Haydi Yine Yeniden...

Simit küçük olduğu için beni rahatsız etmedi gününde güzel olmuş akşam kardeşinle sohbet ederken o yer sen yemezsen olmaz tabi bu benim düşüncem tabağına azda olsa koy yanında salata tüketmeyi ihmal etme

Sağol ortağım aslında mantar var ama bugün çok yorgunum sevmem ama hazır ürün tüketcez bugün en yakın sürede sote fikrini uygulayacağım

Kaçamaklar eşliğinde menüm buyrun
tevafuk55 M Melrin

Kahvaltı (10:45)
1,5 yumurta tavada, kk peynir, 3 zeytin, tatlı kaşığı kahvaltı sos, 1,5 d tb ekmek, çay

Ara
bir parça katmer

Öğle (15:00)
1 kase tavuklu mantar sote
5-6 kaşık makarna
kıvırcık salata

Ara (17:00)
Ş.siz nescafe, 2 lokma browni, birkaç çilek, birkaç lays fırından

Akşam (20:00)
1 bardak süt

3 lt su
yarım saat yürüyüş

Evet minik kaçamaklar var ama erken saatte olmuş zaten 15:00 akşam yemeği olmuş sen akşam için süt yazmışsın o benim için ara olur su miktarın harika yürüyüşte yapmışsın daha ne olsun

Menümü anlatayım
Sahur(03:45)
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, çavdar ekmeği ile tost,süt,çay,1 çay kaşığı bal
İftar(19:55)
1 kase ezogelin çorba, 1 lahmacun, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı kereviz yemeği, salata, yoğurt, ekmeksiz
Ara
Çay, eşim kadayıf almış dondurma ile az yerim
Bol bol su

Evet minik kaçamaklar var ama erken saatte olmuş zaten 15:00 akşam yemeği olmuş sen akşam için süt yazmışsın o benim için ara olur su miktarın harika yürüyüşte yapmışsın daha ne olsun

Haha canım yanlışlıkla akşam yazmışım su şimdiden 3 oldu sanırım. Daha da içerim ama susuyorum da içiyorum. 13-14 bardak oldu.

Sabahtan saglam baslayip aksama dogru azaltmissin guzel olmus canim.2 kasik et sote yersin yaparsan

Kardese ozel kacamaklar mi bunlar .fazla rahatsiz edici degil ama tadimlik olmus.afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…