- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.461
gülüm yaa dişti kanal tedavisiydi derken kaç saat aç kaldın bence menünde sorun yok ama zamanında obez polikiniğe gitmiştim araştırma hastanesinin orada doçentle görüşmüştüm bana pilav yerine ekmeği önermişti akşamları sebep olarak şöyle deditomurcukkk
SABAH 08:00
1 yumurta +1kk peynir ekmek arası
öğle 16:00
1 dürüm döner
1 ayran
AKŞAM 20:00
1 kase mercimek çorba
5 yk bulgur pilavı
1 kase ayran
Ara yapmam sanırım
1 lt su içebildim şuana kadar daha da devam ederim
spor yapınca yazarım
gülüm yaa dişti kanal tedavisiydi derken kaç saat aç kaldın bence menünde sorun yok ama zamanında obez polikiniğe gitmiştim araştırma hastanesinin orada doçentle görüşmüştüm bana pilav yerine ekmeği önermişti akşamları sebep olarak şöyle dedi
pilav da fazladan yağ ve tuz giriyor ekmekte yağ yok ve pilava göre daha uzun süre tok tutar demişti
Ye bakalım evde yalnız kalmak nasıl kocanla başbaşaO zaman 2 dilim tam buğday ekmeği yerim canım bende :) daha yemedim nasıl olsatomurcukkk
ben çok becerikli değilim de anacım bu hazırlada çok kötüymüş yaa:))Hazır ürünler genelde sıkıntılı sen gibi becerikli insanlar için hele daha da sıkıntılı
menü çok güzel sağlıklı olmuş gülüm afiyet olsun :)D Deligonul783 ,tevafuk55 ortaklarım ve sevgili arkadaşlar
Kahvaltı (07:30)
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği, kibrit kutusu kadar peynir, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı kaymak
Ara(10:15)
Yeşil çay, muz,1 su bardağı süt, avuçiçi beyaz leblebi , 1ufak dilim kek
Öğle (12:20)
Salata, ekmeksiz
Ara(16:00)
Çay
Akşam (17:00)
Tavuk göğüs kısmının yarısı, 1 kepçe yoğurt çorbası, 1 su bardağı ayran, ekmeksiz
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su
Ye bakalım evde yalnız kalmak nasıl kocanla başbaşa
canim saracoglundan duydum tv de.cocuklara alerjik rahatsizliklara iyi geliyormus.ama sonra vazgectim cocuk ufak daha ne okur ne olmaz dedim ve kendim kullanayim dedim.faydalarina netten baktim.romatizmadan odeme damar hastaliklarina her seye iyi geliyormus.Gercektenmi evde kuru uzum var arada yiyodum ama cekirdeginin bukadar faydali oldugunu bilmiyodum yagi nasil yapiyosun merak ettim birde ne icin kullancan ...
Cok iyi gidiyosun canim.insallah artindan kurtulmussundur.suyu da bol iciyosundir umarimangelina35 ve kızlar
sabah 9:40
1 portakal
1 dilim t.b. ekmeği üstüne kaşar (mikrodalgada erittim )
1 haşlama yumurta
domates salatalık
yarım kk. peynir
14:30
1 avuç leblebi
3-4 kuru kayısı
17:30
4 kepçe mantı çorbası (2 kepçesi suyu 'yaklaşık kepçesi mantısı )
2 çatal haşlanmış karnıbahar üstüne sarımsaklı yoğurt
Rahatsizligina ragmen iyi toparladin canim.uzun sure susuz kaldin odem tutabilirsin tartilirsan sasirma arti cikarsan yanitomurcukkk
1 dürüm döner
1 ayran
1 kase mercimek çorba
5 yk bulgur pilavı
1 kase ayran
Ara yapmam sanırım
spor yapınca yazarım
Aksama sislik hissedebilirsin belki.ayran ve yogurt corbasi bir arada.ama menu harikaD Deligonul783 ,tevafuk55 ortaklarım ve sevgili arkadaşlar
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği, kibrit kutusu kadar peynir, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı kaymak
Salata, ekmeksiz
Çay
Tavuk göğüs kısmının yarısı, 1 kepçe yoğurt çorbası, 1 su bardağı ayran, ekmeksiz
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su
Canim mantinin suyuda olsa biraz fazla geldi bana oglen biseyler yeseydin keske corba gibi afiyet olsun canimangelina35 ve kızlar
1 portakal
1 haşlama yumurta
domates salatalık
yarım kk. peynir
1 avuç leblebi
3-4 kuru kayısı
Siyah uzum var bende cekirdeklii cocukken okula giderken cebimize koyardi annem yiyelim diye cok severim biz cukolata seker bilnezdik uzum leblebi findik badem ceviz hep bunlardan yerdik birde pestil ahh ahh cocuklugum aklima geldi bende cocuklarima yediriyorum cok faydali senin dedigini mutlaka deniycem canim cok saol iyiki varsincanim saracoglundan duydum tv de.cocuklara alerjik rahatsizliklara iyi geliyormus.ama sonra vazgectim cocuk ufak daha ne okur ne olmaz dedim ve kendim kullanayim dedim.faydalarina netten baktim.romatizmadan odeme damar hastaliklarina her seye iyi geliyormus.
yagi da soyle
200 ml zeytinyagina 2 yemek kasigi uzum cekirdegi ogutulmusunu koyup 1 hafta calkaliyorsun siseyi.1 hafta sonunda her sabah 1 cay kasigi yiyin diyor.
