Haydi Yine Yeniden...

MenUmu vereyim D Deligonul783 M Melrin
Ve arkadaşlar
Sahur 1.30: 1 buçuk has yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Domates, salatalık,tere
1 dilim tam b ekm
1 bardak süt

Iftar 19.20: 1 kase mercimek ç
4 fırında köfte
Bol salata
1.5 şu b ayran
Yeşil cay
Ara:türk kahvesi, 3 hurma
2.5 litre su

Afiyet olsun Allah kabul etsin canim.gayet guzel olmus menun.
sen dun de niyetli miydin ben mi kacirdim.tek cuma oruc tutulmuyor persembeden baslanir diye biliyordum.yarin da niyetlenecek misin ?

Allah kabul etsin tatlim.valla harika menu ne diyim.ramazanda da bu ve benzeri menuler uygularsak super kilo veririz

Cok cok yoruldum bugun.asiri yogundum.aksam geldim eve yemek fasli bitti.kv bi tanidigin kinasina gidiyordu hadi sende gel dedi ama gozum kesmedi hic.basim zonkluyor.menumu yazayim biraz uzanirim sanirim

inciiitanesi ve arkadaslarim
sabah 08.00
1 yumurta ile menemen
3 adet zeytin
1 dilim t.b.ekm

ara 12.00
1 kk beyaz peynir

oglen 15.00
1 adt yagsiz tost

aksam 19.00
1 kase taze barbunya yemegi
2 ser catal patlican ve kabak kizartmasi
1 kucuk kase yogurt
1 dilim tam bgdy ekm

ara yapmam sanirim.cok sistim.barbunya ve kizartma bir arada agir geldi zaten.bol cay icerim
su da 2.5 litre kadar oldu

Bence de ye canım öğleni erken yemişsin acıkırsın.

Canım sahurun da çok güzel iftarın da afiyet olsun ortak. Hafif olmuş. Bakalım ramazanı nasıl geçiricez bu sene :)

Kardese ozel kacamaklar mi bunlar .fazla rahatsiz edici degil ama tadimlik olmus.afiyet olsun

Aynen canım kardeşim çok seviyo browni. İstemem dedi markette ama ben sevdiğini biliyorum aldım büyük paketlerden :) o da dikkat ediyo üniv.de 2.sınıfta şu an. 60 kiloydu 50 ye düştü incecik. Gerçi ben 10 cm falan uzunum ondan. Ama yine de beli 60 küsür cm :)) çıtı pıtı bişey bir de esmer güzeli bana hiç benzemez.

Kankim maşallah ne kadar hafif ve az olmuş ama herşeyden var. Afiyet olsun.

Afiyet olsun. Güzel menü olmuş canım. Barbunya şişirmiştir seni. Soda içebilirsin rahatlatır.

Canim kaçamak yapmana alışık olm için bana fazla geldi kaçamak çeşidi olarak. Ama erken yemessin canım afiyet olsun

Gayet güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun..

angelina35 ve gönül bağıyla kardeşlerim:)
sabah 7:00
1 portakal

öğle00
1 sucukla yumurta
1 kk peynir
domates saltalık
yarım dilim ekmek

ara 16:00
1 fincan sütlü kahve
yarım elma
1 portakal

akşam 19:10
1 yumurtalı melemen( 2 yemek kaşığı)
4 etsiz çiğ köfte
marul maydanoz nane
domates salatalık
4 yeşil zeytin
1 dilim ekmek

Menun çok güzel canım barbunya sisirmistir ama faydası da saymakla bitmez afiyet olsun
Çok hafif bir gün olmuş canım afiyet olsun beğendim. Suyun da iyidir umarım

Benim inekliğim senin sıcaklığın tartışılmaz ben tecrübeli görümce olduğum için uyarmak istedim
allah hayrını versin emiii kız sen kendine baya kızmışsın bu gün saydırdın durdun
daha gelinle bi sakinde görüşemedik bi bak içimdeki canavar çıkıverir yada kız alıngandır benim bişeyime alınır gelir burda meler dururum tecrübeliler ne yapayım diye

Hahahaha vallahi benimki de öyle başka yerde çok uslu oluyo kendi kendine oynuyo beni yalancı çıkarıyo yaa
yolla gündüzleri bana akşam yollarım kuzumu ben ona mamalar da pişiririm sitede park var salıncakta sallarım kaydıraga çıkarırım heyy heyy oynarız kuzumla sen de uyursun dinlenirsin ohhh herkes mutlu olur :))

menü şahane keşke sabah tek kandil simidi yemeseydin 1 de haşlanmış yumurta olsa tam şahane olurmuş
afiyet olsun

afiyet olsun gülüm seninde şekerli çekmiş canın bu gün
ben dikkat ettim kendime ne zaman fazladan karbonhidrat yesem tatlı krizi tutuyor

allah kabul etsin canımcımmmafiyet şifa olsun

allah kabul etsin gülüm menün de çok güzel afiyet şifa olsun

azcık yemişsin ama mide alışık değil kızartmaya tabi rahatsız etti
çay da olmasa bu mide şişkinliğiyle zor baş ederdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…