Haydi Yine Yeniden...

kızlar şimdi geldim direk işe geçtim iş yerinde de patron yok ben yok işler karışmış biraz
geçici dolgu yaptı rontgen çekti fakat kanama içten devam etmekte dedi sıkıntı olursa gel dedi ama daha ölsem gitmem
bu arada sabah 8 den beri hiç bir şey yemedim içmedim süürekli müdahale ettiği için kanamayı durduramadığı için şuan açlıktan ölcem 4 gibi yerim sanırım geçici dolguyu 13,30 da yaptı çünkü

Ayy canim benim sinir oluyorum su hastane islerine allah kolayliklar versin kuzum ..

Ahh kıyamam ya.bu saate kadar aç kaldın.akşam evde de birşeyler ye mutlaka

Günü erken bitirdim ben bugün. O halde menümü vereyim:

Kahvaltı, ara, öğle birlikte(12 gibi)
1,5 yumurta+3-4 d sucuk yağsız omlet,1 d kızarmış tb, kk peynir, 2 y.zeytin, ıhlamur

Ara (14:00)
bir bardak nesquik :)

Akşam (16:00)
1 kepçe tarhana
1 tabak kıymalı patlıcan yemeği,
1 kase yoğurt, 1 d tb ekmeği

Ara (17:30)
Ş.siz nescafe
2 d bitter

Ara
kiraz saplı form çayı

3 lt su

Afiyet olsun canım akşam yemeğimız benziyor sucuk sanki çok tuketiyorsun canım ne de olsa kimyasal. Etiket unutmussun canım düzenleme yapabilirsin.

Çok güzel menü olmuş canım.Spor yok mu bugün

Menümü vereyim
D Deligonul783 M Melrin
Sabah 8.00: ılık limonlu şu, iki k kayısı

8.30: 1 has yumurta
Bir dilim t b.ekmek
1 çay k kaymak, 3 zeytin

yeşil çay

Öğle 12.30: 4 parça tavuk kanat
3 dilim patates
2 kaşık p pilavı
3 4 çatal salata
Ara 13.30: Türk Kahvesi, 2 dilim bitter
Ara 15.30: 1 portakal

Aksam 16.30: 1 kase Yoğurtlu çorba
2 k Musakka,2 kaşık b pilavı
4 kaşık yoğurt
Salatalık
Ara 20.30: 1 bardak tarçınlı süt
3 litre su
1 saat yürüyüş

Erken bitmiş o güzel ama bu kadar pilav yediğini pek görmemiştim.Akşamki bulgurmuş gerçi sorun olmaz.Ama menü geneli çok dengeli canım

Erken bitmiş o güzel ama bu kadar pilav yediğini pek görmemiştim.Akşamki bulgurmuş gerçi sorun olmaz.Ama menü geneli çok dengeli canım
Evet yemiyordum canım ama artık ekmek yemedigim için her öğünde iki kaşık yemeyi düşünüyorum seçeneğim yoksa tabi.

güzel bir menü günü erken kapamak gerçkten ayrı bir başarı

Afiyet olsun canım akşam yemeğimız benziyor sucuk sanki çok tuketiyorsun canım ne de olsa kimyasal. Etiket unutmussun canım düzenleme yapabilirsin.

Aaa unutmuşum yaa k bakma canım ya bugün yemiyim diyorum canım istiyo yiyorum bir de sucukla yumurtanın tadı karışınca oğlan baya güzel yiyo yumurtayı. Biraz da ondan yapıyorum vallahi. Bu sucuk el yapımı. Adam kendisi yapıyo kasapta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…