Yagini yapmazsan da 1 kase yogurda 1 tatli kasigi serp ye canim varsa evde.tuket mutlaka.uzumse de cekirdeklerini disinle cigneye cigneye yiyecekmissin
Odem deyince aklima sen geliysun hemenSiyah uzum var bende cekirdeklii cocukken okula giderken cebimize koyardi annem yiyelim diye cok severim biz cukolata seker bilnezdik uzum leblebi findik badem ceviz hep bunlardan yerdik birde pestil ahh ahh cocuklugum aklima geldi bende cocuklarima yediriyorum cok faydali senin dedigini mutlaka deniycem canim cok saol iyiki varsin
Sabah 9 da nasil da canim cekti kiz.Allah iyiligini versinSarj bitti menu yazarken gicik telefon yaaekim2009
9 00 bir kucuk dilim kadayif tatlisi
9 30
Iki dilim tb ekmek
Bes alti catal domatesli biber kavurma
Biraz tel peynir
Uc tane zeytin
Sekersiz cay
13 30
Dokuzlu cay
Bir kucuk dilim kadayif tatlisi
14 30
Bir kepce corba
Bir tabak salata
Iki tane etimek
17 00
Bir kepce bezelye yemegi
Bir tabak salata
Bir bardak ayran
Su 2 litre
Spor 5 km yurudum az oldu ama neyse
Kadayif tatlisini kendim yaptim dilimler kibrit kutusu kadardi yani toplamda bir porsiyon yedim ama hala yiyesim var benim cok severim kadayifi nasil durdurcam kendimi bennnn
Canim angelinaya katılıyorum bende. Tek öğünde böyle olmasındansa öğle iyi olurdu sabahın çok geç değil çünkü :)angelina35 ve kızlar
1 portakal
1 haşlama yumurta
domates salatalık
yarım kk. peynir
1 avuç leblebi
3-4 kuru kayısı
Incim bütün gün aç kaldın bencede yerine ekmek ye şişkinlik de çok olmaz. Suyu arttirip yeşil çay icebilirsintomurcukkk
1 dürüm döner
1 ayran
1 kase mercimek çorba
5 yk bulgur pilavı
1 kase ayran
Ara yapmam sanırım
spor yapınca yazarım
Ortağım birinci aran öğle gibi olmus. Akşam yemeğinde saati çok güzel menunu beğendim işin özü afiyet olsunD Deligonul783 ,tevafuk55 ortaklarım ve sevgili arkadaşlar
Salata, ekmeksiz
Çay
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su
Canim tatlıları erken yemissin ama onları yediğin için keşke ekmek yemeseydin. Şu saatten sonra bence yeme canım yarın bi arada küçük bi dilim yiyebilirsin sevdiğin içinSarj bitti menu yazarken gicik telefon yaaekim2009
9 00 bir kucuk dilim kadayif tatlisi
9 30
Iki dilim tb ekmek
Bes alti catal domatesli biber kavurma
Biraz tel peynir
Uc tane zeytin
Sekersiz cay
13 30
Dokuzlu cay
Bir kucuk dilim kadayif tatlisi
14 30
Bir kepce corba
Bir tabak salata
Iki tane etimek
17 00
Bir kepce bezelye yemegi
Bir tabak salata
Bir bardak ayran
Su 2 litre
Spor 5 km yurudum az oldu ama neyse
Kadayif tatlisini kendim yaptim dilimler kibrit kutusu kadardi yani toplamda bir porsiyon yedim ama hala yiyesim var benim cok severim kadayifi nasil durdurcam kendimi bennnn
karşıdasınız yani sen nerde oturuyorun ki
Tamam
Afiyet olsun canim erkenden bitmis suyunda iyi spor yok bugun galiba ..
Est canım ne kusuru.. ya sorma ben ve kizimda çok seviyoruz hatta bu ara canım deli gibi sucuk ekmek çekiyor ama sabretcem bakalım. Ödülü hak ettiğim zaman yerim inş
D Deligonul783 ,tevafuk55 ortaklarım ve sevgili arkadaşlar
Salata, ekmeksiz
Çay
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?