- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.721
Gayet guzel ekimcim.bu menuyle eksiye gecersin merak etmeangelina35 ve gönül bağıyla kardeşlerim:)
sabah 7:00
1 portakal
öğle00
1 sucukla yumurta
1 kk peynir
domates saltalık
yarım dilim ekmek
ara 16:00
1 fincan sütlü kahve
yarım elma
1 portakal
akşam 19:10
1 yumurtalı melemen( 2 yemek kaşığı)
4 etsiz çiğ köfte
marul maydanoz nane
domates salatalık
4 yeşil zeytin
1 dilim ekmek
Annesiyle gelinleri gelcekti canim.musait degildir muhtemelen.gece yazarim menu demistiangelina35 kankim bi tenemm nerdesin gülümmm
Canim kaçamak yapmana alışık olm için bana fazla geldi kaçamak çeşidi olarak. Ama erken yemessin canım afiyet olsun
yolla gündüzleri bana akşam yollarım kuzumu ben ona mamalar da pişiririm sitede park var salıncakta sallarım kaydıraga çıkarırım heyy heyy oynarız kuzumla sen de uyursun dinlenirsin ohhh herkes mutlu olur :))
aa doğru yaa ben yine unutmuşum tomurcuğumAnnesiyle gelinleri gelcekti canim.musait degildir muhtemelen.gece yazarim menu demisti
ben çekirdek çitledim sonra bozuldu menüekim2009 maşallah canımm bu ne güzel menü ya çok hafif olmuş. Akşam özellikle. Çok beğendim gelsin eksiler :)
Canim benim ne olduki boyle sana kizz nazara geldin sen guzel guzel gidiyodu kilocuklar kankim benim sana bi dua okuyayim yollayim adina gecmis olsun kuzumm benim dikkat et kendinekızlar dün akşam karnım ağrıyordu fazla umursamadım erken yatıp uyuyayım dedim benim ağrı arttı ama her zamanki ağlatan ağrı değil hep midam ve yanları gerilir şişerdi normalden 10-12 santim kadar hem de bu defa benim karınla alt tarafı ağrı gerginlik içten bişey ittiriyormuş gibi birde şiş ağrı sabah 4 e kadar sıcak su torbasıyla kalktım oturdum bitki içtim oturdum benim fibromiyalji yine yer değişti anlaşılan yazık annem de benle oturdu kadın gidip yatmadı
bu sabah tartıldım 100.7 anacım ne oluyor bana anlamadım gitti
zaten önceki cuma 99.4 çıkıp salı 101 bildirim yapmıştım ben yine kendi kendimi tehdit mi etsem ne etsem bilemedim
Anlasinca cok guzel oluyo ayol acayip kaynatiyoruz bende cok seviyorum gelinlerimizi hele dogurduklarini da bi seviyorummangelina35 canomm ben de görümce oldum yaa hihihih bizim gelin de bu ay sonu bana gelecek diye şimdiden heyecandan duramıyorum ne yapsam diye düşünüyorum ben bu kızı daha ilk fotoğrafını gördüğümde çok sevmiştim zaten ilk tanışmaya gittiğimiz de kapıda adımla hoşgeldin abla dedi gözleri ışıl ışıldı kanım kaynadı çiğerime basasım geldi cimcimeyi inşallah hep iyi oluruz kardeşlerimizin eşleriyle onlar artık bizim aileden bizim kızımızzzz:))
Geçmiş olsun canım.Nazarlara geldin sen tatlım.Kızlar günaydın malum pek aktif olamıyoruz kardeşim bende
Benim inanılmaz bobreklerim ağrıyor sanırım çok fena usuttum
Evett saat 17 sonra hic su icemedim ...Dun aksam ustu annemler buyuk gelin ve yegenim geldi kapidan girdiler yas pasta almislar annem basimda aman kizim dolaba koy dedi tam dolaba koyuyodum pastayi kapi caldi buyuk oglum acmaya gitti birde ne goreyim koridorun ortasinda vandaki kardesim hic gormedigim yegenim ve gelinimiz vardi nasil ciglik attim anlatamam tum binayi ayaga kaldirdim hickira hickira agladim supriz yapmislarr bana allahim dunde bahsetmistim ya hepimiz aglastik uzun bi sure bacaklarimi falan hissetmedim elim ayagim titredi yerdemiydim goktemi bilemedim kalbim cikacak gibi oldu supriz yapmislar bana kuzumda oyle tatliki anlatamam benim gibi minyon bir kiz kucagima aldim bir sarildi daha bes aylik gelin abla dun kimseye gitmedi nasil agladi bi gorsen dedi kani cekti dedi oyle mutlu oldumki pastada hosgeldin pastasiymis mumlari yaktik yegenlerim ve ogullarimla fotograf cekindim allahim mutlulugumu anlatamam aksam sokta oldugum icin yazamadim menuyu bile zor yazfim cunku hatirlayamadimSuyun az olmuş canım.hayırdır yaa ne oldu
