Haydi Yine Yeniden...

Iyi bakalım canım nasıl bi model düşünüyorsun. Bende çok kararsizim o yüzden yanımda biri olmasi gerekir. Sende zevkine güvendiği biri ile gidebilirsin

Alışveriş mi Oooo eğlenceli bi gün seni bekliyor içimde çılgınca alışveriş isteği var 60 kilo olayım o zaman hiç kendimi tutmayacağım içimde kalan cicilerim olacak düşüncesi bile güzel

Bugün ben klasik çamaşır işlerimi halledeyim istedim bi dünya ütü yapcam kızlarım öksürüyor onların sevdiği yemeği yapıyorum büyük kızım krep üzerine kıymalı harç koymayı çok sever içi pisirdim krepte hazırlayıp yanına bol roka domates eşliğinde tabiki ayran olmazsa olmazım menümüz olacak

Menümü anlatayım
09:45 Limonlu su
Sabah ara öğle bir arada (11:00)
1 yumurta ( az yagli tavada),kibrit kutusu kadar peynir, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı domates biber kavurması, 1.5 dilim ekmek, 4 dilim sucuk, 1 tatlı kaşığı bal, 1 çay kaşığı yağ, 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu
Ara(15:00)
2 incir, avuç içi kuruyemiş, Türk kahvesi
Akşam(18:15)
2 krep, üzerine kıymalı harç, ayran, roka domates eşliğinde
Ara
Bitki çayı
2.5 litre su

tevafuk55 , @butterfly143 sevgili ortaklarım ve canım arkadaşlarım
Menümü anlatayım
09:45 Limonlu su
Sabah ara öğle bir arada (11:00)
1 yumurta ( az yagli tavada),kibrit kutusu kadar peynir, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı domates biber kavurması, 1.5 dilim ekmek, 4 dilim sucuk, 1 tatlı kaşığı bal, 1 çay kaşığı yağ, 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu
Ara(15:00)
2 incir, avuç içi kuruyemiş, Türk kahvesi
Akşam(18:15)
2 krep, üzerine kıymalı harç, ayran, roka domates eşliğinde
Ara
Bitki çayı
2.5 litre su[/QUOTE]

[/QUOTE]
Afiyet olsun canım haftasonu olmasına rağmen gayet güzel bir menü bu arada canım cuma günü tek oruç tutulmuyor canım hatta daha bu sabah Necmettin nursacan dan dinledim. Ya perşembe cuma olacak ya da cuma cumartesi canım..

Iyi bakalım canım nasıl bi model düşünüyorsun. Bende çok kararsizim o yüzden yanımda biri olmasi gerekir. Sende zevkine güvendiği biri ile gidebilirsin
2 saattir dolasiyorum butuk butik ama bisey bulamadim offf pazar gunu dugun var .cok mu gec kaldim ben elbise almakta yaa.yarin bi izmite bakarim belki.daha cok cesit vardir

Saglam kahvalti pesine dengeli bi gun olmus canim.
Bende dun sormustum cumartesi niyetlenecek misin diye.cunku sadece cumadan degil persembeden baslaniyor diye biliyordum bende canim.

Menumu vereyim şu an çok açım evde olunca daha çok acıktım
@butterfly143 M Melrin ve arkadaşlar
Sahur 12.30: 1bardak süt
1has yumurta
3 hurma
1 kuru kayısı
Salatalık

Iftar 19.20: 1 kepçe çorba
1 bütün butun yarısı, 2 köfte, 1 patlıcan, biber, domates(firinda)
7 küçük Mantar fırında(üzerine bir kk kasarla)
Yoğurt
Ara: 1 avuç fıstık , çay
Ara: Türk Kahvesi 3 hurma

2.5 litre su

angelina35 ve kızlar
sabah 11:30
1 haşlama yumurta
çeyrek simit
yarım kk. peynir
birkaç dilim salatalık 3-4 çeri domates

14:30
1 bardak tarçınlı süt yarım elma
5-6 cips

akşam 18:00
1 kase çorba
1 biber 1 patlıcan yarım kabak dolma (biber tam bir lokmalıktı)
1.5 kase cacık

Kızlar günaydın malum pek aktif olamıyoruz kardeşim bende
Benim inanılmaz bobreklerim ağrıyor sanırım çok fena usuttum
geçmiş olsun kendini sıcak tut gülüm şansına kardeşin de geldi gezecektiniz sağlık önce gelir hemen geçer inşallah ağrın

Menumu yazayim misafirim geldi yoruma sonra gelirim
inciiitanesi
sabah 08.00
2 etimek
1 tk krem peynir
3 adt zeytin
1 tk kivi receli

Oglen 13.30
ceyrek ekmekten az ekmek
domates salatalik peynir yesil zeytin

ara
2 cilek

Aksam 19.00
1 tabak barbunya
kivircik salata
1 dikim tam bgdy ekmk
1 ck cilek receli

nasıl sevindim anlatamam tüm anlattıklarını gördüm sanki gözümde canlandı tüylerim diken diken oldu hem gülüyorum hem gözümden yaş akıyor annem kızım ne oldu dedi rabbim kimseyi sevdiklerinden uzak kılmasın inşallah gözün aydınnnnn

aldın mı tomurcuğum elbise
gün boyu fırsat olmadı neti açmak veli toplantısı vardı ve sonrası her zaman ki gibi evde gerginlik (

afiyet olsun gülüm menün güzel
krep üstü kıyma şu kayserilerin yaptığı adı neydi unuttum yağlamamıydı ona benzemiş :))

Afiyet olsun canım haftasonu olmasına rağmen gayet güzel bir menü bu arada canım cuma günü tek oruç tutulmuyor canım hatta daha bu sabah Necmettin nursacan dan dinledim. Ya perşembe cuma olacak ya da cuma cumartesi canım..[/QUOTE]
Saglam kahvalti pesine dengeli bi gun olmus canim.
Bende dun sormustum cumartesi niyetlenecek misin diye.cunku sadece cumadan degil persembeden baslaniyor diye biliyordum bende canim.
Dün gece fırsatım olmadı foruma girmeye iki tutmak sünnettir ama bugün nasip olmadı tutmak Rabbim eksiğimle kabul etsin inşallah

allah kabul etsin gülüm maşallah
menünü çok beğendim çok sağlıklı da olmuş afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…