Haydi Yine Yeniden...

Gayet guzel ekimcim.bu menuyle eksiye gecersin merak etme

yolla gündüzleri bana akşam yollarım kuzumu ben ona mamalar da pişiririm sitede park var salıncakta sallarım kaydıraga çıkarırım heyy heyy oynarız kuzumla sen de uyursun dinlenirsin ohhh herkes mutlu olur :))

Canım benimmm :))) söylemen yetti vallahi

Canim benim ne olduki boyle sana kizz nazara geldin sen guzel guzel gidiyodu kilocuklar kankim benim sana bi dua okuyayim yollayim adina gecmis olsun kuzumm benim dikkat et kendine

Anlasinca cok guzel oluyo ayol acayip kaynatiyoruz bende cok seviyorum gelinlerimizi hele dogurduklarini da bi seviyorumm

Suan hepiniz uyuyorsunuz biliyorum ama anca geldim aklimda kaldigi kadar menumu vercem zira aklimi kaciracaktim bugun
11 00
Iki dilim ekmek
Bir tabak salata
Biraz tel peynir
Sekersiz cay
Ara yok
Oglen yok
Galiba 19 30 gibiydi
Iki kucuk patatesli borek
Kucuk bi dilim yas pasta
Uc kasik kisir
Bir tane kadayif sarma
Sekersiz cay
Su 1, 5 litre oldu
Spor yok ama oyle bisey yasadimki butun yaglarim eridi gitti galiba

Suyun az olmuş canım.hayırdır yaa ne oldu
Evett saat 17 sonra hic su icemedim ...Dun aksam ustu annemler buyuk gelin ve yegenim geldi kapidan girdiler yas pasta almislar annem basimda aman kizim dolaba koy dedi tam dolaba koyuyodum pastayi kapi caldi buyuk oglum acmaya gitti birde ne goreyim koridorun ortasinda vandaki kardesim hic gormedigim yegenim ve gelinimiz vardi nasil ciglik attim anlatamam tum binayi ayaga kaldirdim hickira hickira agladim supriz yapmislarr bana allahim dunde bahsetmistim ya hepimiz aglastik uzun bi sure bacaklarimi falan hissetmedim elim ayagim titredi yerdemiydim goktemi bilemedim kalbim cikacak gibi oldu supriz yapmislar bana kuzumda oyle tatliki anlatamam benim gibi minyon bir kiz kucagima aldim bir sarildi daha bes aylik gelin abla dun kimseye gitmedi nasil agladi bi gorsen dedi kani cekti dedi oyle mutlu oldumki pastada hosgeldin pastasiymis mumlari yaktik yegenlerim ve ogullarimla fotograf cekindim allahim mutlulugumu anlatamam aksam sokta oldugum icin yazamadim menuyu bile zor yazfim cunku hatirlayamadim

Ne güzel bir sürpriz başta korktum sonu harika olmuş yerine koydum kendimi Rabbim mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin hep böyle birbirinizi sevin inşallah

Canım yaa öyle mutlu oldum ki anlatamam.Gözümde canlandı yazdıkların.Harika bir sürpriz olmuş valla çok sevindim senin adına

Ay çok şükür kötü bir şey değilmiş. Çok çok sevindim gözün aydın canım ne mutlu olmussunuzdur ne mutlu sana canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…