Haydi Yine Yeniden...

Merhaba kızlar sabah 8 den beri dış hastanesindeyim bir daha devlet hastahanesine asla gelmem kanal tedavisi yapacaktı işlem sırasında kanamam durmadığı için saat 1 bekletiyorlar sinir oldum
Birde kendi doktorum geçici göreve gönderilmiş aşağı yukarı herkes birbirine yönlendiriyor sinirlerim iyice bozuldu bende gittim bashekime şikayette bulundum hemen bana doktor verdiler ama kanal tedavisini beklemek zorundayım yarım kalırsa dişimin cekilme ihtimali varmış birakipta gidemiyorum jeff

Gecmis olsun canim. Disten cok korkarim ben.

Offf canım çok geçmiş olsun yaa.Diş çok zor tabi.Allah kolaylık versin devlette daha da zorlaşıyor bu işler

Hiç deme gitsin canım hayatımda ilk defa devlete geldim dış için ilk ve son yani yarim da bırakıp çıkamıyorum şimdi
Öyle tabi yarım bırakılmaz mecbur yaptırcaksın artık.Doktorlardan yana sıkıntı olmasa da sistemsel sorun yaşıyorsun çoğu zaman.
Ben rutin kan tahlillerim dışında tercih etmiyorum devlet hastanelerini

Geçmiş olsun canım en kisa surede kurtulursun umarım..

Öyle tabi yarım bırakılmaz mecbur yaptırcaksın artık.Doktorlardan yana sıkıntı olmasa da sistemsel sorun yaşıyorsun çoğu zaman.
Ben rutin kan tahlillerim dışında tercih etmiyorum devlet hastanelerini
Aynen canım bende ek kullanmam bir kaç arkadaş memnun kaldılar tavsiye edince geldim am pişman oldum

E hadi hayırlı olsun yeni gülüşleri
sağol gülüm çocuğum gülerken bile yandan kaç kere yanağı parçalanmıştı artık rahat rahat gülsün
ekim2009 kankim hayirli olsun darisi bize olsun insallah daha teli bile taktiramadik bol bol gulucukler atsin yeni gulusuyle
hadi inşallah darısı size gülüm sizde çok beklemeyin 3 sene kadar sürdü benim oğlanın ki orta2 de takılmıştı lise 1 de çıkacak hala işlemleride varmış film istemişler birde damaklık taktıracakmış hoca telefonda konuştum eve gelsinler ne kadar damaklıkla dolanacak öğrenirim

Oleyyyy güzel bol gülüşler olsun

Ben severim hint dizilerini bende size gelcem teyzeyle izlerim
sağolasın gülüm:)
gel kız ardı ardına izleyebildiğimiz kadar izliyoruz :))
Acaba ne dizisi ki. Annem de izliyormus evinde ama bizde televizyon yok. Izleywmiyor. Ben de hint filimlerinde aamir khanin filimlerine bayiliyorum.
ozellik fanaa ve ghajini
şimdi kanal7 de tekrarını gösteriyor asıl bölüm saat 4 te sensiz olmaz rang rasiya diye bi dizi onu netten izliyoruz işte :))

allah sabır versin mecbur bekliycen işte gülüm inşallah bir defa da tedavin olur rahat edersin

Benim kız kardeşim 6 ay kadar şeffaf bir kalıpla durmuştu yine.sadece fırçalarken çıkardı.bazılarına da sadece yatarken öneriyorlar.bakalım sizinki nasıl olacak

Offf çok çok geçmiş olsun canım yaaa ben de gittim bir kez devlete. Ben de aynen pişman oldum. Ufak işlemlerde uyuşturmuyorlar bile. Şaka gibi.. Taş devrindeyiz sanki..

Eee delikanlı olmuş annesi olacak o kadar.. Yaa biz de görecek miyiz o günleri.. Boyu boyumu aşacak gidecek.. :)
çok çabuk geçiyor zaman helede okula başladıktan sonrası ne ara büyüyüp adam (erkek) tavırlarına giriyorlar anlamıyor insan :)
2 sene önce onun boyu benim çeneme bile gelmezken şimdi tam tersi benim boyum onun çenesine yetişmiyor :)

Maşallah rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…