Haydi Yine Yeniden...

Gelince olarak görümcemi çok severim görümce olarakta gelinlerimizle sıkıntısız yaşıyoruz tatil olsa gitsem buluşsak diye can atıyorum

ne güzel bende görümceyim hiç karışmam geline geldiği zaman elimden geleni yaparım hizmette başka şeylerde gittiğim zaman da o sağolsun yapar elinden geleni
yani benim görümcelerim biraz çıkarcı o kadar

Gelince olarak görümcemi çok severim görümce olarakta gelinlerimizle sıkıntısız yaşıyoruz tatil olsa gitsem buluşsak diye can atıyorum
rabbim esirgesin maşallah hep böyle gider inşallah :)
bizde öyle oluruz gibime geliyor düğün sonrası ilk görücem görüşme fırsatımız olmadı önce

canım benim zaten hep iyi niyetimizden kaybederiz ya
Aynen canım ama artık çok sıkılıyorum artık bu durumdan
Önemli değil canım kız fazla yapmıyorum görev neyse onu yapıyorum el becerim iyi basit çalışmam hakkını veririm huyum bu bi değiştiremedim gitti o yüzden bunları yaşıyorum

M Melrin gülüm adaletli olmakla ilgili çok hoşuma giden bir video vardı aradım buldum izle bak :) burda aynı şeyi yapan maymunların birine salatalık diğerine üzüm veriliyor ödül olarak
ve maymun aynı şeyleri yaptığı halde neden kendisininde üzüm alamadığını anlamayıp isyan ediyor

Bende öyleyim sürekli aktifim onlara gidincede oturmam yemek temizlik yaparım illa onlardan beklemem aile durumlarında orta yolu bulmaya çalışırım

rabbim esirgesin maşallah hep böyle gider inşallah :)
bizde öyle oluruz gibime geliyor düğün sonrası ilk görücem görüşme fırsatımız olmadı önce
Sen sıcak olursan devamı gelir kenarda misafir gibi davranma derim ben gönül kırmak kolay bizler kaç yıllık evliyiz işe karışan fena kv görümceyi kim ister ki zaten yılda kaç kere karşılaşıyoruz kıymetli mutlu geçmeli o günler

onlar bana gelecek sülük olup yapıştım özledim illa bana gelin diye :))
30 nisanda şeflik sınavları var ankaraya gidip ordan bana gelecekler :)
telde bile konuşurken ablası kurban olsun yaradanına diyip duruyorum yanaklarıda elma gibi çok belirgin azcık utansa kızarıyor da sevimli şirinem :)

Yok kuzum biliyolar ben verileni yaparım onlar tembel imajını oturtmuşlar kimse onlarla çalışmak istemiyor

Benim inekliğim senin sıcaklığın tartışılmaz ben tecrübeli görümce olduğum için uyarmak istedim

Hahahaha vallahi benimki de öyle başka yerde çok uslu oluyo kendi kendine oynuyo beni yalancı çıkarıyo yaa

Ben bugün erkenciyim markete gittim bacımla baya alışveriş yaptık geldik. Yerleştirdik yemek yaptık yedik topladık. Çocuğu yedirdim uyuttum. Ağrım artınca annem girdi mutfağa sağolsun kalkma dedi. Halletmiş mutfağı toplamış makineye de atmış bulaşıkları. Mantar soslu makarna var bende. Bir de tavuklu mantar sote. İkisi de mantar oldu ama güzel oldu. Bi çorba salata. Fikir olsun canım M Melrin bu arada makarna da yedim kendimi ele vereyim. Ama yemekte makarna da çok az sıvıyağ ile pişti.

Canim gecmis olsun tehdit sende ise yarıyor canım

tomurcukkk
SABAH 08:00
1 bardak süt

ARA 10:30
3 tane kandil simidi

ÖĞLE 13:00
1 kase mercimek çorba
1 tabak kıymalı patlıcan
150 gr yoğurt

ARA 16:30
5 tane hurma

20:00 kahveli süt içerim

3 lt su

akşamı yazmadım çünkü kız kardeşim saat 10 da gelecekler ne yerim bilmiyorum et sote yapacağım belki bir kaç kaşık yerim

20:00 kahveli süt içerim

Menünü beğendim canım sadece kandil simidi 1 tane olmalıydı. Akşam yemeği ni daha erken yesen daha iyi olur canım suyun harika zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…