- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.741
Iyi bakalım canım nasıl bi model düşünüyorsun. Bende çok kararsizim o yüzden yanımda biri olmasi gerekir. Sende zevkine güvendiği biri ile gidebilirsinÇok durgunuz bugün.gir oku çık durumu olmuş herkeseBiri bişey yazmadı mı yazası da gelmiyor insanın .Ben de çarşıya geçicem bugün elbise bakıcam bakalım beğenip alabilecek miyim.çok kararsızımdır
Alışveriş mi Oooo eğlenceli bi gün seni bekliyor içimde çılgınca alışveriş isteği var 60 kilo olayım o zaman hiç kendimi tutmayacağım içimde kalan cicilerim olacak düşüncesi bile güzelÇok durgunuz bugün.gir oku çık durumu olmuş herkeseBiri bişey yazmadı mı yazası da gelmiyor insanın .Ben de çarşıya geçicem bugün elbise bakıcam bakalım beğenip alabilecek miyim.çok kararsızımdır
[/QUOTE]tevafuk55 , @butterfly143 sevgili ortaklarım ve canım arkadaşlarım
Menümü anlatayım
09:45 Limonlu su
Sabah ara öğle bir arada (11:00)
1 yumurta ( az yagli tavada),kibrit kutusu kadar peynir, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı domates biber kavurması, 1.5 dilim ekmek, 4 dilim sucuk, 1 tatlı kaşığı bal, 1 çay kaşığı yağ, 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu
Ara(15:00)
2 incir, avuç içi kuruyemiş, Türk kahvesi
Akşam(18:15)
2 krep, üzerine kıymalı harç, ayran, roka domates eşliğinde
Ara
Bitki çayı
2.5 litre su
2 saattir dolasiyorum butuk butik ama bisey bulamadimIyi bakalım canım nasıl bi model düşünüyorsun. Bende çok kararsizim o yüzden yanımda biri olmasi gerekir. Sende zevkine güvendiği biri ile gidebilirsin
Saglam kahvalti pesine dengeli bi gun olmus canim.Menümü anlatayım
1 yumurta ( az yagli tavada),kibrit kutusu kadar peynir, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı domates biber kavurması, 1.5 dilim ekmek, 4 dilim sucuk, 1 tatlı kaşığı bal, 1 çay kaşığı yağ, 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu
Ara
Bitki çayı
2.5 litre su
allah razı olsun gülüm oku valla yok demem :)))Canim benim ne olduki boyle sana kizz nazara geldin sen guzel guzel gidiyodu kilocuklar kankim benim sana bi dua okuyayim yollayim adina gecmis olsun kuzumm benim dikkat et kendine
geçmiş olsun kendini sıcak tut gülüm şansına kardeşin de geldi gezecektiniz sağlık önce gelir hemen geçer inşallah ağrınKızlar günaydın malum pek aktif olamıyoruz kardeşim bende
Benim inanılmaz bobreklerim ağrıyor sanırım çok fena usuttum
nasıl sevindim anlatamam tüm anlattıklarını gördüm sanki gözümde canlandı tüylerim diken diken oldu hem gülüyorum hem gözümden yaş akıyor annem kızım ne oldu dedi rabbim kimseyi sevdiklerinden uzak kılmasın inşallah gözün aydınnnnnEvett saat 17 sonra hic su icemedim ...Dun aksam ustu annemler buyuk gelin ve yegenim geldi kapidan girdiler yas pasta almislar annem basimda aman kizim dolaba koy dedi tam dolaba koyuyodum pastayi kapi caldi buyuk oglum acmaya gitti birde ne goreyim koridorun ortasinda vandaki kardesim hic gormedigim yegenim ve gelinimiz vardi nasil ciglik attim anlatamam tum binayi ayaga kaldirdim hickira hickira agladim supriz yapmislarr bana allahim dunde bahsetmistim ya hepimiz aglastik uzun bi sure bacaklarimi falan hissetmedim elim ayagim titredi yerdemiydim goktemi bilemedim kalbim cikacak gibi oldu supriz yapmislar bana kuzumda oyle tatliki anlatamam benim gibi minyon bir kiz kucagima aldim bir sarildi daha bes aylik gelin abla dun kimseye gitmedi nasil agladi bi gorsen dedi kani cekti dedi oyle mutlu oldumki pastada hosgeldin pastasiymis mumlari yaktik yegenlerim ve ogullarimla fotograf cekindim allahim mutlulugumu anlatamam aksam sokta oldugum icin yazamadim menuyu bile zor yazfim cunku hatirlayamadim
aldın mı tomurcuğum elbiseÇok durgunuz bugün.gir oku çık durumu olmuş herkeseBiri bişey yazmadı mı yazası da gelmiyor insanın .Ben de çarşıya geçicem bugün elbise bakıcam bakalım beğenip alabilecek miyim.çok kararsızımdır
afiyet olsun gülüm menün güzelMenümü anlatayım
Ara
Bitki çayı
2.5 litre su
Dün gece fırsatım olmadı foruma girmeye iki tutmak sünnettir ama bugün nasip olmadı tutmak Rabbim eksiğimle kabul etsin inşallahSaglam kahvalti pesine dengeli bi gun olmus canim.
Bende dun sormustum cumartesi niyetlenecek misin diye.cunku sadece cumadan degil persembeden baslaniyor diye biliyordum bende canim.
allah kabul etsin gülüm maşallahMenumu vereyim şu an çok açım evde olunca daha çok acıktım
@butterfly143 M Melrin ve arkadaşlar
Sahur 12.30: 1bardak süt
1has yumurta
3 hurma
1 kuru kayısı
Salatalık
Iftar 19.20: 1 kepçe çorba
1 bütün butun yarısı, 2 köfte, 1 patlıcan, biber, domates(firinda)
7 küçük Mantar fırında(üzerine bir kk kasarla)
Yoğurt
Ara: 1 avuç fıstık , çay
Ara: Türk Kahvesi 3 hurma
2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?