- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.661
Gelince olarak görümcemi çok severim görümce olarakta gelinlerimizle sıkıntısız yaşıyoruz tatil olsa gitsem buluşsak diye can atıyorum
evet bacım geliyor o yüzden mutluyum biraz gezer kafa dağıtırızsağol gülüm bunla yaşamayı öğrenmem lazım kronikmiş geçmez ama hafifletilir diyor doktor :))
en iyisini yapıyorsun takmayacaksın ters tepki veriyor hep
bu arada gözün aydın bacın geliyormuş
rabbim esirgesin maşallah hep böyle gider inşallah :)Gelince olarak görümcemi çok severim görümce olarakta gelinlerimizle sıkıntısız yaşıyoruz tatil olsa gitsem buluşsak diye can atıyorum
Aynen canım ama artık çok sıkılıyorum artık bu durumdancanım benim zaten hep iyi niyetimizden kaybederiz ya
Önemli değil canım kız fazla yapmıyorum görev neyse onu yapıyorum el becerim iyi basit çalışmam hakkını veririm huyum bu bi değiştiremedim gitti o yüzden bunları yaşıyorumooo özürr unuttum 2 dk da niyetli olduğunu
bak gülüm bu dünyanın yaşamın bir gerçeği sen yapman gerekenden fazlasını yaptığın an ya zaten mecbur gözüyle yada 2 pofpofla sen başarırsın zaten diyip her işi yükleyebildikleri kadar yüklerler o yüzden senin görevin olmayan fazladan işi yapmamak lazım ya da sesini çıkaracaksın kimse senin yerine senin hakkını aramaz gülüm adaletsizlik her yerde var sen kendi avukatın olacaksın
ne güzel şey kardeşinle gezmek insana düşüncesi bile huzur verip gülümsetiyor :)evet bacım geliyor o yüzden mutluyum biraz gezer kafa dağıtırız
Bende öyleyim sürekli aktifim onlara gidincede oturmam yemek temizlik yaparım illa onlardan beklemem aile durumlarında orta yolu bulmaya çalışırımne güzel bende görümceyim hiç karışmam geline geldiği zaman elimden geleni yaparım hizmette başka şeylerde gittiğim zaman da o sağolsun yapar elinden geleni
yani benim görümcelerim biraz çıkarcı o kadar
Sen sıcak olursan devamı gelir kenarda misafir gibi davranma derim ben gönül kırmak kolay bizler kaç yıllık evliyiz işe karışan fena kv görümceyi kim ister ki zaten yılda kaç kere karşılaşıyoruz kıymetli mutlu geçmeli o günlerrabbim esirgesin maşallah hep böyle gider inşallah :)
bizde öyle oluruz gibime geliyor düğün sonrası ilk görücem görüşme fırsatımız olmadı önce
onlar bana gelecek sülük olup yapıştım özledim illa bana gelin diye :))Bende öyleyim sürekli aktifim onlara gidincede oturmam yemek temizlik yaparım illa onlardan beklemem aile durumlarında orta yolu bulmaya çalışırım
Sen sıcak olursan devamı gelir kenarda misafir gibi davranma derim ben gönül kırmak kolay bizler kaç yıllık evliyiz işe karışan fena kv görümceyi kim ister ki zaten yılda kaç kere karşılaşıyoruz kıymetli mutlu geçmeli o günler
Yok kuzum biliyolar ben verileni yaparım onlar tembel imajını oturtmuşlar kimse onlarla çalışmak istemiyor
Benim inekliğim senin sıcaklığın tartışılmaz ben tecrübeli görümce olduğum için uyarmak istedimonlar bana gelecek sülük olup yapıştım özledim illa bana gelin diye :))
30 nisanda şeflik sınavları var ankaraya gidip ordan bana gelecekler :)
telde bile konuşurken ablası kurban olsun yaradanına diyip duruyorum yanaklarıda elma gibi çok belirgin azcık utansa kızarıyor da sevimli şirinem :)
hahahah yaradanına kurban olurumm ben asabi erkekkkk
sen hiçç merak etme çocuklarda ne varsa yada bende en yaramazı bile beni sever tekken analarına başkalarına yaptıklarını bana hiç yapmazlar bende iftarıcı hatunlar çocuk melek gibi der analarını sinir ederim :)))
Canim gecmis olsunkızlar dün akşam karnım ağrıyordu fazla umursamadım erken yatıp uyuyayım dedim benim ağrı arttı ama her zamanki ağlatan ağrı değil hep midam ve yanları gerilir şişerdi normalden 10-12 santim kadar hem de bu defa benim karınla alt tarafı ağrı gerginlik içten bişey ittiriyormuş gibi birde şiş ağrı sabah 4 e kadar sıcak su torbasıyla kalktım oturdum bitki içtim oturdum benim fibromiyalji yine yer değişti anlaşılan yazık annem de benle oturdu kadın gidip yatmadı
bu sabah tartıldım 100.7 anacım ne oluyor bana anlamadım gitti
zaten önceki cuma 99.4 çıkıp salı 101 bildirim yapmıştım ben yine kendi kendimi tehdit mi etsem ne etsem bilemedim
Mercimek çorbasıBenim yemek yok fikrim de yok
Menünü beğendim canım sadece kandil simidi 1 tane olmalıydı. Akşam yemeği ni daha erken yesen daha iyi olur canım suyun harika zatentomurcukkk
SABAH 08:00
1 bardak süt
ARA 10:30
3 tane kandil simidi
ÖĞLE 13:00
1 kase mercimek çorba
1 tabak kıymalı patlıcan
150 gr yoğurt
ARA 16:30
5 tane hurma
20:00 kahveli süt içerim
3 lt su
akşamı yazmadım çünkü kız kardeşim saat 10 da gelecekler ne yerim bilmiyorum et sote yapacağım belki bir kaç kaşık yerim
20:00 kahveli süt içerim
Menünü beğendim canım sadece kandil simidi 1 tane olmalıydı. Akşam yemeği ni daha erken yesen daha iyi olur canım suyun harika zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?