- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.401
Ayy canim benim sinir oluyorum su hastane islerine allah kolayliklar versin kuzum ..Merhaba kızlar sabah 8 den beri dış hastanesindeyim bir daha devlet hastahanesine asla gelmem kanal tedavisi yapacaktı işlem sırasında kanamam durmadığı için saat 1 bekletiyorlar sinir oldum
Birde kendi doktorum geçici göreve gönderilmiş aşağı yukarı herkes birbirine yönlendiriyor sinirlerim iyice bozuldu bende gittim bashekime şikayette bulundum hemen bana doktor verdiler ama kanal tedavisini beklemek zorundayım yarım kalırsa dişimin cekilme ihtimali varmış birakipta gidemiyorum jeff
sağol canımAyy canim benim sinir oluyorum su hastane islerine allah kolayliklar versin kuzum ..
Ben de yarim saate cikarim yuruyuse yemegimi yaptim salatada tamamm artik yurumeliyim bugun tatli yedimde erimesi lagzimHava çok güzel keşke evde olsam da oğlumu da alıp yürüsem parka gitsem
Ben de yarim saate cikarim yuruyuse yemegimi yaptim salatada tamamm artik yurumeliyim bugun tatli yedimde erimesi lagzim
senin o yürüyüşüne tatlımı dayanır canım erir gider
Fazla kas yapma ama canım.dikkatli olBen de yarim saate cikarim yuruyuse yemegimi yaptim salatada tamamm artik yurumeliyim bugun tatli yedimde erimesi lagzim
Ahh kıyamam ya.bu saate kadar aç kaldın.akşam evde de birşeyler ye mutlakakızlar şimdi geldim direk işe geçtim iş yerinde de patron yok ben yok işler karışmış biraz
geçici dolgu yaptı rontgen çekti fakat kanama içten devam etmekte dedi sıkıntı olursa gel dedi ama daha ölsem gitmem
bu arada sabah 8 den beri hiç bir şey yemedim içmedim süürekli müdahale ettiği için kanamayı durduramadığı için şuan açlıktan ölcem 4 gibi yerim sanırım geçici dolguyu 13,30 da yaptı çünkü
gelirken döner yaptırdım canım ayranla onu yerim birazdanAhh kıyamam ya.bu saate kadar aç kaldın.akşam evde de birşeyler ye mutlaka
Telafi edersin sen.yatana kadar 2 litre olur.o da yeter bugunlükgelirken döner yaptırdım canım ayranla onu yerim birazdan
ama su da içemedim o yüzden de canım sıkkın
gelirken döner yaptırdım canım ayranla onu yerim birazdan
ama su da içemedim o yüzden de canım sıkkın
Afiyet olsun canım akşam yemeğimız benziyorGünü erken bitirdim ben bugün. O halde menümü vereyim:
Kahvaltı, ara, öğle birlikte(12 gibi)
1,5 yumurta+3-4 d sucuk yağsız omlet,1 d kızarmış tb, kk peynir, 2 y.zeytin, ıhlamur
Ara (14:00)
bir bardak nesquik :)
Akşam (16:00)
1 kepçe tarhana
1 tabak kıymalı patlıcan yemeği,
1 kase yoğurt, 1 d tb ekmeği
Ara (17:30)
Ş.siz nescafe
2 d bitter
Ara
kiraz saplı form çayı
3 lt su
Çok güzel menü olmuş canım.Spor yok mu bugünGünü erken bitirdim ben bugün. O halde menümü vereyim:
1,5 yumurta+3-4 d sucuk yağsız omlet,1 d kızarmış tb, kk peynir, 2 y.zeytin, ıhlamur
1 kepçe tarhana
Ş.siz nescafe
2 d bitter
Ara
kiraz saplı form çayı
3 lt su
Erken bitmiş o güzel ama bu kadar pilav yediğini pek görmemiştim.Akşamki bulgurmuş gerçi sorun olmaz.Ama menü geneli çok dengeli canımMenümü vereyim
D Deligonul783 M Melrin
Sabah 8.00: ılık limonlu şu, iki k kayısı
8.30: 1 has yumurta
Bir dilim t b.ekmek
1 çay k kaymak, 3 zeytin
yeşil çay
Öğle 12.30: 4 parça tavuk kanat
3 dilim patates
2 kaşık p pilavı
3 4 çatal salata
Ara 13.30: Türk Kahvesi, 2 dilim bitter
Ara 15.30: 1 portakal
Aksam 16.30: 1 kase Yoğurtlu çorba
2 k Musakka,2 kaşık b pilavı
4 kaşık yoğurt
Salatalık
Ara 20.30: 1 bardak tarçınlı süt
3 litre su
1 saat yürüyüş
Evet yemiyordum canım ama artık ekmek yemedigim için her öğünde iki kaşık yemeyi düşünüyorum seçeneğim yoksa tabi.Erken bitmiş o güzel ama bu kadar pilav yediğini pek görmemiştim.Akşamki bulgurmuş gerçi sorun olmaz.Ama menü geneli çok dengeli canım
güzel bir menü günü erken kapamak gerçkten ayrı bir başarıGünü erken bitirdim ben bugün. O halde menümü vereyim:
1 kepçe tarhana
Ş.siz nescafe
2 d bitter
Ara
kiraz saplı form çayı
3 lt su
Afiyet olsun canım akşam yemeğimız benziyorsucuk sanki çok tuketiyorsun canım ne de olsa kimyasal. Etiket unutmussun canım düzenleme yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?