Haydi Yine Yeniden...

evet tomurcuğunda dediği gibi pilavı ilk defa bu kadar 2 öğünde de gördük sende ama gün erken bitmiş nasıl olsa

Günü erken bitirdim ben bugün. O halde menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin

Kahvaltı, ara, öğle birlikte(12 gibi)
1,5 yumurta+3-4 d sucuk yağsız omlet,1 d kızarmış tb, kk peynir, 2 y.zeytin, ıhlamur

Ara (14:00)
bir bardak nesquik :)

Akşam (16:00)
1 kepçe tarhana
1 tabak kıymalı patlıcan yemeği,
1 kase yoğurt, 1 d tb ekmeği

Ara (17:30)
Ş.siz nescafe
2 d bitter

Ara
kiraz saplı form çayı

3 lt su

Güzel menü canım uzun süre sonra ilk kez böyle sağlam menü gördüm sende ve bence çok güzel olmuş. Az az olmuş ama herşeyden var. Pilav iki öğün var ona da şaşırdım ama bence böyle daha iyi sonuç alacaksın gibime geliyor kankim. Hem sık sık yemişsin hem de akşam yemeği daha iyi bir saatte olmuş.

inciiitanesi canım ben de bi çürük diş ve tartar için gidicem diş hekimine. Devlete bağlı bi poliklinik yeni açtılar. Annemin evine çok yakın. Bir de çok beğenmiş bizimkiler. İlgililermiş. İnşallah senin gibi talihsizlik yaşamam. Diş çürük değil aslnda ama sızlıyo. Kötü olmadan göstereyim dedim.

nerde canım adına bence yaşamazsın yeni açılmış çünkü ben bahçelievler diş hastahanesine gittim malum çok kalabalık

acıksan ne olur maşallah çok güzel bir tipin var zaten

Sağol gülüm yok yaa fazlam var hala baya. Ama üstüm 38 gibi artık. Altım 40 beden. Komple 38 beden olsam yeter zaten. Şöyle rahat rahat giyeyim 38 bedeni. Zaten öyle çok zayıflık takıntım olmadı hiç. Lise boyunca sıfır bedendim ve tekrar istemem o kadar zayıflık. Ama işte 2.hamilelik olursa gene alıcam. Ne kadar verirsem o kadar iyi. Bu arada korse siparişini verdim canım yarın gelirse foto atarım :)

Bir alışveriş yapasım var ki sormayın yahu az daha beklesem mi... 63 kilo iken giydiğim tuniğim oluyo. Ama demek ki o zamanlar hafif bol geliyordu. Ben zaten üzerime yapışan şeyleri sevmem. Azcık rahat olması lazım. Şu an üzerime oturan şeyler alsam 60 kiloya insem bile giyerim diye düşünüyorum. 1-2 tunik ve pantolon alsam mı ya :)

Evet yemiyordum canım ama artık ekmek yemedigim için her öğünde iki kaşık yemeyi düşünüyorum seçeneğim yoksa tabi.
Bence gayet iyi yapiyorsun canim.hicbir seyden mahrum kalmadan az az yiyerek vermeli bence de.boylelikle ani istah patlamalari da yasanmamis olur.zaten o kadar sıkma kendini gayet guzel gorunuyorsun

hımmm bir dene bakalım korseyi memnun kalırsan bizde alırız artık

Afiyet olsun canim cesit bol ama olcusu az gayet guzel begendimm

Tamam Afiyet olsun canim erkenden bitmis suyunda iyi spor yok bugun galiba ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…