklar yip yip yippp
Oleyyyy güzel bol gülüşler olsungünaydın kızlarrr
benimkiler hala evde az sonra çıkacaklar ortondiste gidip sonundaaa oğlumun diş tellerini çıkartacaklar yip yip yippp
Ben severim hint dizilerini bende size gelcem teyzeyle izlerimakşam 1 saat uyudum kalktım çay yaptım annemin hint dizisi vardı tv de izleyemiyor benimkilerin sabrı ve çenesi dayanmıyor diye netten ardı ardına bölümlerini açtım izledik dizi 189 bölüm biz daha 12 bölüm izlediko kadar mantık dışı saçma şeyleri var ki ama annem seviyor ne yapalım izliycez artık
akşam 1 saat uyudum kalktım çay yaptım annemin hint dizisi vardı tv de izleyemiyor benimkilerin sabrı ve çenesi dayanmıyor diye netten ardı ardına bölümlerini açtım izledik dizi 189 bölüm biz daha 12 bölüm izlediko kadar mantık dışı saçma şeyleri var ki ama annem seviyor ne yapalım izliycez artık
Oleyyyy güzel bol gülüşler olsun
Ben severim hint dizilerini bende size gelcem teyzeyle izlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?