- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.681
Kahvaltıya dikkat etmemisim evet yerine olur tabi canimevet 1 tane yesem daha iyi olurdu ama kahvaltı hakkımı kullandım sanırım
Kahvaltıya dikkat etmemisim evet yerine olur tabi canim. Ama susam bana hiç iyi gelmiyor bilmiyorum herkese öyle mi ama beni acayip sisirir.
Simit küçük olduğu için beni rahatsız etmedi gününde güzel olmuş akşam kardeşinle sohbet ederken o yer sen yemezsen olmaz tabi bu benim düşüncem tabağına azda olsa koy yanında salata tüketmeyi ihmal etmetomurcukkk
SABAH 08:00
1 bardak süt
ARA 10:30
3 tane kandil simidi
ÖĞLE 13:00
1 kase mercimek çorba
1 tabak kıymalı patlıcan
150 gr yoğurt
ARA 16:30
5 tane hurma
20:00 kahveli süt içerim
3 lt su
akşamı yazmadım çünkü kız kardeşim saat 10 da gelecekler ne yerim bilmiyorum et sote yapacağım belki bir kaç kaşık yerim
Güzel menü olmuş ortağım afiyet olsunMercimek çorbası
Fırında köfte
Makarna
Salata ayran bizim menu canim
Hiç dikkatimi çekmedi susam bana napar diye, 1simit tüketmeyeli oldukça fazla oldu yersem bakcamKahvaltıya dikkat etmemisim evet yerine olur tabi canim. Ama susam bana hiç iyi gelmiyor bilmiyorum herkese öyle mi ama beni acayip sisirir.
Sağol ortağım aslında mantar var ama bugün çok yorgunum sevmem ama hazır ürün tüketcez bugün en yakın sürede sote fikrini uygulayacağımBen bugün erkenciyim markete gittim bacımla baya alışveriş yaptık geldik. Yerleştirdik yemek yaptık yedik topladık. Çocuğu yedirdim uyuttum. Ağrım artınca annem girdi mutfağa sağolsun kalkma dedi. Halletmiş mutfağı toplamış makineye de atmış bulaşıkları. Mantar soslu makarna var bende. Bir de tavuklu mantar sote. İkisi de mantar oldu ama güzel oldu. Bi çorba salata. Fikir olsun canım M Melrin bu arada makarna da yedim kendimi ele vereyim. Ama yemekte makarna da çok az sıvıyağ ile pişti.
Sağol ortağım aslında mantar var ama bugün çok yorgunum sevmem ama hazır ürün tüketcez bugün en yakın sürede sote fikrini uygulayacağım
Evet minik kaçamaklar var ama erken saatte olmuş zaten 15:00 akşam yemeği olmuş sen akşam için süt yazmışsın o benim için ara olur su miktarın harika yürüyüşte yapmışsın daha ne olsunKaçamaklar eşliğinde menüm buyrun
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (10:45)
1,5 yumurta tavada, kk peynir, 3 zeytin, tatlı kaşığı kahvaltı sos, 1,5 d tb ekmek, çay
Ara
bir parça katmer
Öğle (15:00)
1 kase tavuklu mantar sote
5-6 kaşık makarna
kıvırcık salata
Ara (17:00)
Ş.siz nescafe, 2 lokma browni, birkaç çilek, birkaç lays fırından
Akşam (20:00)
1 bardak süt
3 lt su
yarım saat yürüyüş
Bendeeeee iftara ne kadar var ortağımŞimdi sadece su içmek istiyorum acaip susadım
Benim için son 36 dakika senin için ne kadar varBendeeeee iftara ne kadar var ortağım
Evet minik kaçamaklar var ama erken saatte olmuş zaten 15:00 akşam yemeği olmuş sen akşam için süt yazmışsın o benim için ara olur su miktarın harika yürüyüşte yapmışsın daha ne olsun
10 dk vardı şu an doydum ElhamdulillahBenim için son 36 dakika senin için ne kadar var
Sağolasın kankim amin :))
Sabahtan saglam baslayip aksama dogru azaltmissin guzel olmus canim.2 kasik et sote yersin yaparsantomurcukkk
SABAH 08:00
1 bardak süt
ARA 10:30
3 tane kandil simidi
ÖĞLE 13:00
1 kase mercimek çorba
1 tabak kıymalı patlıcan
150 gr yoğurt
ARA 16:30
5 tane hurma
3 lt su
akşamı yazmadım çünkü kız kardeşim saat 10 da gelecekler ne yerim bilmiyorum et sote yapacağım belki bir kaç kaşık yerim
Fazlasi benim de midemde yanma yapiyorKahvaltıya dikkat etmemisim evet yerine olur tabi canim. Ama susam bana hiç iyi gelmiyor bilmiyorum herkese öyle mi ama beni acayip sisirir.
Kardese ozel kacamaklar mi bunlarKaçamaklar eşliğinde menüm buyrun
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (10:45)
1,5 yumurta tavada, kk peynir, 3 zeytin, tatlı kaşığı kahvaltı sos, 1,5 d tb ekmek, çay
Ara
bir parça katmer
Öğle (15:00)
1 kase tavuklu mantar sote
5-6 kaşık makarna
kıvırcık salata
Ara (17:00)
Ş.siz nescafe, 2 lokma browni, birkaç çilek, birkaç lays fırından
Akşam (20:00)
1 bardak süt
3 lt su
yarım saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?