Canim asiri su tuketmekde bobrek agrisi yapar dikkat et kendine sicak tut asiri su ile yorma bobreklerini ..Kızlar günaydın malum pek aktif olamıyoruz kardeşim bende
Benim inanılmaz bobreklerim ağrıyor sanırım çok fena usuttum
Ne güzel bir sürpriz başta korktum sonu harika olmuş yerine koydum kendimi Rabbim mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin hep böyle birbirinizi sevin inşallahEvett saat 17 sonra hic su icemedim ...Dun aksam ustu annemler buyuk gelin ve yegenim geldi kapidan girdiler yas pasta almislar annem basimda aman kizim dolaba koy dedi tam dolaba koyuyodum pastayi kapi caldi buyuk oglum acmaya gitti birde ne goreyim koridorun ortasinda vandaki kardesim hic gormedigim yegenim ve gelinimiz vardi nasil ciglik attim anlatamam tum binayi ayaga kaldirdim hickira hickira agladim supriz yapmislarr bana allahim dunde bahsetmistim ya hepimiz aglastik uzun bi sure bacaklarimi falan hissetmedim elim ayagim titredi yerdemiydim goktemi bilemedim kalbim cikacak gibi oldu supriz yapmislar bana kuzumda oyle tatliki anlatamam benim gibi minyon bir kiz kucagima aldim bir sarildi daha bes aylik gelin abla dun kimseye gitmedi nasil agladi bi gorsen dedi kani cekti dedi oyle mutlu oldumki pastada hosgeldin pastasiymis mumlari yaktik yegenlerim ve ogullarimla fotograf cekindim allahim mutlulugumu anlatamam aksam sokta oldugum icin yazamadim menuyu bile zor yazfim cunku hatirlayamadim
Canım yaa öyle mutlu oldum ki anlatamam.Gözümde canlandı yazdıkların.Harika bir sürpriz olmuş valla çok sevindim senin adınaEvett saat 17 sonra hic su icemedim ...Dun aksam ustu annemler buyuk gelin ve yegenim geldi kapidan girdiler yas pasta almislar annem basimda aman kizim dolaba koy dedi tam dolaba koyuyodum pastayi kapi caldi buyuk oglum acmaya gitti birde ne goreyim koridorun ortasinda vandaki kardesim hic gormedigim yegenim ve gelinimiz vardi nasil ciglik attim anlatamam tum binayi ayaga kaldirdim hickira hickira agladim supriz yapmislarr bana allahim dunde bahsetmistim ya hepimiz aglastik uzun bi sure bacaklarimi falan hissetmedim elim ayagim titredi yerdemiydim goktemi bilemedim kalbim cikacak gibi oldu supriz yapmislar bana kuzumda oyle tatliki anlatamam benim gibi minyon bir kiz kucagima aldim bir sarildi daha bes aylik gelin abla dun kimseye gitmedi nasil agladi bi gorsen dedi kani cekti dedi oyle mutlu oldumki pastada hosgeldin pastasiymis mumlari yaktik yegenlerim ve ogullarimla fotograf cekindim allahim mutlulugumu anlatamam aksam sokta oldugum icin yazamadim menuyu bile zor yazfim cunku hatirlayamadim
Ay çok şükür kötü bir şey değilmiş. Çok çok sevindim gözün aydın canım ne mutlu olmussunuzdur ne mutlu sana canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin.Evett saat 17 sonra hic su icemedim ...Dun aksam ustu annemler buyuk gelin ve yegenim geldi kapidan girdiler yas pasta almislar annem basimda aman kizim dolaba koy dedi tam dolaba koyuyodum pastayi kapi caldi buyuk oglum acmaya gitti birde ne goreyim koridorun ortasinda vandaki kardesim hic gormedigim yegenim ve gelinimiz vardi nasil ciglik attim anlatamam tum binayi ayaga kaldirdim hickira hickira agladim supriz yapmislarr bana allahim dunde bahsetmistim ya hepimiz aglastik uzun bi sure bacaklarimi falan hissetmedim elim ayagim titredi yerdemiydim goktemi bilemedim kalbim cikacak gibi oldu supriz yapmislar bana kuzumda oyle tatliki anlatamam benim gibi minyon bir kiz kucagima aldim bir sarildi daha bes aylik gelin abla dun kimseye gitmedi nasil agladi bi gorsen dedi kani cekti dedi oyle mutlu oldumki pastada hosgeldin pastasiymis mumlari yaktik yegenlerim ve ogullarimla fotograf cekindim allahim mutlulugumu anlatamam aksam sokta oldugum icin yazamadim menuyu bile zor yazfim cunku hatirlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?