- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.381
Merhaba kızlar sabah 8 den beri dış hastanesindeyim bir daha devlet hastahanesine asla gelmem kanal tedavisi yapacaktı işlem sırasında kanamam durmadığı için saat 1 bekletiyorlar sinir oldum
Birde kendi doktorum geçici göreve gönderilmiş aşağı yukarı herkes birbirine yönlendiriyor sinirlerim iyice bozuldu bende gittim bashekime şikayette bulundum hemen bana doktor verdiler ama kanal tedavisini beklemek zorundayım yarım kalırsa dişimin cekilme ihtimali varmış birakipta gidemiyorum jeff
Offf canım çok geçmiş olsun yaa.Diş çok zor tabi.Allah kolaylık versin devlette daha da zorlaşıyor bu işlerMerhaba kızlar sabah 8 den beri dış hastanesindeyim bir daha devlet hastahanesine asla gelmem kanal tedavisi yapacaktı işlem sırasında kanamam durmadığı için saat 1 bekletiyorlar sinir oldum
Birde kendi doktorum geçici göreve gönderilmiş aşağı yukarı herkes birbirine yönlendiriyor sinirlerim iyice bozuldu bende gittim bashekime şikayette bulundum hemen bana doktor verdiler ama kanal tedavisini beklemek zorundayım yarım kalırsa dişimin cekilme ihtimali varmış birakipta gidemiyorum jeff
Bende çok korkRim canım girdim bir ise yarim da birakamiyorumGecmis olsun canim. Disten cok korkarim ben.
Hiç deme gitsin canım hayatımda ilk defa devlete geldim dış için ilk ve son yani yarim da bırakıp çıkamıyorum şimdiOfff canım çok geçmiş olsun yaa.Diş çok zor tabi.Allah kolaylık versin devlette daha da zorlaşıyor bu işler
Öyle tabi yarım bırakılmaz mecbur yaptırcaksın artık.Doktorlardan yana sıkıntı olmasa da sistemsel sorun yaşıyorsun çoğu zaman.Hiç deme gitsin canım hayatımda ilk defa devlete geldim dış için ilk ve son yani yarim da bırakıp çıkamıyorum şimdi
Geçmiş olsun canım en kisa surede kurtulursun umarım..Merhaba kızlar sabah 8 den beri dış hastanesindeyim bir daha devlet hastahanesine asla gelmem kanal tedavisi yapacaktı işlem sırasında kanamam durmadığı için saat 1 bekletiyorlar sinir oldum
Aynen canım bende ek kullanmam bir kaç arkadaş memnun kaldılar tavsiye edince geldim am pişman oldumÖyle tabi yarım bırakılmaz mecbur yaptırcaksın artık.Doktorlardan yana sıkıntı olmasa da sistemsel sorun yaşıyorsun çoğu zaman.
Ben rutin kan tahlillerim dışında tercih etmiyorum devlet hastanelerini
Sağol canımGeçmiş olsun canım en kisa surede kurtulursun umarım..
sağol gülüm çocuğum gülerken bile yandan kaç kere yanağı parçalanmıştı artık rahat rahat gülsünE hadi hayırlı olsun yeni gülüşleri
hadi inşallah darısı size gülüm sizde çok beklemeyin 3 sene kadar sürdü benim oğlanın ki orta2 de takılmıştı lise 1 de çıkacak hala işlemleride varmış film istemişler birde damaklık taktıracakmış hoca telefonda konuştum eve gelsinler ne kadar damaklıkla dolanacak öğrenirimekim2009 kankim hayirli olsun darisi bize olsun insallah daha teli bile taktiramadik bol bol gulucukler atsin yeni gulusuyle
sağolasın gülüm:)Oleyyyy güzel bol gülüşler olsun
Ben severim hint dizilerini bende size gelcem teyzeyle izlerim
şimdi kanal7 de tekrarını gösteriyor asıl bölüm saat 4 te sensiz olmaz rang rasiya diye bi dizi onu netten izliyoruz işte :))Acaba ne dizisi ki. Annem de izliyormus evinde ama bizde televizyon yok. Izleywmiyor. Ben de hint filimlerinde aamir khanin filimlerine bayiliyorum.
ozellik fanaa ve ghajini
allah sabır versin mecbur bekliycen işte gülüm inşallah bir defa da tedavin olur rahat edersinMerhaba kızlar sabah 8 den beri dış hastanesindeyim bir daha devlet hastahanesine asla gelmem kanal tedavisi yapacaktı işlem sırasında kanamam durmadığı için saat 1 bekletiyorlar sinir oldum
Benim kız kardeşim 6 ay kadar şeffaf bir kalıpla durmuştu yine.sadece fırçalarken çıkardı.bazılarına da sadece yatarken öneriyorlar.bakalım sizinki nasıl olacaksağol gülüm çocuğum gülerken bile yandan kaç kere yanağı parçalanmıştı artık rahat rahat gülsün
hadi inşallah darısı size gülüm sizde çok beklemeyin 3 sene kadar sürdü benim oğlanın ki orta2 de takılmıştı lise 1 de çıkacak hala işlemleride varmış film istemişler birde damaklık taktıracakmış hoca telefonda konuştum eve gelsinler ne kadar damaklıkla dolanacak öğrenirim
inşallah yatarken olur zaten bu aralar benim sıpa herşeye sabırsız sinirliBenim kız kardeşim 6 ay kadar şeffaf bir kalıpla durmuştu yine.sadece fırçalarken çıkardı.bazılarına da sadece yatarken öneriyorlar.bakalım sizinki nasıl olacak
Merhaba kızlar sabah 8 den beri dış hastanesindeyim bir daha devlet hastahanesine asla gelmem kanal tedavisi yapacaktı işlem sırasında kanamam durmadığı için saat 1 bekletiyorlar sinir oldum
inşallah yatarken olur zaten bu aralar benim sıpa herşeye sabırsız sinirli
çok çabuk geçiyor zaman helede okula başladıktan sonrası ne ara büyüyüp adam (erkek) tavırlarına giriyorlar anlamıyor insan :)Eee delikanlı olmuş annesi olacak o kadar.. Yaa biz de görecek miyiz o günleri.. Boyu boyumu aşacak gidecek.. :)
İnşallah canım rabbim sağlıklı uzun ömürler versin size çocuklarınıza tabiki göreceksinizEee delikanlı olmuş annesi olacak o kadar.. Yaa biz de görecek miyiz o günleri.. Boyu boyumu aşacak gidecek.. :)
Maşallah rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsinçok çabuk geçiyor zaman helede okula başladıktan sonrası ne ara büyüyüp adam (erkek) tavırlarına giriyorlar anlamıyor insan :)
2 sene önce onun boyu benim çeneme bile gelmezken şimdi tam tersi benim boyum onun çenesine yetişmiyor :)
amin gülüm inşallah cümlemizin evladını hayırlı evlat kılsın senin de olsun hayırlısıyla sana da böyle dua edelim inşallahMaşallah rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?